Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

‘Οτι η ψευδαίσθηση του Υλικού Σύμπαντος θα καταρρεύσει Αργά ή Γρήγορα, και θα Αποκαλυφθεί το κρυμμένο Νόημα της Παγκόσμιας Ιστορίας.

‘Οτι η ψευδαίσθηση του Υλικού Σύμπαντος θα καταρρεύσει Αργά ή Γρήγορα, και θα Αποκαλυφθεί το κρυμμένο Νόημα της Παγκόσμιας Ιστορίας.war
«Εγώ ο Ιερώνυμος Αγαθάγγελος, ομολογητής, Ιερομόναχος της του Μεγάλου Βασιλείου τάξεως, γεννημένος εν Ρόδω της Ροδοννήσου, τω ΟΘ΄ [79ο] έτει της ηλικίας μου, εν ημέρα Κυριακή του Μαρτίου, επονομαζομένη της Ορθοδοξίας, ήτις εστίν η πρώτη της αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής τω ΑΣΟΘ [1279] έτει εν Μεσσήνη της Σικελίας ευρισκόμενος και παρηνωχλημένος πολλάκις υπό πολλών και διαφόρων νυκτερινών οπτασιών, τέλος εις αυτήν την αγίαν Κυριακήν, προς την αυγήν, ήκουσα τινός τρομερωτάτης φωνής εξερχομένης εκ μέρους της Ανατολής, ως από λυπηράς και φρικτής σάλπιγγος θαλασσινής»…

1
«Ήκουσα φωνή υπό της Άρκτου ερχομένης, λεγούσης ούτω: Ρωσία, ξύπνησεν γε ουν εκ του ύπνου. Προς εσέ ο λόγος του Αγγέλου και εν τη πρωία του ηλίου αμπλησθήσεται ελαίου η λάμπα σου και πρίν ο ήλιος φανή εν τω ανατολικό ζωδίω, συ μεν εκμανής έση.
2
Η Ελλὰς θα γίνει εκ νέου απὸ τοὺς Τούρκους θέατρον ληστειών καὶ καταστροφών. Οι κυβερνήται και ο λαὸς θα ευρεθώσι εν στενοχωρία μεγάλη. Ο εχθρὸς θα προχωρήσει μέχρι των εξαμιλίων (έξι ναυτικά μίλια). Αλλὰ έπειτα λαὸς τις ανατολικὸς θα έλθει προς βοήθεια των Ελλήνων, οίτινες συνερχομένοι εις εαυτοὺς εκ της ταραχής της εισβολῆς θα εξέλθουν πανστρατιά και θα εκδιώξουν τους Τούρκους όχι μόνο της Ελλάδος αλλὰ και εξ όλης της Ευρώπης, οίτινες Τούρκοι ευρίσκουν άσυλον μόνον εις Μέκκαν. Η δε Κωνσταντινούπολη γίνεται εκ νέου πρωτεύουσα του Ελληνισμού».
Προφητεία Αγίου Αγαθαγγέλου (1276 μ.Χ.)
Ω φίλη, ιδού τα αριστοπολεμικά σου όργανα, πληρούσι τους αιθέρας μελωδίας. Οι πολεμισταί και οι ήρωες σου ψάλλουσι τα νικητήρια, προσκαλούντες σε αναμορφώσαι τον πλανήτην. Επί τε την χερσόνησον έξεις νίκην και διαβείσα την Ματαιώτιδα λίμνη καταθραύσεις την Ταυρικήν και τα πέριξ μέρη των Σκυθών»
3
Στο Άγιον Όρος υπάρχει μια προφητεία αιώνων που τις τελευταίες ημέρες είναι ακόμα πιο έντονη και αφορά την σύγκρουση μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων, και στην οποία η Ρωσία θα βοηθήσει στην ανάσταση και αποκατάσταση του μεγαλείου της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.
4
Με την βοήθεια της ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και τις προσπάθειές της θα πρέπει να επιστραφεί στους Ορθόδοξους Χριστιανούς και ο Ιερός Ναός της Αγίας Σοφίας .
H Ρωσία απαιτεί από την Τουρκία την επιστροφή της Αγίας Σοφίας στην Ορθοδοξία ως ένδειξη «καλής θέλησης» από την Άγκυρα και το Ισλάμ και θα χρηματοδοτήσει την αποκατάσταση του συμβόλου της Χριατιανοσύνης προσφέροντας και τους καλύτερους επιστήμονες και συντηρητές της.
Μετά από ψήφισμά της η ρωσική Δούμα πριν έξι μήνες ζήτησε την επιστροφή της Αγίας Σοφίας στο ορθόδοξο Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως.
5
«Η κίνηση αυτή θα βοηθήσει την Τουρκία και το Ισλάμ να αποδείξει ότι υπάρχει καλή θέληση , υπεράνω της πολιτικής, και είναι αναγκαία η επιστροφή της Αγίας Σοφίας στην χριστιανοσύνη», δήλωσε ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας για την προστασία των χριστιανικών αξιών SergeI Gavrilov.
«Θα συμμετάσχουμε στη χρηματοδότηση, καθώς και στην συμμετοχή της αποκατάστασης του χριστιανικού μνημείου από τους καλύτερους Ρώσους συντηρητές και επιστήμονες».)
Όλα αυτά δίνουν μια πολύ σημαντική προοπτική στην ελληνική Ορθοδοξία που εγώ προσωπικά την πιστεύω.
Θα έλεγα ότι οδεύουμε προς μια φυσική εκπλήρωση των προφητειών του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού και του Αγίου Παϊσίου του Αθωνίτη.
6
Αυτό θα μπορούσε να προσδιοριστεί με τη φράση: «Τίποτα το προσωπικό (εδώ ο καθηγητής ειρωνεύεται την γνωστή αγγλοσαξωνική ρήση nothing personal), απλά πλησιάζει το τέλος του κόσμου».
Όμως στο Άγιο Όρος δεν υπάρχει απελπισία για αυτό.
Πρόκειται για μια ομολογία απο την Ιερή Κοινότητα , η οποία έχει μια εσωτερική εμπιστοσύνη, ότι η ψευδαίσθηση του υλικού σύμπαντος θα καταρρεύσει αργά ή γρήγορα, και θα αποκαλυφθεί το κρυμμένο νόημα της παγκόσμιας ιστορίας.
Και οι μοναχοί στο Άγιο Όρος με απόλυτη συγκέντρωση, ηρεμία, είναι απολύτως πεπεισμένοι για αυτό, και με αυτοπεποίθηση το αναμένουν .
Το ίδιο πιστεύουν και οι Ρώσοι μοναχοί στο Άγιο Όρος μετά την εμφάνιση αξιόλογων, σημαντικών εσχατολογικών σημείων.»
7
Ο Α.Ντούγκιν είναι εκφραστής του οράματος του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν, ο οποίος έχει πλήρη γνώση των προρρήσεων των Ορθόδοξων Αγίων και τις αποδέχεται ως πολύ σοβαρά γεωπολιτικά μελλούμενα.

Γνωρίζει τον σημαντικό και βαρύ ρόλο που θα παίξει ο ίδιος σε αυτά που έρχονται και αναλαμβάνει το βάρος της Ιστορίας.
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου  
pronews.gr
 … ο Tom Kirkman, ένα μέλος του υπουργικού συμβουλίου χαμηλότερου επιπέδου που γίνεται απροσδόκητα πρόεδρος μετά από μια καταστροφική επίθεση στην Ουάσινγκτον. Αυτός θα δυσκολευτεί να αποτρέψει τη χώρα και τη δική του οικογένεια από την πτώση στο χάος, σε μια από τις πιο δύσκολες προεδρίες στην ιστορία…
http://pistos788.blogspot.gr/2016/05/blog-post_79.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου