Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΛΟΓΡΙΑΣ! Υποστηρίζει ότι η Παναγία δεν ήταν παρθένα.

ΣΧΟΛΙΟ:Διεθνώς η πνευματική κατάσταση βρίσκεται στο ναδίρ,ένα ακόμα σημάδι ότι έρχεται η οργή του Κυρίου.adelfi_355_355
Έντονες αντιδράσεις στην Καθολική Εκκλησία προκάλεσαν τα λεγόμενα της καλόγριας ονόματι Lucia Caram. Η καλόγρια από την Ισπανία υποστήριξε ότι η Παναγία δεν ήταν παρθένα.

Πιο συγκεκριμένα, η αδελφή Lucia εμφανίστηκε σε ένα τηλεοπτικό σόου, όπου και ανέφερε: “Νομίζω ότι η Μαρία ήταν ερωτευμένη με τον Ιωσήφ και ήταν ένα ακόμη κανονικό ζευγάρι, το πιο φυσιολογικό είναι ότι έκαναν και σεξ”.
Ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί και συνέχισε λέγοντας: “Έχουμε κολλήσει με τους κανόνες που έχουμε εφεύρει, και δε φτάνουμε στο αληθινό μήνυμα”. Η ίδια επίσης αποκάλυψε ότι δεν αυνανίζεται και πως είναι δεν έχει κάνει ποτέ σεξ.
Οι αντιλήψεις της μοναχής δέχθηκαν τα καταγγελτικά σχόλια του Επίσκοπο της Vic, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υπενθυμίζει στους πιστούς πως η παρθενία της Μαρίας είναι κάτι το αδιαπραγμάτευτο και πως «τέτοιου είδους δηλώσεις δεν συμμορφώνονται με την πίστη της Εκκλησίας».
Αξίζει να σημειωθεί πως η αδελφή Lucia είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, καθώς έχει χιλιάδες followers στο Twitter ενώ παράλληλα είναι θερμή υποστηρίκτρια της καταλανικής ανεξαρτησίας.
Πηγή: RT
http://www.crashonline.gr/%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%ce%bf%cf%83%ce%bc%ce%b9%ce%bf%cf%83-%cf%83%ce%b1%ce%bb%ce%bf%cf%83-%ce%b1%cf%80%ce%bf-%ce%b4%ce%b7%ce%bb%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b9%ce%b1/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου