Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ-- «Δίχτυ ασφάλειας» από την Ελληνική Αστυνομία για τον Κύριλλο.

DOGMA.GR | ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΒΛΑΧΟΥ |Σε επιφυλακή βρίσκονται οι ελληνικές αρχές για την επίσκεψη του Ρώσου Πατριάρχη στη χώρα. Η υποδοχή του με τιμές αρχηγού κράτους θέλει και ανάλογα μέτρα ασφαλείας.

Δεκάδες αστυνομικοί έχουν επιφορτιστεί με τη φύλαξή του. Από το αεροδρόμιο, μέχρι και τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Διονυσίου, θα υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ θα υπερίπταται και ελικόπτερο. Οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας, θα τον προστατεύουν καθ’όλη τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Αθήνα.


Από την Ρωσία ο Πατριάρχης κ. Κύριλλος θα συνοδεύεται με έξι αστυνομικούς φρουρούς του ρωσικού κράτους. Οι δύο από αυτούς ανήκουν στην προσωπική φρουρά του Ρώσου Προέδρου Πούτιν.

Ήδη άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας, βρίσκονται σε επαφή με τις ελληνικές αρχές. Ειδικό κλιμάκιο, θα μεταβεί και στο Άγιο Όρος, προκειμένου να κάνουν αυτοψία της περιοχής και να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας, για την άφιξη και διαμονή του κ.κ. Κυρίλλου.

Η επίσκεψη του Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών, είναι ένα γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό, και τίποτα δεν πρέπει να το αμαυρώσει.

Ο κ.κ. Κύριλλος, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό της χώρας Αντώνη Σαμαρά. Συναντήσεις που θα επισφραγίσουν τις πολύ καλές ελληνορωσικές σχέσεις.         http://www.dogma.gr/default.php?pname=Article&art_id=2652&catid=3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου