Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

H ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ,Η ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ.

                                       H Τουρκία σε εξέγερση. Κρατήστε τα πάντα.
          Αν η ζωή μας διδάσκει κάτι, αυτό είναι ότι τα γεγονότα και οι περιστάσεις είναι προσωρινά, ή ακόμα απρόβλεπτα. Πάρτε την Τουρκία, για παράδειγμα. Τώρα στριμώχνονται σε μια αναταραχή στη Μέση Ανατολή, η μεγάλη μουσουλμανική χώρα που βρίσκεται μεταξύ της Ευρώπης και του αραβικού κόσμου αναγκάζεται να ασχοληθεί με τα δικά της προβλήματα και τους διαξιφισμούς από τους άλλους.
          Αυτό μετά από μια κατάσταση επιθετικότητας μεταξύ της Άγκυρας και της Ιερουσαλήμ,που είχε υπάρξει για μερικά χρόνια λόγω της πολεμοχαρούς φύσεως του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν της Τουρκίας.
         Πολλοί παρατηρητές του Ισραήλ στην εκκλησία έχουν σκεφτεί ότι ο φημισμένος Γωγ-Μαγώγ-πολέμος, που περιγράφεται στον Ιεζεκιήλ 38-39, είναι έτοιμος να εκραγεί. Οι Email ανταλλαγές μεταξύ δάσκαλων της Βίβλου,με μαθητές της προφητείας  έχουν «πάρει φωτιά  τις τελευταίες εβδομάδες, και τώρα έρχεται η λέξη ότι η Τουρκία η ίδια έχει κάποια δύσκολα ζητήματα να αντιμετωπίσει. Αυτό είναι μια ωραία αλλαγή του ρυθμού, ειλικρινά, διότι οι Τούρκοι / Ερντογάν έχουν πόζες, όπως ο Μουσολίνι όταν πήγαινε νότια προς το εβραϊκό κράτος.
        Τώρα, μια ολόκληρη σειρά από αντικυβερνητικές διαδηλώσεις συγκλονίζουν την Τουρκία και, ίσως ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι, οι ίδιοι τύποι των διαδηλώσεων που συμβαίνουν σε όλη τη Μέση Ανατολή. Ομάδες αυτή την εβδομάδα ζήτησαν την παραίτηση του βασιλιά της Ιορδανίας  Αμπντάλα, και φυσικά, το πλέον από δύο έτη λουτρό αίματος στη Συρία, όπως τα ρολόγια στον κόσμο.
        Ωστόσο,η  ανακοίνωση: τι Μουσουλμανικά καθεστώτα θα  κάνουν όταν οι ντόπιοι ξεκινήσουν να ζητούν τις παραιτήσεις από τους δικτάτορες;
Κατηγορήστε το Ισραήλ.
       Μια "παγκόσμια πορεία προς την Ιερουσαλήμ» έχει προγραμματιστεί για τις 7 Ιουνίου  από το GMJ (Global Μαρτίου στην Ιερουσαλήμ). Διάφορα συνδικάτα της Ιορδανίας έχουν ανακοινώσει ότι θα συμμετάσχουν, και το γεγονός-όπως θα μπορούσε να είναι-θα πραγματοποιηθεί κοντά στην Suweima, στην κοιλάδα του Ιορδάνη.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Aμπντάλα αγαπά αυτά τα είδη των πραγμάτων, δεδομένου ότι παίρνει την εστίαση από το δικό  του διεφθαρμένο καθεστώς.
         Ψάξτε για τους Τούρκους, επίσης, θα δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα με το Ισραήλ. Οι Σύριοι κάνουν σίγουρα. Όμως ο Μπασάρ Άσαντ συνεχίζει τη σφαγή με τους δικούς του ανθρώπους, ο δικτάτορας έχει χρησιμοποιήσει τις τρομοκρατικές δυνάμεις του στον Λίβανο για να απειλήσει το Γκολάν (και όχι μόνο). Πρόσφατες εκθέσεις λένε ότι οι ρουκέτες της Χεζμπολάχ μπορεί να φτάσουν οπουδήποτε στο Ισραήλ.
           Ωστόσο, τι κάνουν οι Ισραηλινοί; Είναι τόσο ανθρωπιστικού χαρακτήρα, όπως οι γείτονές τους είναι κοινωνικοί.
        Αυτή τη τελευταία εβδομάδα, ο Νεντανιάχου είπε ότι η  IDF θα παρατείνει την αλιευτική ζώνη των Παλαιστινίων στη Γάζα. Οι ρουκέτες- φωτιά είχαν περιοριστεί στην περιοχή στα τρία μίλια, αλλά οι Ισραηλινοί θα επεκτείνουν τώρα στα έξι μίλια την αλιευτική ζώνη.
         Τι θα κάνει η Χαμάς, ωστόσο, σε απάντηση αυτής της  χειρονομίας από την Ιερουσαλήμ και πάλι κατηγορούν το Ισραήλ για τη δυστυχία των κατοίκων της  Γάζας.
        Αυτές είναι όλες οι τυπικές αποκρίσεις και την τακτική της Μέσης Ανατολής, αλλά μέχρι στιγμής, η Ιερουσαλήμ έχει πλοηγηθεί επιδέξια την αναταραχή που συνεχίζεται γύρω από τη Μέση Ανατολή.
            Όλοι γνωρίζουμε, ωστόσο, ότι μια μέρα, οι εχθροί της θα καταφέρουν να βάλουν στην άκρη τα δικά τους φέουδα ,ο Hatfield και ο McCoys, θα στρέψουν την προσοχή τους πλήρως στην Ιερουσαλήμ.
       Μέχρι τότε, θα πρέπει να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τη μόνη υγιή χώρα στην περιοχή, και μόνιμη φίλη μας.                 http://www.raptureforums.com/JimFletcher/turkeyonryeholdeverything.cfm    ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RAPTURE FORUMS:Corfiatiko.blogspot.com.    ΣΧΟΛΙΟ: Καιρός να μαθαίνουμε τις απόψεις,πως βλέπουν τις προφητείες και στο άλλο άκρο του Ατλαντικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου