Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Η Ατζέντα Aαρμαγεδδών: Τέλος Προειδοποίησης Χρόνου που χρονολογείται από το 2002 σε e-mail του Ροκφέλερ με μια προειδοποίηση για τη Συρία και περισσότερα γεγονότα που θα έρθουν;


            Είναι η ατζέντα Aρμαγεδδών, ένα «τέλος προειδοποίησης », που χρονολογείται από το 2002 σε email του Ροκφέλερ και ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που φαίνεται να είναι γνήσιο, και είναι ο λόγος που η «ελίτ» είναι τόσο έτοιμη να μας βάλει στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο  στη Συρία; Αν αυτό το μήνυμα είναι μελλοντικό,τι σημαίνει αυτό για το μέλλον της ανθρωπότητας; Τα βίντεο που ακολουθούν παρουσιάζουν τόσο τον Ροκφέλερ στην παγκόσμια ατζέντα και στο 2ο βίντεο  τις πιθανές συνέπειες για την Αμερική και τον κόσμο, αν αυτό το email είναι αλήθεια στο βίντεο 1ο, 'Τέλος χρόνου- Προειδοποίηση - Mαζαρόθ και οι καιροί ». Το σύνολο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι τυπωμένο κάτω από τα βίντεο. Πραγματικότητα ή θεωρία συνωμοσίας;







          Σε ό, τι φαίνεται να είναι ένα πραγματικό email που αποστέλλεται από το Rockefeller Global Communications, η ελίτ της παγκοσμιοποίησης στην  ατζέντα υποστηρίζει  μια καταστροφική πλανητική αλλαγή που σκιαγραφείται με εκπληκτική σαφήνεια. Το μήνυμα είναι αυθεντικό, ισχυρό και προφητικό και είναι κάτι που θα πρέπει  ειλικρινά να θεωρείται από κάθε άτομο.
           Χρησιμεύει ως μια μεγάλη υπενθύμιση για να εξετάσει τη ζωή σας και τη σημασία της ,βαθιά, για το ότι ζούμε σε έκτακτη κατάσταση μάλιστα. Αυτό δεν είναι κανονική διάρκεια ζωής, το διακύβευμα είναι πολύ υψηλό αυτή τη φορά, προσωπικά και συλλογικά. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τους καιρούς που έρχονται άμεσα και με μεγάλο θάρρος, την αντικειμενικότητα και την αντοχή, αν θέλουμε να επιβιώσουμε και να ζήσουμε σε έναν κόσμο σε παρακμή.
           Το e-mail εστάλη στις 21 Μαρτίου 2002 σε παλαίμαχους και die-hard ακτιβιστές  και τον ερευνητή Stew Webb. Μετά τη δημοσίευση του άρθρου του για τις Ιλουμινάτυ ανθρωποθυσίες στο Ντένβερ κάθε καλοκαιρινό / χειμερινό ηλιοστάσιο, το 2001, στο Webb έλαβε το ακόλουθο μήνυμα από το Rockefeller Global Communications, λίγους μήνες αργότερα. Φαίνεται ότι το ίδιο μήνυμα εστάλη επίσης στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ , μια ημέρα αργότερα στις 22 του Μάρτη 2002..Μετά από λίγο περισσότερο ψάξιμο, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο φαίνεται να έχει αρχικά αποσταλεί στο Rayelan Russbacher της Rumor Mill News. Το μήνυμα είναι ως ακολούθως. Κρατήστε στο μυαλό, αυτό που γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν.
Από: Rockefeller Global Communications
Προς: GAPresident@un.org
Κοιν.: Rockefeller Global Communications
Sent: Παρασκευή, 22, Μαρτίου, 2002 2:05 πμ
Θέμα: Ατζέντα για το Νέο Κόσμο
Προς την Γενική Συνέλευση,
         Η ώρα του τέλους είναι επάνω σε μας. Είτε μας αρέσει ή το μίσος αυτό, είναι το πεπρωμένο πρέπει όλοι να το αντιμετωπίσουμε. Στις 11 Σεπτέμβρη 2001 ο κόσμος ήταν μάρτυρας στην αρχή του τέλους. Τι είδαμε και η εμπειρία,δεν θα είναι τίποτα σε σύγκριση με την καταστροφή που πρόκειται  σύντομα να  διαφανεί. Είναι λυπηρό το γεγονός ότι τόσες πολλές ζωές έχουν χαθεί και ακόμα τόσα πολλά περισσότερα θα πρέπει να ληφθούν - αλλά αυτά τα πράγματα θα συνεχίσουν να συμβαίνουν, όταν αυτό το παλιό σύστημα θα αρχίζει να καταρρέει.
         Καμμία ανθρώπινη κυβέρνηση στην ύπαρξη τώρα ή από τους αρχαίους χρόνους δεν ήταν σε θέση να διατηρήσει μια τέλεια τάξη. Κάθε κυβέρνηση έχει αποτύχει και θα αποτύχει. Δεν μπορούν να σας προστατέψουν. Δεν μπορώ να σας δώσω ένα μέρος όπου οι άνθρωποι είναι πραγματικά δωρεάν, όπου οι γείτονες σας είναι οικογένεια και οι αλλοδαποί  είναι οι φίλοι σου. Καμμία ανθρώπινη σημερινή κυβέρνηση δεν μπορεί ή δεν θα είναι ποτέ σε θέση να το επιτύχει αυτό. Γι 'αυτό η ατζέντα ορίστηκε. Έχει αναφερθεί στην πάροδο του χρόνου ως  Αρμαγεδδών. Αλλά δεν μπορεί να είναι φοβισμένοι. Δεν θα είναι ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα ή κάποιο αδέσποτο αστεροειδής από τους ουρανούς που θα χαλάσει το επίπεδο του πολιτισμού μας.
         Στην πραγματικότητα δεν είναι ο πλανήτης που θα υποφέρει και θα παρασυρθεί. Θα είναι οι ανθρώπινοι κατοίκοι του σε αυτό το μεγάλο πλανήτη που δεν έχουν κανένα σεβασμό ή γνήσιο σεβασμό για τους συνανθρώπους τους. Κάθε ένας από εσάς κατά το επόμενο έτος θα πρέπει να κάνει κάποιο πολύ βαθύ και ειλικρινή τρόπο σκέψης. Θα πρέπει να ρωτήσετε τον εαυτό σας, τις εξής ερωτήσεις: Θα ξεπεράσω το μίσος μου για το συνάνθρωπό μου ή θα  βάλω στην άκρη τις διαφορές μου και θα ενωθώ και θα φροντίσουμε για τον πλησίον μου; Θα τους αντιμετωπίσω με ευγένεια; Ή θα συνεχίσω να επωφεληθώ από αυτούς; Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήρα ένα άτομο από το δρόμο και του έδωσα κάποια τρόφιμα ή τους βοήθησα να βρουν καταφύγιο για τη νύχτα; Ή κάθισα δίπλα σε κάποιον σε ένα λεωφορείο, σε ένα εμπορικό κέντρο, σε ένα τρένο και είπα "Γειά". Πότε ήταν η τελευταία άνεση που ένας ξένος  είχε χάσει κάποιον που αγαπούσε. Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάποιος φίλος δεν έχει τα υπάρχοντά του ή την περιουσία του - αλλά απλά  νοιαζόμουνα γι 'αυτούς; Πότε ήταν η τελευταία φορά που έδειξα αληθινά ανθρώπινο πνεύμα και την καρδιά μου στον συνάνθρωπό μου;
         Κανένα από τα παραπάνω δεν είναι εύκολο. Είναι δύσκολο. Κανένας από εμάς δεν είναι τέλειος. Κανένας από μας δεν είχαν μια καλή ζωή. Ορισμένοι πιστεύουν ότι επειδή έχουμε υποστεί σε κάποιο βαθμό ότι αξίζουμε, ό, τι πρέπει να πάρετε - ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι πληγώνει ένα άλλο πρόσωπο στη διαδικασία. Αλλά εκείνοι που προσπαθούν και να ξεσηκωθούν εναντίον τους με αρνητικούς τρόπους θα επιβιώσουν και θα ανταμειφθούν με μια ζωή στη γη που αυτή τη στιγμή είναι μόνο ένα όνειρο. Μόνο οι πράοι θα κατέχουν τη γη. Αυτή είναι μια βεβαιότητα.
        Το νέο σύστημα έρχεται. Το μόνο ερώτημα είναι το εξής: Θα επιλέξετε να είστε εκεί; Ή θα συνεχίσετε να ακολουθήσετε τον δρόμο προς την αυτοκαταστροφή. Είναι στο χέρι σας. Το ακόλουθο πρόγραμμα είναι αναπόφευκτο και θα πρέπει να υπομείνουν μέσα για να επιβιώσουν και να πάνε εκεί. Έτσι σκέφτονται βαθιά. Είναι το μέλλον σας. Και μπορεί όλοι σας να τα καταφέρετε.
Ο αδελφός σας
A.I.Rockefeller
Διευθύνων Σύμβουλος
Rockefeller Global Communications
www.rockefeller.com.au                   http://www.rockefeller.com.au/   ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ROCKFELLER.COM.AU:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου