Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Η Αποκάλυψη είναι προ των πυλών.

      Κάποιος δεν πρέπει να είναι μέντιουμ για να ξέρει ότι οι πιο σκοτεινές μέρες κόσμου είναι στη γωνία. Υπάρχουν γεγονότα που αποτελούν την τέλεια καταιγίδα. Είμαστε αντιμέτωποι με την πιθανή προοπτική του  Τρίτου Παγκόσμιου Πόλεμου στη Μέση Ανατολή. Η Αμερική στέκεται πάνω στο χείλος της ολοκληρωτικής οικονομικής κατάρρευσης. Οι μηχανισμοί για μια βίαιη επίθεση με ψευδή σημαία έχουν τεθεί σε κίνηση και θα μπορούσε να συμβεί μέσα στις επόμενες 45 ημέρες. Η ολική καταστροφή του Συντάγματος είναι στο χέρι και οι νομικοί μηχανισμοί και οι κανόνες για τη ζωή σε μια μετα-αποκαλυπτική Αμερική είναι σαφώς στη θέση τους. Στην επιφάνεια, φαίνεται ότι η μοίρα της Αμερικής είναι σφραγισμένη.
           Οι κεντρικοί τραπεζίτες πρόκειται να κάνουν το πόλεμο με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Η CIA backed αντάρτες της Συρίας οργάνωσαν μια ψευδή με χημικά όπλα σημαία στην επίθεση τον περασμένο χειμώνα στο Χαλέπι. Και σταδιακά, απλά, μια άλλη χημική επίθεση όπλων στη Δαμασκό τον Αύγουστο. Κάθε επίθεση σχεδιάστηκε για να κατηγορήσει ψευδώς τον  Σύριο ηγέτη, Άσαντ, για τις επιθέσεις και χρησίμευσαν ως πρόσχημα για να φέρουν τις ΗΠΑ σε πόλεμο και τελικά να ανατρέψουν τον  Άσαντ. Αυτό έγινε για να έχουν στη συνέχεια μετά τη Συρία ,να χρησιμεύσει ως εφαλτήριο για να εισβάλει στο Ιράν.
      Η ενοποίηση της Μέσης Ανατολής σε ζώνη ελεύθερου εμπορίου είναι ο τελικός στόχος των κεντρικών τραπεζιτών. Η Συρία και το Ιράν είναι σε μεγάλο βαθμό εκτός του ελέγχου της Τράπεζας  των Διεθνών Διακανονισμών και, όπως συνέβη στο Ιράκ και τη Λιβύη, αυτό είναι απαράδεκτο, για τους κεντρικούς τραπεζίτες. Όταν οι ηγέτες δεν συνθηκολογήσουν με τις κεντρικές τραπεζες θα πεθάνουν. Ο Άσαντ της Συρίας είναι ο επόμενος.
         Ο Πούτιν ανέτρεψε προσωρινά την προγραμματισμένη επίθεση του Ομπάμα τη Συρία.
     Putin temporarily thwarted Obama's planned attack upon Syria.     Η Ρωσία και τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης ανέτρεψαν με επιτυχία τις δικαιολογίες του  Ομπάμα για επίθεση στη Συρία, τουλάχιστον προσωρινά. Στη συνέχεια, η κυβέρνηση Ομπάμα έχει γυρίσει την πλάτη και ταπεινώθηκε δημοσίως. Ο Ομπάμα και οι κεντρικοί κυρίως ¨"μαριονέτες "  τραπεζίτες χρειάζονται απεγνωσμένα ένα παιχνίδι που θα αλλάξει την εκδήλωση, προκειμένου να πάρουν τις ΗΠΑ στρατιωτικά στη Συρία για λογαριασμό των κεντρικών τραπεζιτών. Οι δύο προηγούμενες χορηγίες της CIA,με " ψευδείς σημαίες " με χημικά όπλα σε επιθέσεις, στη Συρία, δεν κάνουν το κόλπο. Ως εκ τούτου, κάτι ισχυρότερο είναι απαραίτητο. Κάτι που απαιτείται για το αμερικανικό εσωτερικό μέτωπο που θα σχεδιαστεί για να ωθήσει τη βούληση του λαού σε αποδοχή για τον ολοκληρωτικό πόλεμο με τη Συρία και το Ιράν και τελικά με το προτεκτοράτο των εθνών τους, την Κίνα και τη Ρωσία. Η κυβέρνηση Ομπάμα είναι λίγο πολύ ένα τέχνασμα πόνυ και για το λόγο αυτό η "ψευδής επιλογή σημαία" είναι πιθανόν η μόνη επιλογή. Έχω βάσιμες υποψίες ότι μια "ψεύτικη επίθεση σημαία", ή μια σειρά από" ψευδείς επιθέσεις σημαίας" εδώ σε αμερικανικό έδαφος, είναι πιθανές, και δεν έχουμε πολύ χρόνο να περιμένουμε. Αφού διαβάσετε τις ακόλουθες πληροφορίες από την FEMA και το DHS , θα είναι πολύ δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι κάτι πολύ μεγάλο δεν είναι στη γωνία.
          Καθώς μπαίνουμε στον επικίνδυνο «έκπληξη Οκτώβριο" περίοδο κατά την οποία βλέπουμε όχι λιγότερο από εννέα μεγάλες ασκήσεις καταστροφή ή την κορύφωση της ετοιμότητας σε περιπτώσεις καταστροφών με ασκήσεις που έχουν προγραμματιστεί για τις επόμενες έξι εβδομάδες. Μια σαφή εικόνα έχει αρχίσει να αναδύεται. Και όταν τα γεγονότα αυτά φαίνονται παράξενα παρόμοια με το παρελθόν" ψευδή γεγονότα της σημαίας", θα είμαστε ανόητοι και δεν πρέπει να περιμένουμε για το άλλο παπούτσι να πέσει.
           Ποιος μπορεί να ξεχάσει την 11/9, τις βομβιστικές επιθέσεις  στις 7/7 στο Μαραθώνιο της Βοστώνης  Όλα ξεκίνησαν, με ασκήσεις και όλα αυτά τα γεγονότα τελικά μεταμορφώθηκαν σε τρομοκρατικές ενέργειες οι οποίες ήταν ταυτόσημες με τις ασκήσεις που χρησιμοποιούνται για να καλύψουν το επερχόμενο γεγονός; Υπάρχουν πολλά από αυτά τα πιθανά γεγονότα που έρχονται στις επόμενες έξι εβδομάδες.
                           arfalse flag goeringe
          Οι   εμπιστευτικές πηγές μου, μου λένε ότι δεν έχουν δει ποτέ μια τέτοια πληθώρα γυμνασίων για καταστροφές και την ετοιμότητα που εκτελούνται από το DHS και την FEMA σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Πήγα πίσω από την FEMA και το DHS στις ιστοσελίδες τους  και συμφωνώ με τις πηγές μου. Συνήθως, αυτές οι ασκήσεις καταστροφής διαχωρίζονται από τουλάχιστον 4-6 μήνες. Είναι αλήθεια ότι εξακολουθούν να υπάρχουν μαθήματα εκπαίδευσης που είναι ενεργά όλη την ώρα, αλλά οι ασκήσεις καταστροφής στον τομέα είναι σπάνιες, δεδομένου ότι είναι τόσο χρονοβόρες και δαπανηρές για τη διεξαγωγή. Περαιτέρω, αυτές οι ασκήσεις συνήθως χρειάζονται εταιρική και διαδημοτική συνεργασία. Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα εμπόδια, είναι απολύτως παράλογο το γεγονός ότι αυτές οι πολλές δραστηριότητες ετοιμότητας και πραγματικές ασκήσεις καταστροφής θα συνέβαιναν τόσο κοντά η μία  στην άλλη. Γιατί η βιασύνη; Θα πρέπει να πω ότι κάτι κακό με αυτό τον τρόπο έρχεται.

 Έξι εβδομάδες με μεγάλο  κίνδυνο βρίσκονται μπροστά μας.             http://thecommonsenseshow.com/2013/09/30/the-apocalypse-is-upon-us/     ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ THE COMMONSENSE SHOW:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου