Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Η Βιβλική μοίρα »μπροστά στα μάτια μας» για τη Δαμασκό.

Με πολεμικά πλοία των ΗΠΑ έτοιμα, οι εκθέσεις των χημικών όπλων και διάθεση εκδίκησης από το Ιράν σχετικά με την έλευση του Αρμαγεδδώνα, το έθνος της Συρίας και η πρωτεύουσά της, η Δαμασκός, είναι στο επίκεντρο αυτού που ορισμένοι λένε ότι μπορεί να γίνει μια προφήτευση για τη μάχη των βιβλικών διαστάσεων.
"Πολλοί μαθητές του Λόγου του Θεού έκαναν μια σημαντική προσπάθεια προσέγγισης της αρχαίας προφητείας αναφορικά με το τέλος που εκπληρώνεται μπροστά στα μάτια μας», υποστηρίζει ο Καρλ Gallups, πάστορας, ραδιοφωνικός παραγωγός και συγγραφέας του "The Magic Man in the Sky: Αποτελεσματικά υπερασπίζοντας τη χριστιανική Πίστη. "" Το πιο σημαντικό, είμαστε η πρώτη γενιά στην ιστορία που θα δούμε μια τέτοια δραματική και εντυπωσιακή ευθυγράμμιση. "
Ο Gallups αναφέρεται στον Ψαλμό 83 - ο οποίος λέει ότι τα έθνη γύρω από το Ισραήλ συνωμοτούν εναντίον του - και ιδιαίτερα ο Ησαΐας στο Κεφ.17, που αφηγείται μια μέρα, όταν η  Δαμασκός, που συχνά αναφέρεται ως η αρχαιότερη συνεχώς κατοικημένη πόλη του κόσμου, θα είναι εντελώς καταστραμένη.
"Ιδού, η Δαμασκός έχει ληφθεί μακριά από το να είναι μια πόλη, και πρέπει να είναι μια καταστραμένη σωρός», δηλώνει ο αρχαίος προφήτης Ησαΐας. "Το φρούριο, επίσης, παύει από τον Εφραίμ, και το βασίλειο από τη Δαμασκό, και το υπόλοιπο της Συρίας: πρέπει να είναι όπως η δόξα των παιδιών του Ισραήλ, λέγει ο Κύριος των δυνάμεων."
«Θέλω επίσης να σημειωθεί," προσθέτει ο συγγραφέας του " 11/9- η προφητεία," James F. Fitzgerald, "ότι η προφητεία της καταστροφής της Δαμασκού στον Ησαΐα 17 συνδέεται άμεσα στο πλαίσιό της, για την πτώση του Εφραίμ και το Βόρειο Βασίλειο του Ισραήλ καθώς ο Ησαΐας έχει προειδοποιήσει προηγουμένως στο κεφάλαιο 9:10. Αυτή είναι η ίδια προφητεία από τον μεσσιανικό ραβίνο Jonathan Cahn που έχει γράψει για το «ο προάγγελος» και στο ντοκιμαντέρ «Ο Ησαΐας 9:10 -Η Απόφαση», όπου έχει εφαρμοστεί το συγκεκριμένο μοτίβο της αποφάσεως ,εκεί είναι στα αξιοσημείωτα γεγονότα που έχουν αποκαλυφθεί εδώ στην Αμερική μετά από την 11η Σεπτεμβρίου.



Βεβαίως, η Δαμασκός έχει γίνει το επίκεντρο της  διεθνούς προσοχής από το φόβο του πολέμου.
Όπως στο WND έχει αναφερθεί,ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι και έχει κάνει δημοσίως την υπόθεση για ένα αμερικανικό κτύπημα στη Συρία πέρα ​​από την υποτιθέμενη χρήση του έθνους των χημικών όπλων από τις δυνάμεις των ανταρτών, μεταξύ του ίδιου του λαού του, ακόμη και πολεμικά πλοία των ΗΠΑ είναι έτοιμα.
Εν τω μεταξύ, η Συρία ,σύμμαχος του Ιράν έχει απειλήσει να ρίξει "χιλιάδες βλήματα" στο Ισραήλ, εάν ο Πρόεδρος Ομπάμα κάνει την προτεινόμενη επίθεση, και οι πολιτικοί του Ιράν έχουν ισχυριστεί ότι η σύγκρουση θα μπορούσε να οδηγήσει «στο τέλος της εποχής και την έλευση του τελευταίου Ισλαμιστή Μεσσία», συμπεριλαμβανομένου του Αρμαγεδδώνα,όπως η μάχη για την παγκόσμια ισλαμική διακυβέρνηση.
Το αποτέλεσμα είναι μια διεθνής πυριτιδαποθήκη που θα μπορούσε εύκολα να εκραγεί πέρα ​​από τα σύνορα της Συρίας, και ο Πρόεδρος Ομπάμα κρατά τον αγώνα.
"Η αρχαία εβραϊκή προφητεία που περιέχεται στον Ησαΐα 17 είναι σήμερα έτοιμη να βρει τελική εκπλήρωση, και θα μπορούσε εύκολα να προκληθεί από ένα κακό υπολογισμό στην πολιτική κίνηση από την Αμερική», υποστηρίζει ο Bill Salus, συγγραφέας του βιβλίου «Ψαλμός 83:. The Missing Προφητεία Revealed" " Τρέχοντες προβληματισμοί της κυβέρνησης Ομπάμα,για  να χτυπήσει στρατηγικά τη Συρία και να τιμωρήσει το καθεστώς Άσαντ για τη χρήση χημικών όπλων εναντίον συριακών συμπατριωτών του, θα μπορούσε να είναι η σπίθα που θα θέδει το σύνολο της  Μέσης  Ανατολής να φλέγεται. Ο Πρόεδρος Aσαντ έχει απειλήσει να επιτεθεί στο Τελ Αβίβ σε αρκετές περιπτώσεις κατά τη διάρκεια της συριακής επανάστασης, και οι τελευταίες απειλές του έχουν συζητηθεί από τους  Ισραηλινούς να αγοράζουν αντιασφυξιογόνες μάσκες.
"Παράλληλα μια προφητεία στον Ψαλμό 83 προβλέπει ότι μια κλιμακούμενη σύναψη σε αραβο-ισραηλινό πόλεμο έρχεται, και η Συρία και το Ισραήλ συγκαταλέγονται μεταξύ των συμμετεχόντων," είπε ο Salus  στο WND. «Είναι εύλογο να υποτεθεί ότι ζούμε στις ημέρες του Ησαΐα Κεφ.17 και Ψαλμός 83, και ότι μια ενιαία προσγείωση πυραύλων των ΗΠΑ οπουδήποτε στη Συρία θα μπορούσε να προκαλέσει την« μητέρα όλων των πολέμων στην Μέση Ανατολή », που προβλέπεται στην Αγία Γραφή!"

Ο Fitzgerald εξηγεί ότι μπορεί πράγματι να είναι κάτι περισσότερο από την πολιτική που πιέζει τις τρέχουσες δράσεις του Ομπάμα.
«Δεν έχουμε κανένα ζωτικό εθνικό συμφέρον να εξυπηρετήσουμε στη Συρία με τη συμμετοχή μας στον εμφύλιο πόλεμο τους," Ο Fitzgerald είπε στο WND, "εκτός από το να δούμε ότι η Συρία δεν έχει πέσει στα χέρια της  Αλ Κάιντα και τους ριζοσπάστες ισλαμιστές. Ωστόσο, φαίνεται ότι η κυβέρνηση Ομπάμα σχεδιάζει τώρα να λάβει τις πλευρές σε αυτή την εσωτερική πάλη με τους αντάρτες, που περιλαμβάνουν τρομοκράτες όπως η Αλ Κάιντα, και το  κάνουν έτσι  ακόμη και με τη βοήθεια των Ρεπουμπλικανών, όπως ο John McCain και  ο Λίντσεϊ Γκράχαμ.
"Αλλά αν πάμε σε αυτόν τον πόλεμο, κατά τα δικά τους ζωτικά εθνικά  συμφέροντα, είναι επειδή έχουμε ένα« αγκίστρι στο στόμα μας που μας οδεύει προς περαιτέρω εθνική κρίση », συνέχισε. "Όπως διευκρινίζω στο βιβλίο μου, με πολλά στοιχεία, post-9/11,η Αμερική είναι ένα έθνος υπό κρίση. Συναφώς, θα δείτε ακριβώς πώς το επόμενο μεγάλο, στο τέλος του χρόνου της  προφητείας,έχει να κάνει με το έθνος μας και είναι η επικείμενη έλευση του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου. Ότι ο πόλεμος θα μας μειώσει άπαξ και δια παντός από την υπερδύναμη μας - όπως γνωρίζουμε, πρέπει να συμβεί, από το βιβλίο της Αποκάλυψης. Γι 'αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία στο μυαλό μου ότι για να συμμετάσχουμε στον εμφύλιο πόλεμο στη Συρία - ακόμη και στο πρόσωπο των ισχυρών προειδοποιήσεων της Ρωσίας -. Πρόκειται να συνεισφέρουμε στο μέλλον που έρχεται με έναν παγκόσμιο πόλεμο, με τη Ρωσία και το Ιράν "
Τα στοιχεία αποκάλυψαν:
Θα μπορούσε όμως αυτά τα γεγονότα είναι πραγματικά η προειπωμένη αποκορύφωση της βιβλικής προφητείας;
Φαίνεται ότι η κριτική επιτροπή είναι ακόμα  σε οριστική απόφαση και λέει ναι.
"Με όλα το χάος στη Συρία που συνεχώς αυξάνεται όλο και περισσότερο ασταθής, είναι σίγουρα κατανοητό ότι πολλοί μαθητές της Αγίας  Γραφής ψάχνουν τον Ησαΐα Κεφ.17 και ρωτούν αν η εκπλήρωση της θα μπορούσε να είναι επικείμενη», δηλώνει ο Joel Richardson, συγγραφέας του βιβλίου «Μέση Ανατολή Beast" και "Η Ισλαμιστής  Αντίχριστος", σε ένα σχόλιο του WND.
Αλλά ο  Richardson προειδοποιεί ότι ορισμένοι προσπαθούν πάρα πολύ σκληρά για να κάνουν τις  εκδηλώσεις μέχρι, όπως την πρόβλεψη του Ισραήλ, να χρησιμοποιήσουν μια πυρηνική βόμβα για να εκπληρώσουν την καταστροφή του Ησαΐα Κεφ. 17 της Δαμασκού.
"Για εκείνους  που έχουν προδιάθεση να πιστεύουν ότι το Ισραήλ είναι έτοιμο να χτυπήσει τη Δαμασκό με μια πυρηνική βόμβα," ο Richardson γράφει,ότι  «το ερώτημα που πρέπει να τεθεί είναι : Πόσο σοφό θα ήταν να ρίξει μια πυρηνική βόμβα σε μια πόλη που βρίσκεται λιγότερο από 50 χιλιόμετρα από τα σύνορά του; "
Ο Richardson υποστηρίζει το πλαίσιο των σημείων στην Αγία Γραφή, για την καταστροφή της Δαμασκού, μόνο στους έσχατους καιρούς.
"Αν εξετάσει κανείς το μεγαλύτερο μέρος της προφητείας του Ησαΐα στο σωστό πλαίσιο, και όχι τραβώντας  ένα ενιαίο στίχο εδώ ή εκεί, τότε είναι σαφές ότι το απώτερο πλαίσιο της είναι η ημέρα του Κυρίου, η απόφαση κατά των εθνών και η επιστροφή του Ιησού , "ισχυρίζεται ο Richardson . "Σε αυτό το σημείο, βρίσκομαι σε πλήρη συμφωνία με τον Δρ Tommy Ice:« Φαίνεται να είναι ένα γεγονός που θα συμβεί στο τέλος της επταετούς θλίψης όπως ο Κύριος όχι μόνο θα δικάσει αλλά και θα καταστρέψει τη Δαμασκό, αλλά και όλους τους εχθρούς  του Ισραήλ  που τον περιβάλλουν. Αν εξετάσει κανείς το ευρύτερο πλαίσιο του Ησαΐα 17 και λάβει υπόψη το τμήματ, όπου βρίσκεται, γίνεται σαφές ότι πρόκειται για ένα τμήμα στο οποίο ο Κύριος προφητεύει (sic) την απόφαση  που στηρίζεται σε όλα τα έθνη που αντιτίθενται στο Ισραήλ. Αυτό όλο θα συμβεί στο τέλος της θλίψης, σε συνδυασμό με τη δεύτερη έλευση του Χριστού στη γη. "
Ωστόσο, ακόμη και ο Richardson παραδέχεται την πεποίθηση ότι τα γεγονότα του Ησαΐα 17, Ψαλμός 83 και Ιεζεκιήλ 38 και 39 θα μπορούσε να συμβούν ακριβώς εδώ, τώρα, γίνεται μια "αναδυόμενη δημοφιλής άποψη."
Ο Gallups εξηγεί, «οι σεβαστοί δάσκαλοι του, στο τέλος του χρόνου στις προφητείες έχουν επινοήσει διάφορα σενάρια ερμηνείας σχετικά με αυτά τα προφητικάφαινόμενα. Ορισμένοι εμπειρογνώμονες στην προφητεία είναι αρκετά ανένδοτοι ότι έχουν ανακαλύψει τη σωστή και ακριβή διάταξη και χρονοδιάγραμμα. Δεν θα είμαι τόσο τολμηρός ώστε να δηλώσω το ακριβή χρονοδιάγραμμα, αλλά η κατανόηση ότι η προφητική Γραφή σχεδόν πάντα έχει ένα ιστορικό πλαίσιο και την εκπλήρωση στην ημέρα κατά την οποία γράφτηκε, καθώς και ένα μήνυμα για το μέλλον, επιτρέψτε μου να κάνω μερικές βιβλικές  παρατηρήσεις.
"Ο προφήτης Ησαΐας στο 17 Κεφ.που  είναι ένα σημαντικό μέρος της μεγαλύτερης προφητείας ότι ο Ησαΐας εκθέτει στα κεφάλαια 13-23, που λένε αποφάσεις όχι μόνο εναντίον του Ισραήλ, αλλά και εναντίον σε όλες τις γύρω  (κυρίως μουσουλμανικές) χώρες", συνεχίζει. "Στο Ησαΐας 17 Κεφ. μας λέει ότι Δαμασκός θα σταθεροποιηθεί και στην καταστροφή, ο Αράμ θα μαραζώσει, καθώς (η νότια περιοχή της Συρίας), η Αροήρ (η βόρεια περιοχή της Ιορδανίας) θα επηρεαστεί σημαντικά, ολόκληρες περιοχές του βόρειου Ισραήλ θα καταστούν σχεδόν έρημες, ολόκληρο το έθνος του Ισραήλ θα είναι σημαντικά και αρνητικά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Λαμβάνοντας υπόψη τις τεράστιες και καταστροφικές δυνατότητες των εξοπλισμών του Ισραήλ και τη χημική κρύπτη όπλων της Συρίας, μπορεί κανείς εύκολα να δεί πώς η κλιμακούμενη σύγκρουση του σήμερα μπορεί να εκπληρώσει αυτές τις προφητείες.
"Στον Ψαλμό 83, τα αραβικά (μουσουλμανικά) έθνη που περιβάλλουν το Ισραήλ θα της επιτεθούν στην αντίληψη της αδυναμία της, όμως το Ισραήλ θα επικρατήσει,"ο  Gallups συνεχίζει, «και στον Ιεζεκιήλ 38-39, μια άλλη συμμαχία των πιο απομακρυσμένων χωρών (κυρίως μουσουλμανικές) επιθέσεις του Ισραήλ , και πάλι αντιλαμβάνεται ευπάθειας από την πλευρά του Ισραήλ. Ο Θεός επεμβαίνει υπερφυσικά, και το Ισραήλ έχει γλιτώσει. "
Ο Walid Shoebat, ο οποίος συνέγραψε το "θεό του πολέμου κατά της τρομοκρατίας: το Ισλάμ, Προφητεία και η Αγία Γραφή" με τον Richardson, διαπίστωσαν επίσης αυτό που πιστεύει ότι μπορεί να είναι ήδη η εκπλήρωση της βιβλικής προφητείας.
"Μπορούμε να αισθανθούμε τις πινακίδες στην αρχή για την εκπλήρωση της καταστροφής  στον προφήτη Ησαΐα κεφ. 17 της Δαμασκού, όταν βλέπουμε την εισροή προσφύγων από τη Συρία στην Ιορδανία, όπως προβλέπεται από τον προφήτη Αμώς:« Θα σπάσει, επίσης, τη γραμμή της Δαμασκού, και διακόπτει την κάτοικο από τον κάμπο της Aβεν, και αυτός ότι αυτός κρατάει  το σκήπτρο από το σπίτι της Εδέμ: και του λαού της Συρίας θα πάει σε αιχμαλωσία στην Κιρ, λέγει ο Κύριος »(Αμώς 1:5)," ο Shoebat είπε στο WND. "Εδώ  βρίσκουμε την καταπληκτική ακρίβεια, της βιβλικής προφητείας: Aβεν είναι η Δαμασκός σήμερα, και η Δαμασκός είναι επίσης κυριολεκτικά ,αναφέρεται εδώ ονομαστικά.Οι Σύριοι φεύγουν κατά κύματα στην Ιορδανία και με ακρίβεια »εις Κιρ,« που είναι η  Kιρ-Mωάβ (Ησαΐας 15:1). Σήμερα η περιοχή ονομάζεται Kεράκ. Όταν επανεξετάσαμε τόσο τον αρχαίο χάρτη και τα στατιστικά στοιχεία της πρόσφατης εισροής προσφύγων από τη Συρία στην Ιορδανία, διαπιστώσαμε ότι πάνω από μισό εκατομμύριο Σύριοι ήδη εγκαταλείψαν τη χώρα για να «τα σύνορα της γης του Μωάβ,που τώρα ονομάζεται Kερέκ [Kεράκ]."
Είτε αυτά τα πράγματα  όλα συμβαίνουν τώρα ή πρόκειται να συμβούν στο μέλλον, όμως, υπάρχει ένα σημείο στο οποίο οι μαθητές στην προφητεία συμφωνούν: "Το φαινομενικό πλαίσιο όλων αυτών των χωρίων», αναφέρει ο Gallups, "είναι ότι η εκπλήρωσή τους βρίσκεται το πολύ στις τελευταίες ημέρες - λίγο πριν από τη βιβλική ημέρα του Κυρίου, και την επιστροφή του Ιησού ".
Ο Gallups καταλήγει: «Λαμβάνοντας υπόψη τα πρωτοσέλιδα των ειδήσεων σήμερα και την τρέχουσα στην Μέση Ανατολή,αναταραχή καθώς και η Συρία είναι στο επίκεντρο ενός μεγάλου πολέμου στην περιοχή, δεν μπορώ να αντιληφθώ πώς κάθε σοβαρός μελετητής του κόσμου δεν θα μπορούσε να δει ότι αυτά, Πράγματι, είναι πολύ προφητικά στους καιρούς που ζούμε. "     http://www.wnd.com/?p=512109   ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ WND:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου