Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΔΙΩΤΗΣ Ένας διάσημος ηθοποιός μιλά για την πίστη του στον Θεό

Για την σχέση του με την θρησκεία, την πίστη και το Άγιον Όρος που όπως αποκάλυψε φροντίζει να επισκέπτεται τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο, μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Αναδιώτης.

Με φόντο την Ιερά Μονή Βατοπαιδίου και ένα κομποσκοίνι στο αριστερό χέρι, ο ηθοποιός που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά «Βασιλιάδες» αποκάλυψε ότι θέλει να ακολουθεί πνευματική ζωή.

«Φροντίζω να έχω πνευματική ζωή, γιατί μου αρέσει. Το αναζητώ με αναπαύει, το αγαπάω» σημείωσε χαρακτηριστικά λέγοντας με νόημα: «Λοξοδρομώ! Αμαρτωλός είμαι και θα παραμείνω, αλλά προσπαθώ να αποφεύγω κάποια πράγματα τα οποία έκανα και σιγά σιγά να διώχνω και κάποια πάθη. Τώρα αν θα τα καταφέρω ή όχι…».

«ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΒΑΛΗΣΩ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ»

Ο ηθοποιός που σύμφωνα με τις κοσμικές στήλες αποτελεί «sex symbol» δείχνει να έχει μια πιο πνευματική προσέγγιση των πραγμάτων.

«Έχω τη ματαιοδοξία και μου αρέσει δε το κρύβω… αλλά δεν θέλω να ξεφύγω» λέει χαρακτηριστικά «Δεν θέλω να καβαλήσω το καλάμι».

Όσο για το συνδυασμό της ηθοποιίας με την πνευματική ζωή έχει την απάντηση του. «Εφόσον είμαστε κοσμικοί άνθρωποι και πρέπει να εργαζόμαστε, φροντίζουμε ότι κάνουμε να το κάνουμε όσο πιο τίμια μπορούμε και όσο πιο ευάρεστα προς το Θεό» σημειώνει.

«Σίγουρα δεν είναι το καλύτερο επάγγελμα για να αφιερωθείς στην πνευματική ζωή… αλλά καμιά δουλειά δεν είναι αμαρτία» συμπλήρωσε.

Η συνέντευξη που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο πάνω, πραγματοποιήθηκε από την διαδικτυακή τηλεόραση της Πεμπτουσίας.                
                                                                                                                                                          http://www.dogma.gr/default.php?pname=Article&art_id=3512&catid=3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου