Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Βίντεο: Δείτε πως "οραματίζονται" οι Τούρκοι την επίθεση στον ελληνικό Στόλο!

ΣΧΟΛΙΟ : Πολλά έξοδα κάνουν οι Τούρκοι,αφού ο Γέροντας Πα'ί'σιος έλεγε ότι δεν θα ανοίξει ελληνικό ρουθούνι,και ότι το κακό θα τους βρει στα 6 ν.μ. από τις ακτές,αλλά αυτό δεν θα είναι από ανθρώπινο χέρι,αλλά θέλημα Θεού.Τώρα αν προορίζουν τα Ελληνοτουρκικά να γίνουν από το 2018 και μετά,τίποτα δεν είναι σίγουρο,βλέποντας τις σημερινές εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Σε θανάσιμο κίνδυνο για τις αεροπορικές βάσεις της ΠΑ, τις νησιωτικές βάσεις του Στρατού αλλά και τα σκάφη επιφανείας πρόκειται να εξελιχθεί ο συνδυασμός του νέου τουρκικού βλήματος cruise SOM –J (Stand-Off Missile) και του αεροσκάφους F-35 της τουρκικής Αεροπορίας, όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό βίντεο.

Αυτό καθώς οριστικοποιήθηκε η συμφωνία μεταξύ Lockheed Martin και Roketsan για την ενσωμάτωση του νέου τουρκικού πυραύλου πλεύσης(cruise) στο οπλοστάσιο του F-35 JSF στις εσωτερικές αποθήκες οπλισμού του αεροσκάφους.
Ο πύραυλος έχει δυνατότητα κρούσης σε αποστάσεις μέχρι και τα 180 χλμ. φέρει κινητήρα Microturbo TRI 40 και πολεμική κεφαλή 230 κιλών. Ενώ το τριπλό σύστημα καθοδήγησης  θα αποτελεί συνδυασμό GPS/INS/TRN και τερματική καθοδήγηση με IIR.
Η πολεμική κεφαλή του πυραύλου μπορεί να είναι είτε για εναντίον σκαφών επιφανείας είτε εναντίον στόχων όπως συγκεντρώσεις προσωπικού, ελαφρά θωρακισμένα οχήματα, εγκαταστάσεις ραντάρ, κτίρια κα.
Όπως ανακοίνωσε η Roketsan η πιστοποίηση του βλήματος στο F-35 θα έχει ολοκληρωθεί το 2018 περίοδο κατά την οποία η Τουρκία θα έχει παραλάβει τα πρώτα F-35.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο το οποίο απεικονίζει μια υποθετική αποστολή τουρκικών F-35 εναντίον σκαφών επιφανείας (παρατηρείστε την επιλογή του νησιωτικού περιβάλλοντος της αποστολής η οποία μόνο τυχαία δεν είναι βέβαια) τα αεροσκάφη πλησιάζουν την περιοχή του στόχου από μεγάλη απόσταση και εξαπολύουν τα βλήματα χωρίς να έχουν εντοπιστεί και τα οποία κτυπούν με τον ελιγμό pop-up τα σκάφη επιφανείας.
Προς το παρών στην Ελλάδα κανείς δεν φαίνεται να σχολείται με την απειλή των F-35 ούτε βέβαια και με τη νέα απειλή της μεταφοράς δηλαδή από το αεροσκάφος βλημάτων cruise. Σε μια εποχή που η Τουρκία κάνει ότι πραγματικά θέλει στο Αιγαίο και την κυπριακή ΑΟΖ η μοιρολατρία, η απάθεια και η ηττοπάθεια έχουν κτυπήσει καίρια τόσο την κοινωνία όσο και τους πολιτικούς της ταγούς.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου