Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Βομβιστικές επιθέσεις σε αστυνομικά τμήματα σε Κουμάνοβο και Τέτοβο - Σε ετοιμότητα εξέγερσης οι Αλβανοί στα Σκόπια;

Μέρες 2001 ετοιμάζονται να ξαναζήσουν στα Σκόπια;Δύο εκρήξεις σημειώθηκαν χθες το βράδυ, κοντά στα αστυνομικά τμήματα των πόλεων Κουμάνοβο και Τέτοβο περιοχές όπου πλειοψηφούν οι Αλβανοί.
 
Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες στα δύο αστυνομικά τμήματα ρίχθηκαν χειροβομβίδες.
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι πιθανόν να πρόκειται  για συντονισμένη επίθεση και δεν είναι γνωστό ποιος μπορεί να βρίσκεται πίσω από αυτήν την ενέργεια.
 
Το υπουργείο Εσωτερικών επιβεβαίωσες ότι κοντά στα αστυνομικά τμήματα ακούστηκαν εκρήξεις, αλλά αρνήθηκε ότι  αυτά ήταν στόχος της επίθεσης.
«Οι εκρήξεις ακούστηκαν σε κοντινή απόσταση από τα αστυνομικά τμήματα. Δεν καταγράφηκαν ζημίες. Μέχρι να γίνει η ανάλογη έρευνα δεν μπορώ να δώσω οποιαδήποτε πληροφορία», δήλωσε ο  Ίβο Κοτέφσκι, εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών.
Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης (αλβανικά) στο Κουμάνοβο αναφέρουν ότι οι βόμβες είχαν τοποθετηθεί σε φρεάτιο, κοντά στο δημοτικό σχολείο «Οκτώβριος 11», αλλά οι πληροφορίες αυτές δεν  έχουν επιβεβαιωθεί.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr        http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%B2%CE%BF%CE%BC%CE%B2%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%84%CE%BC%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CE%B2%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%AD%CF%84%CE%BF%CE%B2%CE%BF-%CF%83%CE%B5-%CE%B5%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%BE%CE%AD%CE%B3%CE%B5%CF%81%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%BF%CE%B9                                                                           

Δεκέμβριος 10, 2014.
Δύο εκρήξεις σημειώθηκαν χθες το βράδυ, κοντά στα αστυνομικά τμήματα των πόλεων Κουμάνοβο και Τέτοβο.

Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες- όπως σημειώνει η σλαβική των Σκοπίων ‘Βέτσερ’-  στα δύο αστυνομικά τμήματα ρίχθηκαν χειροβομβίδες.
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι πιθανόν να πρόκειται  για συντονισμένη επίθεση και δεν είναι γνωστό ποιος μπορεί να βρίσκεται πίσω από αυτήν την ενέργεια.
Το υπουργείο Εσωτερικών επιβεβαίωσες ότι κοντά στα αστυνομικά τμήματα ακούστηκαν εκρήξεις, αλλά αρνήθηκε ότι  αυτά ήταν στόχος της επίθεσης.
«Οι εκρήξεις ακούστηκαν σε κοντινή απόσταση από τα αστυνομικά τμήματα. Δεν καταγράφηκαν ζημίες. Μέχρι να γίνει η ανάλογη έρευνα δεν μπορώ να δώσω οποιαδήποτε πληροφορία», δήλωσε ο  Ίβο Κοτέφσκι, εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών.
Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης (αλβανικά) στο Κουμάνοβο αναφέρουν ότι οι βόμβες είχαν τοποθετηθεί σε φρεάτιο, κοντά στο δημοτικό σχολείο «Οκτώβριος 11», αλλά οι πληροφορίες αυτές δεν  έχουν επιβεβαιωθεί.
--
The Hellenic Information Team        http://www.echedoros-a.gr/2014/12/blog-post_42.html 

Τέτοβο αστυνομία για τον λόγο - αυτό που προκάλεσε την έκρηξη !!

    


http://vecer.mk/video/video-tetovskata-policija-na-teren-shto-ja-predizvikalo-eksplozijata   ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ VECER.MK.  Video nga vendi i shpërthimit të bombës në Tetovë, Tetova sot është e qetë (VIDEO)

Μετά το συναγερμό χθες το βράδυ ότι μια βόμβα εξερράγη σε αστυνομικό τμήμα στο Τέτοβο,το  Τέτοβο επανήλθε στους κανονικούς ρυθμούς ,ο αστυνομικός σταθμός λειτουργεί κανονικά  και σύμφωνα με την αστυνομία Τέτοβο γίνονται έρευνες για να βρεθούν οι δράστες..Χθες το βράδυ στο Τέτοβοη  ΜΙΑ zëdhnësi Josfofski Marjan είπε ότι υπήρξε μια έκρηξη στις 19:55 μ.μ., αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι βόμβα.Όπως φαίνεται στο βίντεο, δεν υπάρχει ζημιά έχει γίνει μόνο μια πολύ μικρή τρύπα."Είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό το παιχνίδι που κάνει το κράτος, και αυτό γίνεται για γεωπολιτικούς σκοπούς", δήλωσε ο A.Ganiu από το Τέτοβο.
 http://www.tetovasot.com/2014/12/video-nga-vendi-i-shperthimit-ne-tetove-tetova-e-qete-video/   ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΟΒΑΡΙΚΟ TETOVASOT:Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου