Με εκτέλεση στη Νέα Υόρκη απειλούν τον Ομπάμα οι ισλαμοφονιάδες του ΙΚΙΛ!ΣΧΟΛΙΟ : Η είδηση θυμίζει την προφητεία του Αγίου Γεωργίου του Χοζεβα:<<Όταν πιάσουν και σκοτώσουν αυτόν που το όνομά του αρχίζει από Ο τότε οι δημοσιογράφοι δεν θα προλαβαίνουν να μας λένε τις ειδήσεις>>Άμεσες απειλές για την ζωή του Αμερικανού Προέδρου, Μπάρακ Ομπάμα, απήυθυναν οι ισλαμοφονιάδες του ΙΚΙΛ σε πρόσφατο βίντεο που δημοσιοποίησαν με τον αποκεφαλισμό στρατιώτη. Το ισλαμικό χαλιφάτο ανήρτησε στο διαδίκτυο βίντεο, με το οποίο απειλούν τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, αποκαλώντας τον «άπιστο».

Το εν λόγω βίντεο δείχνει τον αποκεφαλισμό Σύριου στρατιώτη, ο οποίος ως Αλεβίτης και συνεπώς «άπιστος» για τους δολοφόνους του ισλάμ, βρήκε μαρτυρικό θάνατο στα χέρια των μελών του ΙΚΙΛ. «Το Ισλαμικό Χαλιφάτο είναι εδώ και παραμένει στις πόλεις της Συρίας», δηλώνει ο τζιχαντιστής του ΙΚΙΛ σκύβοντας πάνω από το άψυχο σώμα του αποκεφαλισμένου Σύριου στρατιώτη. Με διάρκεια τεσσάρων λεπτών το απόσπασμα δείχνει και την ανάκριση στρατιώτη του καθεστώτος Άσσαντ από ισλαμιστές του χαλιφάτου, με ορισμένους να έχουν τα πρόσωπά τους καλυμμένα.
islamophobia
Ο τζιχαντιστής σε ρόλο αφηγητή, αφού πρώτα εξηγεί τον λόγο εκτέλεσης του Σύριου στρατιώτη λέγοντας ότι πρόκειται για «Αλεβίτη γουρούνι», συνεχίζει, προσθέτοντας ότι ο στόχος της τρομοκρατικής ισλαμικής οργάνωσης είναι η θανάτωση του Μπάρακ Ομπάμα σε κεντρικό σημείο της Νέας Υόρκης, γιατί είναι «άπιστος»…
Ε.Μ.                http://www.hellasforce.com/blog/ektelesi-sti-nea-iorki-apiloun-ton-ompama-islamofoniades-tou-ikil/