Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Απλώνεται ο "χιτώνας αγάπης" της Παναγίας Επίσκεψης.

Απλώνεται ο "χιτώνας αγάπης" της Παναγίας Επίσκεψης
Παρούσα στις δύσκολες στιγμές ανθρώπων που έχουν ανάγκη από ενίσχυση
και προστασία, η Ενορία Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων διανέμει  σε ιδιόκτητο χώρο στην οδό Παγκάλου 4 και Αθανασίου Διάκου γωνία (έναντι Ερυθρού Σταυρού) δ ω ρ ε ά ν  καθαρά και σε καλή κατάσταση ρούχα και υποδήματα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. Ρούχα και υποδήματα βρεφικά, παιδικά, ανδρικά και γυναικεία.
Χ Ε Ι Μ Ε Ρ Ι Ν Ο
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 5-7
ΤΡΙΤΗ ΠΡΩΙ 10-12
ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 5-7

Τις ίδιες ώρες λειτουργίας γίνεται και συλλογή σε καλή κατάσταση, καθαρών χειμερινών και μόνο υποδημάτων και ενδυμάτων. Ιδιαίτερη ανάγκη υπάρχει αυτήν την στιγμή σε ρούχα και υποδήματα ανδρικά και παιδικά. Με πολλή αγάπη οι εθελόντριες κυρίες τις ενορίας θα σας διευκολύνουν με τον καλύτερο τρόπο και θα παράσχουν κάθε δυνατή εξυπηρέτηση.
Θερμή παράκληση να μην φέρετε καλοκαιρινά ρούχα διότι δεν υπάρχει χώρος φύλαξης. Επίσης να μην αφήνετε ρούχα έξω από τον Χιτώνα Αγάπης της ώρες που δεν λειτουργεί ούτε στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας (έναντι Ο.Τ.Ε.).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: καθημερινά στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως, στο τηλέφωνο 2431033671 και στην ιστοσελίδα του Nαού panagiaepiskepsi.gr.     http://www.trikalavoice.gr/news/2015/01/11/aplonetai-o-xitonas-agapis-tis-panagias-episkepsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου