Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!

Φοβάσαι την Ελλάδα μας;
Είναι ο Θεός μαζί της.
Από τα βόρεια σύνορα
ως τα βουνά της Κρήτης.xlevazoun-tin-ellada

Αν δεν το θέλει ο Θεός
η Ελλάδα δεν πεθαίνει,
όλο και θα δοξάζεται
κι όλο θα ομορφαίνει.
Εκείνος την εφύλαξε
καιρούς και χρόνια τώρα,
κάθε φορά που ξέσπαγε
επάνω της η μπόρα.
Εκείνος τη λευτέρωσε
απ΄τα βαρειά δεσμά της
και δίπλα της εστάθηκε
στον πόνο, στη χαρά της.
Φοβάσαι την Ελλάδα μας;
Αν ο Θεός δεν θέλει
η Ελλάδα τώρα να χαθεί
μικρέ μου, μη σε μέλει!
Η Ελλάδα μας, η Ελλάδα μας
ποτέ δεν θα πεθάνει!
Μη σε τρομάζει που φορεί
αγκάθινο στεφάνι.
Μη σε τρομάζει που θωρείς
ανήφορο τον δρόμο
κι΄η Ελλάδα μας πορεύεται
με έναν Σταυρό στον ώμο.
Φοβάσαι την Ελλάδα μας;
Είναι ο Θεός στο πλάι
ΟΠΟΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΛΕΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ,
ΤΟ ΓΟΛΓΟΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ!!!
Ποίημα του Ιωσήφ Κυπραίου
Αυτό το ποιηματάκι γλυκειά μου Πατρίδα το αφιερώνω σε όλους αυτούς που σε λατρεύουν , που πονούν και ματώνουν για σένα και σου εκδηλώνουν την αγάπη τους με κάθε τρόπο. Εξαιρέτως δε, σε όλους αυτούς που δεν χάνουν ευκαιρία να ξεσκίζουν τις σάρκες σου. Στους πνευματικούς μας ηγέτες και στους ανθρώπους του πνεύματος που έχει μαλλιάσει η γλώσσα τους από τη… μουγκαμάρα. Σε όλους τους πολιτικούς μας, Έλληνες και μη, που πεθαίνουν από αγάπη για σένα. Αλήθεια, είναι Έλληνες; Ή είναι όσο ήταν ο Στάλιν Ρώσος και άλλοι πολλοί; Σε αυτούς που με κάθε τρόπο δείχνουν την αγάπη τους διαφωτίζοντας το λαό για το πόσο φίλοι μας είναι οι τρισάθλιοι αιρετικοί, που έχουν την απαίτηση να ονομάζονται και εκκλησίες.
Σε όλα αυτά τα ανθρωπάκια που φροντίζουν να ξεπουλήσουν ότι θυμίζει Ελλάδα. Σε όλους αυτούς που σου απαγορεύουν να κοιτάς την εικόνα του Χριστού και της Παναγιάς μας, αλλά και του Σημείου του Υιού του Ανθρώπου, του Τιμίου Σταυρού. Σε αυτούς που φροντίζουν τα δεσμά σου να είναι άλυτα και το στεφάνι σου γεμάτο δηλητηριώδη αγκάθια.
Γι΄αυτό μια και φροντίσατε να με μάθετε ευρωλιγούρικους τρόπους συμπεριφοράς και με σπρώχνετε καθημερινά στο να ξεχάσω την ευγένεια και την καλοσύνη που από παιδί με δίδαξαν κάποιοι ρομαντικοί, θεοφοβούμενοι γονείς και δάσκαλοι, σας λέγω: «εν ονόματι της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος, της Πίστεως των Πατέρων μας και της Αιωνίου Πατρίδος μας, ΣΗΚΩΘΕΊΤΕ ΚΑΙ ΦΎΓΕΤΕ«.
π.Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου