Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

OAΣΕ-ΗΠΑ και ΕΕ πρέπει να σταματήσουν το Κίεβο,πριν τα πράγματα βγουν εκτός ελέγχου.

Ο`Αλέξανδρος Zakharchenko είπε τους λόγους για την αύξηση του αριθμού των συγκρούσεων κατά μήκος της γραμμή που χωρίζει τις πλευρές, και δήλωσε στους δημοσιογράφους για το ποια θα είναι η αντίδραση του DNI στις αυξανόμενες προκλήσεις από τον ουκρανικό στρατό.Αν ο ΟΑΣΕ, η ΕΕ και οι ΗΠΑ δεν θα σταματήσει ουκρανική nokors της, η κατάσταση θα μπορούσε να βγει εκτός ελέγχου, - Zakharchenko | Ρωσική άνοιξη

Κάναμε έκκληση στον ΟΑΣΕ για τα εδάφη στη διαχωριστική γραμμή που κατέλαβε ο Ουκρανικός στρατός,τα οποία ήταν στη γκρίζα ζώνη.
Επειδή ο ΟΑΣΕ έκανε τα στραβά μάτια,τώρα θέλουν να πάνε στο επόμενο βήμα,να κόψουν τον δρόμο Γκορλόβκα-Ντόνετσκ,ώστε να μπορούν να πυροβολούν ελεύθερα,λεωφορεία,ιδιωτικά αυτοκίνητα και τρόλε'ι',τρομοκρατώντας τους πολίτες μας.
Αυτό δεν θα το επιτρέψουμε να γίνει.Αν ο ΟΑΣΕ,το Βερολίνο, το Παρίσι και η Ουάσινγκτον δεν τους σταματήσουν,η κατάσταση θα μπορούσε να βγει εκτός ελέγχου.
Αν οεπιτιθέμενος Ουκρανικός στρατός δεν σταματήσει τότε θα έχουμε πλήρους κλίμακας
 επανάληψη των εχθροπραξιών Δεν θέλουμε οι άνθρωποι να πεθάνουν.Εμείς δεν θα τους αφήσουμε να πάρουν τον έλεγχο στο δρόμο Γκορλόβκα-Ντόνετσκ,ακόμα κι αν χρειαστεί η διεθνής κοινότητα να χρησιμοποιήσει την ειρηνευτική διαδικασία.
http://rusvesna.su/recent_opinions/1458056081
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ RUSVESNA : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου