Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Εμπρηστική επίθεση στον Ι.Ν. Αγίων Πάντων Καλλιθέας (ΦΩΤΟ)

agioi-pantesrrrr
Του Αιμίλιου Πολυγένη

Εμπρηστική επίθεση κατά του Ιερού Ναού των Αγίων Πάντων Καλλιθέας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης και συγκεκριμμένα περίπου στις 04.00 τα ξημερώματα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η εμπριστική επίθεση κατά του Ιερού Ναού σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έγινε από ομάδα αραβόφωνων που βρίσκονταν στην περιοχή.

Αμέσως στον Ιερό Ναό κατέφθασε η Πυροσβεστική η οποία με την επέμβασή της απεσόβησε την επέκταση της φωτιάς, που είχε ως αποτέλεσμα να καεί μόνο η κουζίνα του Ιερού Ναού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Προϊστάμενος και οι εφημέριοι του Ναού από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στον Ιερό Ναό.
Η Romfea.gr επικοινώνησε με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών η οποία καταδίκασε το γεγονός, ενώ ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Συμεών Βολιώτης επικοινώνησε άμεσα με τις αρμόδιες αρχές.
''Κινηθήκαμε άμεσα και ζητήσαμε την απόδοση ευθυνών και την προστασία των Ιερών μας Ναών'' ανέφερε στην Romfea.gr εκπρόσωπος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
Στην Romfea.gr επίσης μίλησε ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού π. Τιμόθεος Μαχαιριώτης, ο οποίος επιβεβαίωσε το γεγονός, τονίζοντας ότι μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας και έδωσαν ένορκη κατάθεση.
''Ευχαριστώ την Πυροσβεστική, την αστυνομία και όσους συνέβαλαν για την κατάσβεση της φωτιάς'' ανέφερε στην Romfea.gr ο π. Τιμόθεος Μαχαιρώτης.
agioi-pants-1
agioi-pants-2
agioi-pants-3
http://www.romfea.gr/epikairotita-xronika/7139-empristiki-epithesi-ston-in-agion-panton-kallitheas-foto 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου