Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος δηλώνει ΥΠΕΡ των ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ.

«Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος δηλώνει ΥΠΕΡ των νέων ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ – ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ 666» Ο υποτιθέμενος καλός Χριστιανός και Πατριώτης Υπουργός Εθνικής Αμύνης, Πάνος Καμμένος, που ουκ ολίγες φορές έχει επικαλεστεί το όνομα του Ιησού Χριστού, της Υπεραγίας Θεοτόκου και των Αγίων, λόγω μάρκετινγκ, για να προσελκύσει και αυτός στο παρελθόν ψήφους αγανακτισμένων και πιστών Ορθοδόξων Χριστιανών, αρχίζει και αυτός να αποκαλύπτει το πραγματικό του πρόσωπο, το οποίο έκρυβε μέχρι πρόσφατα (ας πούμε καλά), πίσω από τα δήθεν πατριωτικά του δάκρυα και πίσω από την πλαστική Ορθόδοξή του μάσκα. Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης, Πάνος Καμμένος «να τον χαιρόμαστε» είναι υπέρ των νέων βιομετρικών ταυτοτήτων με ότι αυτό συνεπάγεται. Με πρόφαση λοιπόν το μεταναστευτικό, για να γίνεται καλύτερη, λεπτομερέστερη και ακριβής η καταγραφή των προσφύγων, μεταναστών και λαθρομεταναστών, προωθεί και αυτός δημόσια τις νέες βιομετρικές – ηλεκτρονικές ταυτότητες. Φυσικά όλοι πλέον γνωρίζουμε, πως τα πάντα γύρω μας κινούνται τριγύρω από την επίμονη εδραιοποίηση της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης – νέας τάξης πραγμάτων που θέλουν να εφαρμόσουν το συντομότερο δυνατό με κάθε τρόπο. Οπότε είτε αυτό σημαίνει, στημένη τρομοκρατία, είτε στημένο μεταναστευτικό, είτε παραχάραξη(των μέχρι τώρα ταυτοτήτων), είτε φοροδιαφυγή, είτε απειλές της Αμερικής για επαναφορά της βίζα, είτε έξοδο από Ευρώπη και τρέχα γύρευε…. όλα οδηγούν εκεί και το εκεί είναι οι νέες βιομετρικές – ηλεκτρονικές ταυτότητες 666, η νέα τάξη πραγμάτων, η νέα εωσφορική εποχή, η ηλεκτρονική διακυβέρνηση, η σκλαβιά του αντιχρίστου…


Ένα όμως είναι σίγουρο, πως λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο που στέκει εκεί πάνω και ο οποίος ετοιμάζει σύντομα να εφαρμόσει τα δικά του σχέδια, διότι τούτα τα σχέδια της νέας τάξης, είναι βρώμικα και εάν εφαρμοστούν θα λεκιάσουν μια για πάντα τις ψυχές των ανθρώπων.
Δοξασμένο το Όνομα του Παντοδύναμου που την κατάλληλη στιγμή θα επέμβει και θα σώσει το πλάσμα του από τα σατανικά αυτά σχέδια.

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου