Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

Το εδάφιο Αποκάλυψη 6:4 λέει, «Και βγήκε ένα άλλο άλογο που ήταν κόκκινο· και δόθηκε εξουσία σε αυτόν που καθόταν πάνω του να πάρει την ειρήνη από τη γη, και να σκοτώσουν ο ένας τον άλλον· και του δόθηκε ένα μεγάλο σπαθί. '

  Ο Steve, ο ακροατής και ο αναγνώστης Stan μου έστειλαν μήνυμα σήμερα το πρωί αφού διάβασαν την αναφορά μου για το SQ Private Briefing και μοιράστηκε κάτι μαζί μου που έπρεπε να σας το μεταφέρω.

























Πριν το κάνω, ήθελε επίσης να σου πω πόσο σε εκτιμά και ότι εσύ και εγώ είμαστε οι αγαπημένοι του άνθρωποι για να ακούει και να διαβάζει.Αλλά ιδού τι έστειλε και με έσκασε.


Το εδάφιο Αποκάλυψη 6:4 λέει, «Και βγήκε ένα άλλο άλογο που ήταν κόκκινο· και δόθηκε εξουσία σε αυτόν που καθόταν πάνω του να πάρει την ειρήνη από τη γη, και να σκοτώσουν ο ένας τον άλλον· και του δόθηκε ένα μεγάλο σπαθί»


























Το ελληνικό σπαθί είναι μαχαίρα και ονομάζεται επίσης σφαγείο. Είναι ένα κοντό σπαθί ή στιλέτο που χρησιμοποιείται για μαχαιρώματα.

Αλλά πώς θα μπορούσε ένα στιλέτο ή ένα κοντό σπαθί να είναι υπέροχο; Δεν έχει νόημα μέχρι που ο Stan αναζήτησε τη ρωσική λέξη για σπαθί.

Είναι το Kinzhal, το ίδιο όνομα με τους υπερηχητικούς πυραύλους τους!


































Ως κάποιος που γνώριζε καλά τα μεγάλα ICBM, (ο Ντάνιελ ήταν υπάλληλος εκτόξευσης πυραύλων στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ) πάντα μου έκανε εντύπωση πώς αυτοί οι υπερηχητικοί πύραυλοι ήταν τόσο κοντύτεροι από τους μεγάλους. Ως εκ τούτου, ένα «κοντό» σπαθί.

Έπειτα έψαξα τη λέξη «σπουδαίο» από τα ελληνικά.

Είναι μέγας, η ίδια λέξη από την οποία παίρνουμε το MEGA-TON!

Η Βίβλος κυριολεκτικά μας λέει τι πρόκειται να συμβεί! ΩΡΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ! ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ!
ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου