ο ιερέας μάρτυρας

Σταυροφορία Δύσης κατά Ορθοδοξίας!! Ιερό Πόλεμο κηρύσσει η Ρωσία κατά της τ. Ουκρανίας. Με σχέδιο νόμου που περνούν από Ράντα Verkhovna Rada πλήρη απαγόρευση της Κανονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας Πατριαρχείου Μόσχας κατάσχουν ό,τι της ανήκει. Αζοφίτες λίντσαραν ιερέα. Ιερέας Μάρτυρας! Ρώσος στρατιωτικός ιερέας σκοτώθηκε σε επίθεση ρουκετών του ουκρανικού στρατού σε περιοχή του Belgorod της Ρωσίας!

Ένας Ρώσος στρατιωτικός ιερέας σκοτώθηκε σε επίθεση ρουκετών του ουκρανικού στρατού στα νοτιοδυτικά της Ρωσίας κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία, ανακοίνωσε την Παρασκευή η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία.

Ο π. Oleg Artyomov υπηρετούσε στο χωριό Zhuravlyovka στην περιοχή Belgorod της Ρωσίας την Πέμπτη όταν η περιοχή «δέχτηκε βομβαρδισμό από ουκρανικό Smerch (εκτοξευτή ρουκετών) και σκοτώθηκε», ανέφερε το στρατιωτικό τμήμα του Πατριαρχείου Μόσχας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτός είναι ο πρώτος δημοσίως αναφερόμενος θάνατος σε ρωσικό έδαφος από ουκρανικό βομβαρδισμό από τότε που ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έστειλε στρατεύματα στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου.

Ο Artyomov, ένας Κοζάκος, ήταν βοηθός διοικητής για την εξυπηρέτηση των πιστών σε μια στρατιωτική μονάδα τη στιγμή του θανάτου του, είπε η εκκλησία.

Το Zhuravlyovka βρίσκεται περίπου δύο χιλιόμετρα από τα σύνορα της Ουκρανίας, που συνορεύει με την περιοχή του Χάρκοβο.

Γεννημένος το 1957, ο Artyomov ήταν αξιωματικός του ναυτικού που στο παρελθόν είχε υπηρετήσει ως ιερέας σε υποβρύχια και σε ρωσικό ερευνητικό πλοίο, είπε η εκκλησία.

Δολοφονήθηκε εν ώρα υπηρεσίας..

Αζοφίτες εισέβαλαν σ΄Ορθόδοξη εκκλησία του Πατριαρχείου Μόσχας και λίντσαραν τον ιερέα στην πόλη Teroborona περιοχή Cherkasy. Ιερέας του Πατριαρχείου Μόσχας ξυλοκοπήθηκε και εκδιώχθηκε από την εκκλησία.
Η Ράντα ετοιμάζει νόμο για την πλήρη απαγόρευση του Πατριαρχείου Μόσχας.

Ο επίσκοπος Αμβρόσιος της Εκκλησίας Πατριαρχείου Μόσχας τραυματίστηκε από βομβαρδισμό Ουκρανών και χειρουργήθηκε στο Ντόνετσκ….

dimpenews.com