Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

ΧΩΡΙΣ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ .

 ΟΝΤΩΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΩΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟ

Γράψαμε και χθες ότι ένα Σημείο Θείο και Ιερό, που ανακοινώθηκε από πρωτοσέλιδο αλλά και από ένα ορθόδοξο site,  είναι παλαιότερο. Ήδη όπως είχαμε προαναγγείλει βγήκε η ανακοίνωση από τον Ι. Ναό Αγίου Ανδρέου του Γηροκομείου Αθηνών. 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της ιστοσελίδας, ότι τα video που πρόσφατα δημοσιεύθηκαν σε διάφορα site, Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και Εφαρμογές Επικοινωνίας είναι παρελθόντος έτους. 

Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για αυτές τις δημοσιεύσεις,  οι οποίες έγιναν χωρίς την άδειά μας, και οι περισσότεροι κάτοχοι των Μέσων αναδημοσίευσης έχουν ενημερωθεί σχετικώς.»

Επαναλαμβάνουμε ότι κανένα από τα Ιερά αυτά και Θεία Σημεία, παλαιότερα ή νέα, δεν πρέπει να βλέπουν το φως της δημοσιότητος, χωρίς την ευλογία των πνευματικών που σχετίζονται με αυτά και ότι ελπίζουμε πως όποιος ευθύνεται για όλη αυτή την αναστάτωση που δημιούργησε στον Ιερό Ναό του Αγ. Ανδρέου Γηροκομείου, στον σεβαστό εφημέριό του και στους συνεργάτες του, θα αντιληφθεί το σφάλμα του και θα ζητήσει συγνώμη... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου