Σάββατο 21 Μαΐου 2022

Οταν οι προφητείες ξαναγίνονται ειδήσεις… Οδεύουμε προς την τρίτη σφραγίδα της Αποκάλυψης;

 Σχόλιο ιστολογίου:

Το παρακάτω βίντεο μου το έστειλε προς δημοσίευση ιερέας με την εξής σημείωση:












“Άννα δες το βίντεο, είναι πολύ καλό στην ανάλυση των προφητειών. Μπράβο της. Πάνω σε αυτό θα μιλήσουμε με την πρώτη ευκαιρία.”

Δεν ξέρω αν θα συμφωνήσω με το βίντεο ότι ο κόκκινος καβαλάρης είναι ο Ταγίπ και ο μαύρος ο Βλαδίμηρος, θα συμφωνήσω όμως, ότι βρισκόμαστε στο παρακάτω σημείο της Αποκάλυψης (κεφ. 6):

“Καὶ ὅτε ἤνοιξε τὴν σφραγῖδα τὴν τρίτην, ἤκουσα τοῦ τρίτου ζῴου λέγοντος· ἔρχου. καὶ εἶδον, καὶ ἰδοὺ ἵππος μέλας, καὶ ὁ καθήμενος ἐπ᾿ αὐτὸν ἔχων ζυγὸν ἐν τῇ χειρὶ αὐτοῦ· καὶ ἤκουσα ὡς φωνὴν ἐν μέσῳ τῶν τεσσάρων ζῴων λέγουσαν· χοῖνιξ σίτου δηναρίου, καὶ τρεῖς χοίνικες κριθῆς δηναρίου· καὶ τὸ ἔλαιον καὶ τὸν οἶνον μὴ ἀδικήσῃς».

Το οποίο σε απλά ελληνικά σημαίνει ότι:

Ο Απόστολος Ιωάννης μετά την αφαίρεση της ειρήνης από την γη και τους αιματηρούς πολέμους βλέπει το Αρνίον – Χριστό να αφαιρεί και τα αγαθά από την γη, ώστε να γίνουν πανάκριβα. Να φθάσει να πωλείται ένας χοίνιξ σίτου, δηλαδή 930 γραμμάρια ψωμιού με ένα δηνάριο, δηλαδή με την αξία ενός ημερομισθίου της εποχής εκείνης. Και επίσης, τρεις χοίνικες, δηλαδή 2.790 γραμμάρια κριθαριού, που είναι για τα ζώα, να έχει αξία με ένα δηνάριο, δηλαδή με ένα ημερομίσθιο.

΄Αλλωστε σε αυτό συμφώνησε και η γερόντισσα Λαμπρινή στις ανέκδοτες προφητείες που πρωτοδημοσιεύσαμε στο Βάλσαμο λέγοντας:

Θα δείτε τέτοια πείνα που δεν έχει ξανάρθει σε όλον τον κόσμο. Ο Κύριος δε θα εξαφανίσει το λάδι και το κρασί.
Θα βγάζετε τα λουλούδια από τις γλάστρες και θα φυτεύετε σιτάρι, καλαμπόκι και ντομάτες.”

Εκεί που οπωσδήποτε θα ασκήσω βέτο στα λεγόμενα του βίντεο, είναι στο ότι ο οικουμενιστής Βαρθολομαίος είναι ο καλύτερος Πατριάρχης που θα μπορούσαμε, να έχουμε. Προσωπικά τον κόβω να εκπληρώνει την προφητεία του Πατροκοσμά, ότι:

“Οι κληρικοί θα γίνουν οι χειρότεροι και ασεβέστεροι όλων”.

Αρκετά σας κούρασα όμως. Απολαύστε το βίντεο:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου