Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-Τι συμβαίνει με τις προφητείες;

 Παρότι φίλοι και γνωστοί ήθελαν να γράψω ότι τώρα με το Oruc Reis θα γίνει κάποιο θερμό επεισόδιο μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας,επιμένω ότι δεν είναι δυνατόν σε κάθε ένταση που δημιουργείται να βλέπουμε πόλεμο.Αυτό που βλέπω είναι ότι έρχονται δεινά στην Ελλάδα,για τα οποία είμαι ειδοποιημένος αλλά δεν θα ήθελα να τα αναφέρω,επειδή αυτά βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η μεγαλύτερη σύγκρουση ανέκαθεν μέσα στο ίντερνετ ήταν αν ισχύουν οι προφητείες για την αναλαμπή της Ορθοδοξίας ή είναι η εποχή για την εμφάνιση του Αντίχριστου και για το τέλος του κόσμου.

Η αλήθεια μέχρι σήμερα είναι ότι ούτε το ένα συνέβη,ούτε το άλλο.
Δεν είδαμε ούτε ελληνοτουρκικά,ούτε εμφάνιση του αντίχριστου.
Στην πορεία της ιστορίας- διαχρονικά -είδαμε προφητείες να επαληθεύονται και προφητείες να διαψεύδονται.Οι μεγαλύτερες επαληθευμένες προφητείες είναι η ίδρυση του κράτους του Ισραήλ,ο πόλεμος των 6 ημερών,η εμφάνιση σε όλα τα προ'ι'όντα του 666,οι δύο πόλεμοι στον κόλπο,η ένωση των Γερμανιών,η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και η τρίτη σάλπιγγα της Αποκαλύψεως,με το αστέρι άψινθος,που ήταν το πυρηνικό ατύχημα στο Τσέρνομπιλ(στα Ελληνικά η πόλη σημαίνει άψινθος).
Υπάρχουν και προφητείες αντικρουόμενες,όπως η καθιέρωση ή μη της νέας ταυτότητας.
Αλλο ένα πρόβλημα που υπάρχει είναι οι ημερομηνίες και το ζήτημα αυτό είναι πολύ μεγάλο,γιατί δεν ξεκινά από ερμηνείες λανθασμένες ορισμένων ανθρώπων,αλλά από Αγίους.
Οσοι προσπάθησαν διαχρονικά να δώσουν ημερομηνίες έπεσαν όλοι έξω!
Τι πραγματικά συμβαίνει με τις προφητείες;
Ο αείμνηστος Γέροντας Θεόκλητος είχε δώσει μία συνέντευξη το 2001 που αφορούσε τον Άγιο Πα'ί'σιο,που ενώ του πλέκει το εγκώμιο της αγιότητος(αναδείχτηκε άγιος στις ημέρες μας)εν τούτοις δείχνει να έχει άλλη άποψη ως προς τις προφητείες του Αγίου Πα'ί'σιου.Η συνέντευξη απομαγνητοφωνήθηκε και στο βιβλίο του Κύπριου συγγραφέα Μ.Μιχαήλ-ΤΟ  ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑ'Ι'ΣΙΟΥ.
 Αποτέλεσμα εικόνας για Μ.ΜΙΧΑΗΛ-ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑ'ΙΣΙΟΥ
Οπως ο ίδιος ο Γέροντας Θεόκλητος λέει στο βίντεο,του είπε ο Αγιος Πα'ί'σιος "ότι η Ελλάς μετά από μία δεκαετία περίπου θα δοξαστεί από το Θεό."
Αυτό ειπώθηκε το 1994,δύο-τρεις μέρες πριν κοιμηθεί ο Αγιος Πα'ί'σιος και έτσι στο βιβλίο ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑ'Ι'ΣΙΟΥ υπάρχουν οι φιλοδοξίες για το 2004 ότι θα πάρουμε την Κωνσταντινούπολη.
Αντί αυτού το 2004 κερδίζουμε τη EUROVISION-Το Ευρωπα'ι΄κό κύπελλο και διοργανώνουμε τους Ολυμπιακούς αγώνες!
Ο πατέρας Καλα'ί'δης ανέφερε πάλι σε μερικά χρόνια ότι θα πάρουμε την Πόλη,σύμφωνα με συζήτηση που είχε με τον Άγιο Πα'ι'σιο.Τα 26 χρόνια που έχουν περάσει φυσικά δεν είναι μερικά αφού τίποτα δεν φαίνεται ακόμα στον ορίζοντα!
Ας δούμε την άποψη του Γέροντα Θεόκλητου,το 2001 που είναι τελείως αντίθετη με του Αγίου Πα'ί'σιου και δείχνει να επαληθεύεται στις μέρες μας με την αθε'ί'α και τον Σοδομισμό που έχει επικρατήσει με νόμους της κυβερνήσεως!
"Του εξέφερα τις επιφυλάξεις μου,αν όχι αντιρρήσεις!διότι εγώ γνωρίζω-δεν είμαι ξένος από τον κόσμο-ότι έχουμε μία εκτεταμένη διαφθορά στην Ελλάδα,μία εξαπλωμένη ακολασία,πορνείας,μοιχείας,ομοφυλοφιλίας,αθε'ί'ας και ακόμη πολύ φοβούμαι ότι έχω μία γεύση,θα μπορούσα να πω απογοητεύσεως.για το μέλλον της Ελλάδος.Και αυτό με στατιστικά στοιχεία,έχω στείλει άρθρα επανειλλημένα στην Αθήνα,για το γεγγονός ότι αφελληνιζόμεθα,η Ελλάς γίνεται σταδιακώς ένα πολυεθνικό κράτος,και προβλέπω δυστυχώς,ότι η Ελλάς μάλλον δεν θα πάει καλά και θέλω να πω ότι δεν μπόρεσα να συμφωνήσω σε αυτό( με τον Άγιο Πα'ί'σιο).Ασπαστήκαμε και χωριστήκαμε ,ύστερα από 2-3 μέρες παρέδωσε το πνεύμα του"
Ακόμα και ο Αγαθάγγελος προσπαθεί να δώσει ημερομηνίες των γεγγονότων της Πόλης,αναφέρει το χρυσοδέκατο αριθμό,το μονοσύλλαβο αριθμό,το 730 για τη διάλυση της Αυστρίας(τα εδάφη της πρώην Γιουγκοσλαβίας διαλύθηκαν και η Σερβία εγκατέλειψε το όνομα της Γιουγκοσλαβίας λίγο πριν συμπληρωθούν τα 730 χρόνια από τη συγγραφή του βιβλίου(το 1279)τη χρονιά του 2006.
Θα περίμενε κανείς να πέσει μέσα για το 2019 για τα γεγονότα Πόλης,αφού το αναφέρει μέχρι το 740.
Ακόμα και η πληροφορία για το Γέροντα Σοφρώνιο ότι η Κωνσταντινούπολη θα είναι πρωτεύουσα της Ελλάδας το 2020,δεν είναι καταγεγγραμένη σε βιβλίο,ώστε να είναι έγκυρη.
 Αποτέλεσμα εικόνας για γεροντας σωφρονιος-γραμματα στη ρωσια"

Υπάρχει και η μαρτυρία του Πατέρα Καλα'ί'δη για όταν πέσει Πάσχα στις 5 Μα'ί'ου.Οι επόμενες φορές που θα συμβεί αυτό είναι το 2024 και το 2096.(Το 5-5-2024 αναφέρεται και στο αιρετικό Τραχώνι της Κύπρου.)
 Αποτέλεσμα εικόνας για π.Καλα'ι'δης"

Τέλος υπάρχει η καταγραφή του Στρατηγού Μακρυγιάννη  που βλέπει θαμπό το 50 και μετρά από το 52-58.(Ισως να εννοεί τις χρονιές 2052-2058).Αποτέλεσμα εικόνας για οραματα και θαματα μακρυγιαννησ
Γεγγονός είναι ότι με τα μνημόνια η Ελλάδα είναι σιδεροδέσμια μέχρι το μακρυνό 2060!


Να υπενθυμίσουμε ότι και ο ιεροκήρυκας Δημ.Παναγόπουλος σε ομιλίες του για την Κωνσταντινούπολη αναφερόταν στις χρονιές 1981-1982,ενώ το βιβλίο ΔΙΣΤΟΜΦΟΣ ΡΟΜΦΑΙΑ ανέφερε το 1985! 
Εμείς πάντως θα ειδοποιήσουμε για Χριστιανικό διωγμό και εμφύλιο πόλεμο.Επίσης πολύ φοβούμαστε ότι προσεχώς θα γίνουμε μειονότητα στη χώρα μας,αφού υπάρχει σχέδιο επαναπατρισμού στην Ελλάδα,λαθρομεταναστών που βρίσκονται σε χώρες της Ευρώπης αλλά και του κινδύνου νέου κύματος μέσω Τουρκίας,όταν ξεσπάσει ο μεγάλος πόλεμος στη Μ.Ανατολή.Ακόμα έχουμε δρόμο,αφού δεν έγιναν η Πολιτειακή ανωμαλία.Τότε θα τραβηχτεί το Διεθνές κεφάλαιο,το Μασονικό και θα απολυθούν όλοι οι υπάλληλοι.σύμφωνα με τον Γέροντα Ιωσήφ τον Βατοπαιδινό.Τότε ξεκινά και η μεγάλη πείνα ,που ανέφερε και ο Μητροπολίτης Σιατίστης Αντώνιος.
Περιμένουμε ακόμα πότε θα πέσει το Τέμενος του Ομάρ,γιατί όταν πέσει θα ξεκινήσει ο μεγάλος πόλεμος στη  Μ.Ανατολή.Εδώ πρέπει να περιμένουμε πότε θα γίνει η ενσωμάτωση των εδαφών της Δυτικής Όχθης που περιλαμβάνει και την Αν.Ιερουσαλήμ,στο Ισραήλ.
Τέλος να αναφέρουμε για τον μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα που τόσο θόρυβος έχει γίνει.
Μας έχει κάνει εντύπωση ότι κανένας άγιος μέχρι το 1900 δεν τον αναφέρει.Ενδεικτικά δεν υπάρχει ούτε στον Τάφο του Αγίου Κωνσταντίνου,ούτε στον Αγαθάγγελο,ούτε στον Μητροπολίτη Πατάρων Μεθόδιο που αναφέρεται στα γεγγονότα της Κωνσταντινουπόλεως ,ούτε στον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό και  στους παλαιότερους αγίους που έχουν αναφερθεί στην Πόλη.
Οι αναφορές ξεκινούν στην Αγία Γραφή,με τη μόνη διαφορά ότι αναφέρονται σε μεγάλο  σεισμό στο Ισραήλ και στην Ιορδανία,όπου καμμία πόλη δεν θα μείνει όρθια.
Ο Άγιος Πα'ί'σιος πρώτος αναφέρθηκε σε "τράνταγμα" και "οργή του Θεού" που θα έρθει στην Ελλάδα ,πριν έρθει η νέα ταυτότητα"και έχει ερμηνευτεί σαν μεγάλος σεισμός.



Ο Γέροντας Αμβρόσιος Λάζαρης της Μονής Δαδίου είχε αναφέρει "Ο Θεός να μας φυλάει από μεγάλο σεισμό"ενώ ο Μητροπολίτης Μόρφου Κος Νεόφυτος έχει αναφερθεί πολλές φορές για μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα. 
Εχουμε ήδη αναφερθεί στο Μεταναστευτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα σήμερα και τι έχουν πει σχετικά με αυτό οι Άγιοι.
Υπενθυμίζουμε επιγραμματικά:

Ο Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς, μεταξύ άλλων, λέγει, ότι «οι Μοναχοί είναι οι κήρυκες της ερχομένης Βασιλείας, οι προφήται της Καινής Διαθήκης». 
Την φράση αυτή μου θύμισαν κάποιες συζητήσεις, πού είχα τελευταίως με τρεις φίλους ησυχαστές, πού και οι τρείς, ωσάν από προφητική διαίσθηση, ισχυρίζοντο για την επέλευση απιθάνων εθνικών καταστάσεων. Και ποιές καταστάσεις είναι αυτές; Ότι, ταχα, η Ελλάς, σταδιακώς, δεν θά συρρικνωθεί μέν εδαφικώς, αλλά θά κατακτηθεί εκ των ένδον από τό Ισλάμ! Και εστήριζαν τον ισχυρισμόν των, στις ηλεγμένες πληροφορίες, όπως έλεγαν, πού τούς μετέδιδαν παλαιοί φίλοι τους κορυφαίων πολιτικών θέσεων, πού τούς επεσκέπτοντο στην Ερημο τού Αθωνος ή τους έγραφαν.

Και στην ερώτησή μου· Ο Θεός θά επιτρέψει την αντικατάσταση της αγίας Εκκλησίας Του, πού «επεριποιήσατο τώ ιδίω Αίματι», μέ τόν σκοτεινό και δαιμονικόν μουσουλμανισμόν μέσα στην Τοπική Ορθοδοξία της Ελλάδος; Μού απήντησαν με ένα στόμα ότι, ο Θεός θα το επιτρέψει εξ αφορμής τής εκτεταμένης αμαρτίας. Καί ανεφέρθησαν στους βυζαντινούς ρωμηούς, πού δεν μετανοούσαν.


Και όταν πάλιν τους ερώτησα· πώς θα συμβεί αυτό και πότε και τί θά γίνουν οι Έλληνες; Απήντησαν, ότι ήδη ενεργείται η άλωση με τα 2-3 εκατομμύρια των μωαμεθανών, πού ονομάζονται μετανάστες, καί πού θα στερεώνονται σταδιακώς μέ τήν ελληνικήν ιθαγένεια, πού θά τούς χορηγεί ευχαρίστως τό Κράτος, δηλαδή η άθεη κυβέρνηση.
Οι δε Έλληνες βαθμιαίως θά γίνουν μειονότης, έως ότου θά μείνουν ελάχιστοι χριστιανοί ως…δείγμα. Μή απορείς, πάτερ Θ., έσπευσαν να εξηγήσουν, αυτήν τήν τραγωδία του λαού μας. Πολλοί θά αποδεχθούν τον μουσουλμανισμόν αβιάστως. Αλλοι, με κάποιαν βίαν ποικίλης μορφής. Και άλλοι «χριστιανοί» θα μεταναστεύσουν σέ χριστιανικές χώρες, μή δυνάμενοι νά συμβιώσουν με τους βαρβάρους αυτούς, πού τους
χρησιμοποιεί ο Θεός ως μέσον παιδαγωγίας, όπως ανά τους αιώνες ενεργούσε στούς Ισραηλίτες και στους χριστιανούς, πού δεν μετανοούσαν για τίς αμαρτίες τους. Παράδειγμα ο Κατακλυσμός, τα Σόδομα, ο Ελληνισμός της Ανατολής, το Βυζάντιον.

Αυτά όλα με είχαν συντρίψει ψυχικώς και σκεφτόμουνα, τάχα θά επιτρέψει ο Θεός αυτήν την ασύλληπτον συμφοράν; Επηκολούθησε σιωπή για αρκετή ώρα. Στη συνέχεια, έθεσα το ερώτημα· Πατέρες άγιοι και αδελφοί, φανταζεσθε σείς, πώς θα ανεχθεί ο Κύριος τίς μουσουλμανικές δαιμονικές θυσίες, αντί των ορθοδόξων θυσιαστηρίων; Τότε ένας ησυχαστής μου υπενθύμισε την περίπτωση του ασκητου πού, μετά την άλωση τής Κωνσταντινουπόλεως, είδε επάνω στήν αγία Πρόθεση ερειπωμένου Ναού, μία γουρούνα με τα νεογνά της και άρχισε να κλαίει και νά οδύρεται. Τότε ενεφανίσθη Αγγελος Κυρίου και του λέγει· Αββά, τί κλαίεις; Γνωρίζεις ότι, αυτό πού είδες, είναι πιο ευάρεστον στόν Κύριον από την αναξιότητα τών ιερέων, πού λειτουργούσαν; Και ο Αγγελος εγένετο άφαντος.

Η συζήτηση κράτησε περισσότερον από δύο ώρες, οπότε οι ησυχαστές ανεχώρησαν και μου ετόνισαν να ευχαριστώ τον Κύριον γιά όσα επιτρέπει να γίνωνται εξ αγάπης και για την σωτηρίαν τών ψυχών. Και να μή παρασύρομαι συναισθηματικώς από την επιφάνεια τών γεγονότων, αλλά να εισδύω στήν ουσίαν των, αφού είναι δεδομένον, ότι «ο Θεός αγάπη εστί».
Αλλη μία μαρτυρία υπάρχει στο βιβλίο ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
<<Εσείς θα πάτε να κατοπικήσετε αλλού και άλλοι θα έρθουν να κατοικήσουν σε σας.>>
<<Θα βλέπετε να πηγαίνουν άλλοι πάνω και άλλοι κάτω.>>
Βλέποντας την ιστορία οι προφητείες αυτές μιλούν για το μεταναστευτικό κύμα,που δεν αφορά μόνο στην Ελλάδα,αλλά και άλλες χώρες.Εδώ έχω μία μαρτυρία από την Φωτεινή Τ-Π. από το Λευκό του Δήμου Θ. Η Φωτεινή μου είπε χαρακτηριστικά,ότι ο παππούς της συχνά επαναλάμβανε μία προφητεία του Αγίου Κοσμά,που την είχε ακούσει από τον παππού του."Ουαί και αλλοίμονο στην Ελλάδα,όταν μπουν τα ξένα έθνη μέσα"
Οι Γερόντοι την συζητούσαν μεταξύ τους.Ο Παππούς της ανήκε στην τρίτη γενιά,απότι υπολογίζω,στα δισέγγονα εκείνων που άκουσαν την προφητεία από τον Άγιο Κοσμά.Η προφητεία ταιριάζει με μία άλλη που αναφέρει η Μαρία Μαμασούλα
 <<Αλλοί στους κάμπους.Θάρθουν βρωμερά έθνη.όταν έρθουν μη φοβάσθε,όταν θα φύγουν αναμερίστεν.>>
Νομίζω πως η προφητεία έχει σχέση με τους Μετανάστες-λαθρομετανάστες τόσων εθνικοτήτων που κατακλύζουν τη χώρα μας.(Το πρόβλημα υπήρχε από το 1991 αλλά σήμερα έχει διογκωθεί λόγω των πολέμων στη Μ.Ανατολή και τη Β.Αφρική.)Βλέπουμε ότι με τη Συνθήκη Σένγκεν καταρρίπτονται τα εθνικά σύνορα και αφήνεται ελεύθερη η είσοδός τους στα Εθνη.
<<Οταν έρθουν λοιπόν να μην φοβόμαστε,θάρθουν με ανάγκη για να ζήσουν.Θα τους ανοίξετε τα σπίτια σας.Θα τους δώσετε το ψωμί σας.Θα τύχουν της προστασίας σας.Ύστερα όμως θα δείτε....γιατί δεν πρέπει να ξενοιάζετε.Θα θελήσετε τα έθνη να τα στείλετε στον τόπο τους.Δεν θα είναι καθόλου εύκολο.Αν κατορθώσετε να φύγουν,"αναμεριάστε".προσέξτε,φυλαχτείτε.Θα δείτε τι μπορούν να κάμουν.>>
Επίσης έχουμε και την επιδημία του Κορονα'ι'ού η οποία αντιστοιχεί στην 4η σφραγίδα της Αποκαλύψεως.Να τι είχε πει ο αείμνηστος Αυγουστίνος Καντιώτης για την επιδημία αυτή.
Να τι είπε και ο Άγιος Πα'ί'σιος για την επιδημία.

Σφράγισμα – 666

-Πῶς ξέρουν καί βάζουν αὐτόν τόν ἀριθμό, Γέροντα;

-Ἤξερε ὁ Εὐαγγελιστής Ἰωάννης τί θά κάνη ὁ διάβολος, ὅπως καί οἱ Προφῆτες προφήτευσαν ὅτι θά πωλήσουν τόν Χριστό γιά «τριάκοντα ἀργύρια»9, ὅτι θά Τόν ποτίσουν ξύδι1 0, θά διαμερίσουν τά ἱμάτιά Του11. Πρίν ἀπό δύο χιλιάδες χρόνια ἔγραψε στήν Ἀποκάλυψη ὅτι οἱ ἄνθρωποι θά σφραγίζωνται μέ τόν ἀριθμό 666.

«Ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τόν ἀριθμό τοῦ θηρίου· ἀριθμός γάρ ἀνθρώπου ἐστί· καί ὁ ἀριθμός αὐτοῦ χξς΄12». Τό 666 γιά τούς Ἑβραίους εἶναι σύμβολο οἰκονομίας. Οἱ Ἑβραῖοι, ὅπως ἀναφέρεται στήν Παλαιά Διαθήκη, ἐπέβαλαν μία συγκεκριμένη φορολογία στά ἔθνη πού ὑποδούλωσαν μέ διάφορους πολέμους. Ἡ ἐτήσια φορολογία ἦταν 666 τάλαντα χρυσοῦ13. Τώρα, γιά νά ὑποτάξουν ὅλον τόν κόσμο, βάζουν πάλι αὐτόν τόν παλιό φορολογικό ἀριθμό, πού συνδέεται μέ τό ἔνδοξο παρελθόν τους. Γι’ αὐτό δέν θέλουν νά τόν ἀντικαταστήσουν μέ ἄλλο ἀριθμό. Τό 666 δηλαδή εἶναι τό σύμβολο τοῦ μαμωνᾶ. Τό πῆραν ἀπό τά σταθμά τοῦ χρυσοῦ-δέν ἤξεραν αὐτό πού ἀναφέρει ὁ Ἅγιος Ἰωάννης στήν Ἀποκάλυψη-, ἀλλά δέν παύει νά εἶναι μαμωνᾶς. Τό Εὐαγγέλιο ὅμως λέει «ἤ Χριστό ἤ μαμωνᾶ». «Οὐ δύνασθε Θεῷ δουλεύειν καί μαμωνᾷ14».

Τά πράγματα προχωροῦν κανονικά. Στήν Ἀμερική τά σφραγισμένα σκυλιά ἐκπέμπουν μέ τόν πομπό καί, τάκ, τά βρίσκουν. Ἔτσι ξέρουν τό κάθε σκυλί πού βρίσκεται. Ὅσα σκυλιά δέν ἔχουν τήν μάρκα τους καί εἶναι ἀδέσποτα τά σκοτώνουν μέ ἀκτῖνες λέιζερ. Μετά θά ἀρχίσουν νά σκοτώνουν καί τούς ἀνθρώπους. Τόνους ψάρια ἔχουν σφραγίσει καί τά παρακολουθοῦν ἀπό τό δορυφόρο σέ ποιό πέλαγος εἶναι!

Τώρα πάλι παρουσιάστηκε μία ἀρρώστια, γιά τήν ὁποία βρῆκαν ἕνα ἐμβόλιο πού θά εἶναι ὑποχρεωτικό καί, γιά νά τό κάνη κανείς, θά τόν σφραγίζουν . Πόσοι ἄνθρωποι ἐκεῖ εἶναι ἤδη σφραγισμένοι μέ ἀκτῖνες λέιζερ, ἄλλοι στό μέτωπο καί ἄλλοι στό χέρι! Ἀργότερα, ὅποιος δέν εἶναι σφραγισμένος μέ τόν ἀριθμό 666 δέν θά μπορεῖ οὔτε νά πουλᾶ, οὔτε νά ἀγοράζη, ἤ νά παίρνη δάνειο, νά διορίζεται κ.λπ. Μοῦ λέει ὁ λογισμός ὅτι ὁ Ἀντίχριστος μέ αὐτό τό σύστημα θέλησε νά πιάση ὅλο τόν κόσμο καί, ἅμα δέν εἶναι κανείς στό σύστημα, δέν θά μπορῆ νά δουλέψη κ.λπ. εἴτε κόκκινος εἴτε μαῦρος εἴτε ἄσπρος, ὅλοι δηλαδή. Θά ἐπιβληθῆ ἔτσι μέ ἕνα οἰκονομικό σύστημα πού θά ἐλέγχη τήν παγκόσμια οἰκονομία, καί μόνον ὅσοι θά ἔχουν δεχθῆ τό σφράγισμα , τό χάραγμα μέ τόν ἀριθμό 666 , θά μποροῦν νά ἔχουν ἐμπορικές συναλλαγές.

Τί θά πάθουν ὅμως οἱ ἄνθρωποι πού θά σφραγίζωνται!….Μοῦ ἔλεγε κάποιος εἰδικός ὅτι μέ τίς ἀκτῖνες λέιζερ παθαίνει κανείς βλάβη. Οἱ ἄνθρωποι πού θά σφραγιστοῦν θά τραβοῦν τίς ἀκτῖνες τοῦ ἥλιου καί θά πάθουν τέτοια ζημιά, πού θά μασοῦν τήν γλῶσσα τους ἀπό τόν πόνο15. Ὅσοι δέν σφραγιστοῦν, θά περάσουν καλύτερα ἀπό τούς ἄλλους, γιατί ὁ Χριστός ὅσους δέν σφραγιστοῦν θά τούς βοηθήση. Δέν εἶναι μικρό πρᾶγμα αὐτό!

-Γέροντα, πότε θά τούς βοηθήση; Μετά;

-Ὄχι, τότε.

-Ἀφοῦ Γέροντα, δέν θά μποροῦν νά πωλοῦν καί νά ἀγοράζουν, πῶς θά περάσουν καλύτερα;

-Νά δῆς, ὁ Θεός ξέρει ἕναν τρόπο, τόν ξέρω καί ἐγώ αὐτόν. Λοιπόν…, μέ ἀπασχόλησε πολύ αὐτό τό θέμα καί μοῦ ἔστειλε μετά τό …..τηλεγράφημα. Ὁ Θεός πῶς μᾶς οἰκονομάει, πῶ! πῶ!

9.Βλ. Ζαχ.11,1-13.

10.Βλ.Ψαλμ.68,22.

11.Βλ.Ψαλμ.21,19

12.Ἀποκ.13,18

13.Βλ.Γ΄Βασ.10,14 καί Β΄Παραλ.9,13.

14.Ματθ.6,24

15.Βλ.Ἀποκ.16,10.

Πηγή ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ ΛΟΓΟΙ Β΄ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΙΕΡΟΝ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟΝ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ» ΣΟΥΡΩΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ enromiosini.gr

Άγιος Παΐσιος Η αρρώστια(πανδημία), ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των ανθρώπων και το σφράγισμα – 666
«Τα σημεία των καιρών θα προειδοποιήσουν για την έλευσή τους.»
«…έτσι σιγά – σιγά θα έρθει και το σφράγισμα.»

«…μετά θα αρχίσουν να σκοτώνουν και τους ανθρώπους.»

«Τώρα πάλι παρουσιάσθηκε μία αρρώστια, για την οποία βρήκαν ένα εμβόλιο που θα είναι υποχρεωτικό και, για να το κάνει κανείς, θα τον σφραγίζουν.»

«Αργότερα όποιος δεν θα είναι σφραγισμένος με τον αριθμό 666 δεν θα μπορεί ούτε να πουλά ούτε να αγοράζει ή να παίρνει δάνειο, να διορίζεται κ.τ.λ.»

«Μου λέει ο λογισμός ότι ο Αντίχριστός με αυτό το σύστημα θέλησε να πιάσει όλον τον κόσμο και, άμα δεν είναι κανείς στο σύστημα, δεν θα μπορεί να δουλέψει κ.τ.λ. Θα επιβληθεί έτσι με ένα οικονομικό σύστημα που θα ελέγχει την παγκόσμια οικονομία, και μόνον όσοι θα έχουν δεχθεί το σφράγισμα, το χάραγμα με τον αριθμό 666, θα μπορούν να έχουν εμπορικές συναλλαγές.»

«Τι θα πάθουν όμως οι άνθρωποι που θα σφραγίζονται!…»

«Όσοι δεν σφραγιστούν, θα περάσουν καλύτερα από τους άλλους, γιατί ο Χριστός όσους δεν σφραγιστούν θα τους βοηθήσει.»

«Μας περιμένουν γεγονότα, αλλά δεν θα σταθούν αυτά πολύ. Όσο εξαλείφθηκε η Ορθοδοξία με τον κομμουνισμό, τόσο θα εξαλειφθεί και τώρα.»

Σελίδες 179, 180, 181 & 182 (αποσπάσματα)

Από το βιβλίο: ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ ΛΟΓΟΙ Β’ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου