Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Στην Τήνο γονυπετής η Έλενα Πολυχρονοπούλου – Εκπλήρωσε το τάμα της μετά την αποφυλάκισή της (φωτό).

Έπειτα από οκτώ μήνες κράτησης στις φυλακές Κορυδαλλού, αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου, λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκισή της, βρέθηκε στην Τήνο προκειμένου να επισκεφθεί τον ιερό ναό της Ευαγγελιστρίας και να εκπληρώσει το τάμα που είχε κάνει.

Η πρώην παίκτρια ριάλιτι που είχε συλληφθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο με τον τότε σύντροφό της για κατοχή 8 κιλών κοκαΐνης, και πρόσφατα υπέβαλε αίτημα αντικατάστασης των περιοριστικών όρων, το οποίο έγινε δεκτό με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Έπειτα από οκτώ μήνες κράτησης στις φυλακές Κορυδαλλού, αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους μέχρι να γίνει το δικαστήριο.Η Έλενα Πολυχρονοπούλου, από την πρώτη στιγμή της σύλληψής της υποστήριζε πως καμία σχέση δεν έχει με τις ναρκωτικές ουσίες και πως παγιδεύτηκε από τον πρώην σύντροφό της.

Τώρα, λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκισή της, όπως αποκάλυψε το Πρωινό του ANT1, η Έλενα Πολυχρονοπούλου ταξίδεψε μέχρι την Τήνο για να εκπληρώσει το τάμα που είχε κάνει όσο βρισκόταν υπό κράτηση.

Η πρώην παίκτρια του Power of Love επισκέφτηκε τον ιερό ναό της Ευαγγελιστρίας της Τήνου γονυπετής, όπως συνηθίζουν πολλοί πιστοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου