Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

της είπε η ΠΑΝΑΓΙΑ το 1970 : " η Ρωσία θα διαλυθεί! θα την διαλύσει ένας κυβερνήτης με σημάδι στο κεφάλι, αυτός ο άνθρωπος θα είναι άνθρωπος τους .... θα υποφέρει η ανθρωπότητα εξ αιτίας αυτού του ανθρώπου πάρα πολλά χρόνια γιατί θα χαθούν οι ισορροπίες , όμως όλες οι Ορθόδοξες εκκλησίες θα λειτουργήσουν"

 


 ο ΜΙΧΑΗΛ με το  χαρακτηριστικό σημάδι στο πρόσωπο που η εξουσία του προφητεύθηκε  πέθανε και η σελίδα αλλάζει για άλλα χειρότερα.

ΚΛΑΙΕΙ Η ΔΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟ 

ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΊΝΑΙ ΜΙΚΤΆ ΓΙΑΤΊ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ ΤΟΥΣ 

 Πέθανε ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, ο τελευταίος ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης

που μας έδωσε με σαφή τρόπο να κατανοήσουμε ότι ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ και ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ήταν συγγενείς εξ αίματος του ίδιου ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ πνεύματος.
Μιχαήλ Γκορμπατσόφ: Ο μεταρρυθμιστής που συνέβαλε στο τέλος του Ψυχρού Πολέμου
ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΟΡΜΗΣΕΙ Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΥΦΙΣΤΑΜΕΘΑ.
ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΙΧΑΗΛ ΔΕΝ ΘΑ ΧΤΙΖΟΤΑΝ ΑΠΌ ΤΟ 1990 Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΤΑΞΙΑ.
ΤΟ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ .
ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΝΑ ΧΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟΥΤΟ ΜΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ

1970 της παρουσιάζεται η ίδια η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ

ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ! ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΥΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ!»-ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ περί τούτου ειπώθηκε, βλ.

1970 ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ σελ. 2 " η Ρωσία θα διαλυθεί! θα την διαλύσει ένας κυβερνήτης με σημάδι στο κεφάλι, αυτός ο άνθρωπος θα είναι άνθρωπος τους .... θα υποφέρει η ανθρωπότητα εξ αιτίας αυτού του ανθρώπου πάρα πολλά χρόνια γιατί θα χαθούν οι ισορροπίες , όμως όλες οι Ορθόδοξες εκκλησίες θα λειτουργήσουν"
1986 επί Μιχαήλ Γκορμπατσόφ - ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
2022επί τη κοιμήση του Μιχαήλ Γκορμπατσόφ πάλι στην Ουκρανία που ποτίζεται με αίμα ετοιμάζεται άλλο πυρηνικό ολοκαύτωμα στο πυρηνικό εργοστάσιο της Ζαπορίτσας.
ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΘΑ ΜΑΘΕΥΤΟΥΝ


ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου