Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Έρχεται το κόσκινο του ΘΕΟΥ και όποιος αντέξει στο ΑΓΙΟ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΑ.

 



Όλα κινούνται με την θυσία και το φιλότιμο. Έτσι πρέπει να κινηθεί και η πραγματική ΕΛΛΑΔΑ για να περάσει πιο εύκολα τα κόσκινα του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ.
 Πριν ικανούς χρόνους ακούσαμε από αγιορείτη ηγούμενο που γνώριζε καλά τον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ την εξής φράση « στις μέρες που έρχονται ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ θα μας περάσει από άγιο κόσκινο ( φίλτρο ), όχι μόνο για να ξεκαθαρίσει την ήρα από το στάρι, αλλά για να επιλέξει τον χρυσό από το μπακίρι ( καμίνι) και να κάνει τον χρυσό 24 καράτια ( υψικάμινος).

ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2019 
ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Εδώ πάνω στην γη το γλεντάμε με ένα βολικό πολιτισμό που φτιάξαμε και από κάτω ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ κτυπάει τα πατώματα ( τεκτονικές πλάκες )  να σωπάσουμε επιτέλους.
Σεισμοί πάνω από 5 ρίχτερ έγιναν συνηθισμένοι  τραντάζοντας καθημερινά τον πλανήτη και η αποστασία του ανθρώπου συνεχίζει να προσφέρει θυσίες στον κατεξοχήν ανθρωποκτόνο εχθρό με φόνους αθώων συνανθρώπων μας άνευ λόγου και αιτίας.
Τα κόσκινα  αυτά των δοκιμασιών τα βάζουμε εμείς, απλώς ο ΘΕΟΣ τα κάνει άγια για να υπάρχει καλύτερη διήθηση.
Τι είδους κόσκινα ήδη λειτουργούν σε όλο τον πλανήτη και ετοιμάζονται και άλλα;
ΚΟΣΚΙΝΟ ΔΙΩΓΜΟΥ
Αυτό του ΔΙΩΓΜΟΥ κατά της  αλήθειας του Πατερικού Λόγου  και φυσικά κατά της ίδιας της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.
ΚΟΣΚΙΝΟ ΣΕΙΣΜΩΝ
Πρωτόγνωροι  ΣΕΙΣΜΟΙ  σε ολάκερο τον πλανήτη λες και η γη αιωρείται σε τραμπάλα.

ΚΟΣΚΙΝΟ ΠΕΙΝΑΣ
Αυτό της ΠΕΙΝΑΣ που θα επιταθεί και θα διυλίσει τα πάντα σε όλη την οικουμένη
«  Το 2007, σε μία συζήτηση αποκάλυψε τα εξής σε πνευματικό του τέκνο: «Έρχεται, όπου νά ’ναι, μεγάλη κρίση στην Ελλάδα. Θα κλείσουν μαγαζιά, θα απολυθούν υπάλληλοι, θα κλείσουν μαγαζιά και επιχειρήσεις. Μη ρωτάς τι πείνα έρχεται! Πάνε αυτά που ήξεραν (εξαλλοσύνες, σπατάλες, καλοπέραση…)! Το ψωμί, τώρα το πετάνε! Όμως σ’ αυτήν την κρίση που έρχεται –θα είναι παγκόσμια βέβαια– αλλά στην Ελλάδα θα είναι μεγαλύτερη· θα πουν το “ψωμί–ψωμάκι’”! Δουλειές, δεν θα υπάρχουν. Έρχεται φτώχεια και πείνα. Σου το λέω, να το ξέρεις!».
Ο π. Σεραφείμ Δημόπουλος, με την καθάρια δύναμη του Αγίου Πνεύματος 
Ο σεπτός Ιεροκήρυκας της Μητροπόλεώς μας, πατήρ Σεραφείμ Δημόπουλος (1937–2008) ήταν πραγματικά «ένας ασκητής στον σύγχρονο κόσμο» με πολλά θαυμαστά σημεία της Χάριτος του Θεού στην οσιακή του ζωή και στην φιλάνθρωπη δράση του, με έκδηλο το θεόσδοτο χάρισμα των ιάσεων, της προόρασης, καθώς και της προφητείας.»  

ΚΟΣΚΙΝΟ ΣΠΑΝΙΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ
 Παλαιές και νέες θανατηφόρες πανδημίες που θα κάνουν τον ιό του Έμπολα και το AIDS να ομοιάζουν με απλό κρυολόγημα.

 ΚΟΣΚΙΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΩΝ
Στην επικαιρότητα παρακολουθούμε, ότι οι περισσότερες γωνιές του πλανήτη ναρκοθετήθηκαν με άλυτες διενέξεις και σοβαρά προβλήματα τα οποία  μόνο η πολεμική αναμέτρηση μπορεί να τα λύσει, καθότι απουσιάζει η λογική.
  
Στην εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος του 1945 στο έβγα δηλαδή του Β΄ΠΠ οι άνθρωποι αντί να μεταμορφώσουν τις ζωές τους προς το καλύτερο,  μεταμόρφωσαν σε συντρίμμια περιοχές, όπως την Χιροσίμα και το Ναγκασάκι με την ρίψη ατομικών βομβών. Η δικαιολογία ήταν ότι έπρεπε να τελειώσει ο πόλεμος.
Και τώρα που θα αρχίσει και δεν θα τελειώνει ο πόλεμος  στις μέρες μας,  τι θα πρωτοδοκιμάσουν οι άνθρωποι  από το πυρηνικό οπλοστάσιο τους, με το οποίο έχουν την δυνατότητα να καταστρέψουν όλο τον πλανήτη δεκάδες φορές ;
Τελικά με όλα αυτά τα κόσκινα και τα πυρηνικά καμίνια όχι μόνο θα χωρίσει η ήρα από το στάρι, αλλά όσοι επιβιώσουν θα λάμπουν σαν χρυσάφι 24 καρατίων.
Μόνο το φιλόστοργο χέρι της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ μας σώζει.
Να πέσουμε στα γόνατα είναι το λιγότερο.
Το μείζον είναι να μεταμορφώσουμε τις ζωές μας με ουσιαστική ΜΕΤΑΝΟΙΑ,  ώστε να δεχτούμε το ΦΩΣ της ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ του ΣΩΤΗΡΟΣ για να είμαστε έτοιμοι δια παν ενδεχόμενο.
Οι άγιοι πατέρες ομίλησαν ότι η Ελλάδα από τις σύγχρονες πληγές του ΦΑΡΑΩ θα δοκιμαστεί περισσότερο από την πείνα , όχι ότι και οι υπόλοιπες δεν θα μας ακουμπήσουν.
Ακούμε τώρα την φράση « η Ελλάδα θα πει το ψωμί- ψωμάκι» του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ και χαμογελάμε, αναλογιζόμενοι ότι αυτά δεν γίνονται.
Όταν μέλλει να γίνουν θα είναι τότε για κλάματα;
Αν δεν είχαμε τους λόγους των Αγίων Πατέρων μας και τα ΑΓΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ της Ορθοδοξίας με όλα αυτά που συμβαίνουν  στις μέρες μας και πρόκειται να συμβούν, θα είμασταν για..( συμπληρώστε το εσείς)

ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου