Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

«Θα παρουσιασθή στο αδιέξοδο των ανθρώπων, για να τους σώση από τα χέρια του Αντίχριστου.»

 


 

Από "ΗΓΓΙΚΕΝ ΤΟ ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ"


Το σκηνικό των επόμενων μηνών άρχισε να διαμορφώνεται...

Από την μια, το ρεύμα πανάκριβο, τα καύσιμο στον ουρανό και τα τρόφιμα ν' ανεβαίνουν διαρκώς...

Από την άλλη το κράτος οργανώνεται τόσο καλά που μέσα σε λίγο καιρό έκανε ό,τι δεν είχε κάνει δεκαετίες ολόκληρες! Οργανώνεται όμως μόνο και μόνο για να μπορεί να βάλει χέρι στην περιουσία του καθένα... Γιατί αν πρέπει να σε ενισχύσει τότε αγαπητέ πρέπει να κάνεις αίτηση εδώ, αίτηση εκεί, αίτηση παρακεί για να σου δώσουν ψίχουλα από αυτά που σου κλέβουν με τους υπέρογκους φόρους και χρεώσεις..

Μέσα σ' αυτήν την δαιμονική μπόρα όπως την χαρακτήρισε ο Άγιος Παΐσιος, ας βρει ο καθένας μας την δύναμη να ενσκύψει μέσα του και να αξιολογήσει τι είναι πιο πολύτιμο για τον ίδιο και την οικογένειά του, για να μην παλαβώσει με τυχόν απώλειες επίγειων αγαθών. Ν' αξιολογήσει τα πράγματα, στην σωστή τους βάση και να συλλογιστεί τι είναι αυτό χωρίς το οποίο δεν θα μπορούσε να ζήσει. Και τότε ίσως αναθεωρήσει πολλά...

Είναι σίγουρο πως σ' αυτήν την πορεία, περισσότερο από τις επίγειες καβάντζες θα μας είναι πιο απαραίτητη η ομόνοια μέσα στις οικογένειες και πάνω από όλα η ελπίδα στον Θεό.

Θα μας πάνε στα άκρα. Θα μας φέρουν σε μεγάλο αδιέξοδο. Όμως, τότε, ακριβώς ελπίζουμε ότι θα επαληθευτεί ο λόγος του Αγίου Παϊσίου:

Τώρα μια μπόρα θα είναι, μια μικρή κατοχή του αντίχριστου σατανά. Θα φάει μετά μια σφαλιάρα από τον Χριστό θα συγκλονισθούν όλα τα έθνη και θα έρθει η γαλήνη στον κόσμο για πολλά χρόνια. Αυτήν την φορά θα δώση ο Χριστός μια ευκαιρία, για να σωθή το πλάσμα Του, θα αφήση το πλάσμα του ο Χριστός; Θα παρουσιασθή στο αδιέξοδο των ανθρώπων, για να τους σώση από τα χέρια του Αντίχριστου. Θα επιστρέψουν στο Χριστό και θα έρθη μια πνευματική γαλήνη σε όλην την οικουμένη για πολλά χρόνια.

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ - Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΠΑΝΤΟΤΕ! 

iliarihto.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου