Σάββατο 13 Αυγούστου 2022

« η ΠΑΝΑΓΙΑ κρατάει μέχρι τώρα τον Ερντογάν, πότε θα μας ορμήσουν;»

 

 


φώτο από fb και την Φιλιππία Βενετσάνου 

« η ΠΑΝΑΓΙΑ κρατάει τον Ερντογάν …»

Πράγματι ο σουλτάνος ΤΗΝ γνωρίζει και ΤΗΝ φοβάται.
Τι περιμένει λοιπόν και δεν μας κτυπάει ακόμα;
Ακούστε λοιπόν αδελφοί τούτη την απάντηση από χείλη ενός μεγάλου ασκητή των ημερών μας  που διαλέγει προς το παρών την ανωνυμία και την νήψη.
-        « περιμένει ο Ερντογάν σαν τον Μωάμεθ τον Πορθητή πότε θα φυγαδευτεί  ολοκληρωτικά η ΧΑΡΙΣ που προστατεύει την Ελλάδα για να της επιτεθεί » «αλλά με τόσες εικόνες της ΠΑΝΑΓΙΑΣ  που Μυροβλύζουν η ΧΑΡΗ ΤΗΣ δεν πρόκειται να φύγει» «αν δεν τον ρίξουν τον σουλτάνο, αυτός δεν θα έχει άλλο χρόνο και θα μας ορμήσει καθότι θα βιάζεται»  
-        « ο Μωάμεθ ήταν έτοιμος να λύσει την πολιορκία της ΠΟΛΗΣ και να αποτραβηχτεί από το εγχείρημα αυτό , όταν ο έμπιστος του Βεζίρης του διαμήνυσε ότι εκείνο το βράδυ ένα παράδοξο σύννεφο βγήκε και έφυγε από τον τρούλο της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ, που έδειχνε σημείο εγκατάλειψης της ΠΟΛΗΣ στα χέρια των αγαρηνών». Στο χέρι μας  
χ και από τις ζωές μας εξαρτάται να μην διώξουμε την ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ που έχει σκεπάσει με το ΑΓΙΟ ΜΑΦΩΡΙΟ ΤΗΣ την αδικημένη πατρίδα μας.
Η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ κάνει τα πάντα για να μας σώσει τώρα που μας άφησαν όλοι.
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ  ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ:  
« Μέσα στο DNA μας υπάρχει το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ που είναι το τέλος του μεγάλου παιδαγωγικού κανόνος του Ελληνικού Ορθόδοξου Γένους. Αυτό είναι  η πραγματικότητα της επανεκκίνησης της συναλληλίας, του φιλότιμου και της αρχοντικής λεβεντιάς. Αλλά και η αναστήλωση του Ελληνοχριστιανικού πολιτισμού στην σωστή αποστολική του πορεία
Παρουσιάστηκε η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ τον Αύγουστο του 2018 και είπε:  "το ΘΑΥΜΑ μου ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ" .
Αυτό το ΘΑΥΜΑ της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ είναι που μας σώζει μέχρι σήμερα γιατί μπορεί ο τούρκος να λογίζεται ως εχθρός, αλλά ο αντίδικος είναι αυτός που ταλαιπωρεί την καθημερινότητα μας με όσα επιβάλλει δια των υπηρετών - οργάνων του.
 ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ και ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΙΑ αδελφοί
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου