Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Είναι έτοιμη να ανάψει η φωτιά στα Βαλκάνια;

 Kαταλαβαίνω οτι υπάρχει απογοήτευση,δυσκολίες και πολλά άλλα,αλλά εξετάζω την παρακάτω προφητεία:Το πιο κάτω κείμενο είναι αυτοτελές το 10ο κεφάλαιο από το σχετικά πρόσφατα(2001) εκδοθέν βιβλίο για τον Γέροντα: ¨Λόγοι χάριτος και Σοφίας¨ από τον Αγιορείτη π. Μακάριο Αγιαννανίτη.ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΤΟΪΚΟΥΣ.


 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η φωτιά που άναψε στα Βαλκάνια θα επεκταθεί . Η σημερινή ρωσική ηγεσία θα ανατραπεί και οι Ορθόδοξοι λαοί των Βαλκανίων θα συγκρουστούν με τους Νατοϊκούς στο έδαφος της Τουρκίας, η οποία θα εξαφανιστεί από τον χάρτη . Η Κύπρος θα δεχθεί προσωρινό ράπισμα από τους Τούρκους . Μέσα όμως από την Γενική Σύρραξη θα ξαναγεννηθεί το «Βυζάντιο».
Τα πάντα διοικούνται από τον Θεό Λόγο , δεν τα διοικούν οι Αμερικανοί , ούτε οι Εβραίοι … Αυτοί επικρατούν μια φορά , διότι το επιτρέπει ο Θεός για να παιδεύει τους δικούς του.
Τα πράγματα στο Κόσοβο σοβαρεύουν και δεν είναι καθόλου καλά.Σήμερα το βράδυ στις 9 ο Σέρβος Πρόεδρος Βούτσιτς έχει διάγγελμα προς το Σερβικό λαό για το καυτό θέμα στο Κόσοβο,το οποίο υπόκειται στην πρώτη πρόταση της παραπάνω προφητείας.Το ρεπορτάζ που μεταφέρω παρακάτω με φωτογραφίες και βίντεο είναι και από Σερβική και Κοσοβάρικη, ιστοσελίδες,ώστε να μην περάσω την προπαγάνδα της μίας ή της άλλης πλευράς και αν κάνετε κλικ στα λινκ των σερβοκοσοβάρικων ιστοσελίδων υπάρχουν περισσότερα βίντεο σε δικά τους players.
https://corfiatiko.blogspot.com/2022/11 ... ovica.html
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΡΒΙΑ. Ολοκληρώθηκε η μεγάλη λαϊκή συνέλευση στην Kosovska Mitrovica: Οι Σέρβοι έστειλαν το μήνυμα «Χορτάσαμε τον τρόμο του Κούρτι» (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)./Μεγάλη Λαϊκή Συνέλευση στη Βόρεια Μιτρόβιτσα: «Μας έχει βαρεθεί ο τρόμος του Κούρτι» και «Καμία παράδοση»
https://corfiatiko.blogspot.com/2022/11 ... st_52.html
Σέρβοι αστυνομικοί από το βόρειο Κοσσυφοπέδιο έλυσαν τις στολές τους./Ο VUCIĆ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ: Ο Πρόεδρος απόψε ακριβώς στις 9 μ.μ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου