Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Άγιοι Ισίδωροι- ΕΚΤΑΚΤΟ, Έστειλαν ανθρώπους: Μεθοδεύουν να ΜΗΝ γυρίσει στον Λυκαβηττό ο π Δημήτριος.

 Κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν την Αγία Ζώνη για να λύσουν το θέμα των Αγίων Ισιδώρων με τον πιο ανώδυνο επικοινωνιακά τρόπο με στόχο τον π Δημήτριο.


Σκοτεινοί εγκέφαλοι πέτυχαν αυτό που ήθελαν. Οι Άγιοι Ισίδωροι Λυκαβηττού για πρώτη φορά μετά από χρόνια δεν μεταδίδουν live τη Θεία Λειοτουργία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του π Δημητρίου σε συνδυασμό με το επικοινωνιακό αντίβαρο του ερχομού της Αγίας Ζώνης στον Πειραιά και μεθοδεύουν να ΜΗΝ γυρίσει στον Λυκαβηττό ο π Δημήτριος τον οποίο αρρώστησαν με τις συκοφαντίες τους.

Εντύπωση προκάλεσε η επίσκεψη συγκεκριμένου Ιερέα χθες στον Ναό από την Αρχιεπισκοπή που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στους παρευρισκομένους πιστούς.

Κλείνουμε με τα λόγια πνευματικού του παιδιού στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE που δείχνουν την αγάπη του κόσμου:

΄΄Ότι μου ζητήσετε ότι μου πείτε πρώτη μου δουλειά είναι να το πω του πατέρα μου Δημητρίου και όπως βλέπετε με τη δύναμη του τιμίου και ζωοποιού Σταυρού του του όλα πάνε καταρχήν φυσικά με την ευχή του πατέρα μου Δημητρίου πριν κοιμηθείτε σας χιλιό παρακαλώ μία προσευχούλα για τον πατέρα μου Δημήτριο σας παρακαλώ πολύ το λέω με όλη τη σημασία της λέξεως σας παρακαλώ παρακαλέστε την Παναγία τον τίμιο Σταυρό τον Άγιο Ιούδα το θαδδαίο ότι θέλετε μία προσευχούλα να γίνει καλά Ο πατέρας μου Δημήτριος μας΄΄

ekklisiaonline.gr 

2 σχόλια:

  1. Κανα νεκρο ποτε θα αναστηση ο παπαδημητρης

    «ασθενούντας θεραπεύετε, λεπρούς καθαρίζετε, νεκρούς εγείρετε, ...


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουν απομακρυνθεί οι άνθρωποι από το μυστήριο της εξομολογήσεως, γι’ αυτό και πνίγονται από τους λογισμούς και τα πάθη. Πόσοι έρχονται και ζητούν να τους βοηθήσω σε κάποιο πρόβλημα τους, και ούτε εξομολογούνται ούτε εκκλησιάζονται! «Εκκλησιάζεσαι καθόλου;», τους ρωτάω. «Όχι», μου λένε. «Εξομολογήθηκες καμμιά φορά;». «Όχι. Ήρθα να με κάνης καλά». «Μα πως; Πρέπει να μετανοήσης για τα σφάλματά σου, να εξομολογήσαι, να εκκλησιάζεσαι, να κοινωνάς, όταν έχης ευλογία από τον πνευματικό σου, και εγώ θα κάνω προσευχή να γίνης καλά.


    O Γέροντας Παϊσιος για τη δύναμη τής Εξομολογήσεως

    ΑπάντησηΔιαγραφή