Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

...ο " Μαρμαρωμένος" δεν είναι από δυναστεία, αλλά από την Ρωμιοσύνη του πόνου και της μετανοίας.

ΣΧΟΛΙΟ :Καλό είναι ο Βαρδάκας να συνέλθει πριν "κάψει"το μπλογκ του,όταν κάτι διαψεύδεται δεν επιμένουμε ότι θα γίνει.Ο εξαδάκτυλος μας τελείωσε ,ο κόσμος προβληματίζεται,αλλά δεν είναι η μοναδική "πατάτα" τα τελευταία χρόνια.Κάτι με το 2004 του Αγίου Πα'ι'σιου,κάτι το 2009 με τον Γράψα,κάτι με το 2020 του Αγίου Σωφρόνιου του Έσσεξ,κάτι που κοντεύει να χαθεί και το γνωστό 5-5-2024 καλό είναι να προβληματιστούμε που είναι η αλήθεια και που η πλάνη,διαφορετικά θα μας πιάσουν στον ύπνο.

Ξέφυγαν εκεί στο Λονδίνο αλλά δεν γνωρίζουν...συντομως θα μάθουμε
Διαβάζουμε:
Παντού βασιλιάδες, βασίλισσες και πρίγκιπες βλέπει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, αν κρίνει κανείς από το γεγονός πως αποκαλεί την Μαρί Σαντάλ, την σύζυγο του Παύλου Γλίξμπουργκ, ως νέα «βασίλισσα».

Η βρετανική εφημερίδα αναπαρήγαγε σήμερα το πρωί την είδηση για τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και δεδομένου πως έχει μια «αδυναμία» στις βασιλικές οικογένειες, θέλησε να θυμίσει στο κοινό του ποια είναι η σύζυγος του Παύλου, γιου του τέως βασιλιά.
Μόλις πριν λίγες ώρες επισημάναμε:
"κοιμήθηκε ο Κωνσταντίνος ο τέως και εγείρεται πιο κοντά μας ο θρύλος του Μαρμαρωμένου Βασιλιά - η Ρωμιοσύνη ανθεί και φέρει και άλλο - ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ είπε ότι ο τέως ήταν ευλαβέστατος"
ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΓΡΆΨΑΜΕ
2023-1453=570 έτη, ξεκινάει ο δρόμος επιστροφής.

1 σχόλιο:

  1. Ο Ιωάννης της Κωνσταντινουπολης που θα υποδείξει ο Θεός έχει τηλωμα στο δάχτυλο..Ο βασιλιάς που θα παίξει ρόλο να μας δώσουν την Πόλη μπορεί να είναι ο Κάρολος ή κάποιος άλλος βασιλιάς,παλιά υπήρχε Κωνσταντίνος την έχασε Κωνσταντίνος θα την πάρει γι αυτό μπερδεύτηκε ο κόσμος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή