Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

για να σκάσουν τα μπαλόνια τα τσιμπάς.

 

 Ένα  άρθρο που γράφτηκε το 2015 αλλά είναι επίκαιρο

Άγιος Παΐσιος: «Γι’ αυτή τη μαγιά ο Κύριος θα κάμει ό,τι θα κάμει»!

17 Σεπτεμβρίου 2015 
Αποσπάσματα του ΕΔΩ

Ρωτούσαν τον σύγχρονο άγιό μας γέροντα Παΐσιο τι θα γίνει με τους πολιτικούς στην Ελλάδα και αυτός απάντησε χαρακτηριστικά: «Μη φοβάστε. Ο Θεός δεν θα επιτρέψει να γίνει κακό, αλλά θα γίνουν όμως πράματα και θάματα που δεν θα εξηγούνται με τη λογική. Ο κόσμος θα τους σιχαθεί και θα τους κυνηγήσει. Όπως ένα μπαλόνι φουσκώνει και ξαφνικά σκάει, έτσι θα σκάσουν κι αυτοί»! 
Και μας βάζουν πάλι στην ίδια λογική, να τους ξαναψηφίσουμε, να τους δώσουμε το πράσινο φως να συνεχίσουν, όλοι σαν μια παρέα, την αποδόμηση, την ισοπέδωση, την εξόντωση του Ελληνικού λαού, ως εντολοδόχοι της Ευρώπης, κάνοντας έτσι κι εμάς συνεργούς στο έργο τους και συνυπεύθυνους στην αδικία τους! «Εἰ δὲ ἡ χείρ σου ἢ ὁ πούς σου σκανδαλίζει σε, ἔκκοψον αὐτὰ καὶ βάλε ἀπὸ σοῦ· καλόν σοί ἐστιν εἰσελθεῖν εἰς τὴν ζωὴν χωλὸν ἢ κυλλόν, ἢ δύο χεῖρας ἢ δύο πόδας ἔχοντα βληθῆναι εἰς τὸ πῦρ τὸ αἰώνιον» (Ματθ. ιθ, 8). Καλύτερα είναι και σε μας να κόψουμε το χέρι μας παρά να ξαναγίνουμε συνεργοί με την πράξη της ψήφου μας με αυτά τα αντίχριστα κόμματα της διαφθοράς και τους ψεύδους. Και τι να ψηφίσουμε, θα αναρωτηθεί κανείς, να οδηγηθεί η χώρα σε ακυβερνησία; Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε; Ας αφήσουμε αυτή την ώρα να μιλήσει ο Θεός. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Όπως είπαμε όλα ξεφούσκωσαν!
Ο άγιος γέροντας Παΐσιος έλεγε συνεχώς (το γράφω με δικά μου λόγια): Ο Θεός αγαπάει την Ελλάδα δεν θα αφήσει να χαθεί, γιατί είναι η μαγιά της Ορθοδοξίας. Η Ελλάδα θα λάμψει πάλι και η Ορθοδοξία. Τον ρώτησαν λοιπόν: «Τι χριστιανοί είμαστε; Ξέρεις γέροντα έξω πόσο αμαρτωλά ζουν οι Έλληνες; Μέρα νύχτα διασκεδάζουν και κυλιούνται στην αμαρτία. Πως θα μας βοηθήσει ο Θεός; και ο γέροντας Παΐσιος απάντησε χαρακτηριστικά: «Υπάρχει η μαγιά και αυτή η μαγιά κρατάει την Εκκλησία και την Ελλάδα. Γι αυτή τη μαγιά ο Κύριος θα κάμει ότι θα κάμει»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου