Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

“Και είδον μίαν εκ των κεφαλών του Θηρίου ως πεπληγωμένην…” Σήμανε η Αρχή του Τέλους του;

 

Άλλο θέμα είχα επιλέξει να αναλύσω, άλλο μου προέκυψε! Κι αυτό συνέβη σήμερα το πρωί, όπου άνοιξα τα μάτια μου πίνοντας έναν καφέ και ανέτρεξα στο email μου για να λάβω την πρωινή ηλεκτρονική αλληλογραφία μου. Κάποια στιγμή το βλέμμα μου έπεσε σε ένα (από τα πολλά) email που λαμβάνω από τον αγγλικό “The Guardian” και η έκπληξή μου έπιασε ταβάνι. Κυριολεκτικά ΔΕΝ πίστευα σε αυτά που

διάβαζα! Ο Guardian, o βρετανικός Guardian, o πλήρως εναρμονισμένος με την νεοταξίτικη εντολή που απαγορεύει την … “άλλη απόψη” Guardian, να…κονιορτοποιεί το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και να επιτρέπει σε αρθρογράφο να το αποκαλεί ως…Φωλιά Εχιδνών! Πάλι καλά που δεν έπεσα ξερός πρωϊνιάτικα!

Γράφει ο
Πύρινος Λόγιος

Σε προηγούμενο άρθρο μου με τίτλο “Το Όνομα του Θηρίου”, έκανα …το παράτολμο να προσπαθήσω να δώσω περισσότερο νόημα στο αρχικό κομμάτι του κεφ. 13 του βιβλίου της Αποκαλύψεως του Ιωάννου, περιγράφοντας τον ρόλο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) στα παγκόσμια δρώμενα και φυσικά τον ρόλο του επικεφαλής του φόρουμ, τον περίφημο Κλάους Σβάμπ και ταυτίζοντας το με το “Θηρίο” που περιγράφει ο Ιωάννης.

Η άποψη μου – χωρίς να είμαι ούτε Θεολόγος, ούτε ιερωμένος, ούτε να έχω κάποιο ιδιαίτερο χάρισμα, επαναλαμβάνω – είναι πως ο Ιωάννης σε αυτό το κεφάλαιο, περιγράφει πράγματι ως “Θηρίο” το ίδιο το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και τον επικεφαλής αυτού.

Πολλοί συμφώνησαν μαζί μου, άλλοι πάλι όχι.

Δεκτόν και αποδεκτόν.

Επαναλαμβάνω, δεν είχα ΚΑΜΜΙΑ ευλογία από κανέναν στο να εκφέρω μια τέτοια παρακινδυνευμένη άποψη. Ωστόσο το έπραξα, χρησιμοποιώντας ό,τι στοιχεία είχα στα χέρια μου για να την τεκμηριώσω. Εσείς και μόνον εσείς που με διαβάζετε, θα κρίνετε αν αυτά που επικοινώνησα ήταν ορθά ή…αρλούμπες. Όσοι από εσάς δεν το έχετε διαβάσει, προτείνω να το διαβάσετε. Θα φροντίσω να αναρτηθεί το PDF αρχείο του άρθρου στο τέλος αυτού του κειμένου.

Πάμε παρακάτω.

Από τότε που έγραψα το άρθρο, πέρασαν…αρκετές ημέρες και πολύ νερό κύλισε στο αυλάκι. Είχαμε απίστευτες εξελίξεις τόσο στο μέτωπο του πολέμου της Ουκρανίας, όσο και στις…παρανοϊκές “διακηρύξεις” των ανώτερων και ανώτατων μελών του Φόρουμ, οι οποίες πραγματικά ήταν κυριολεκτικά ένα βουνό από βλασφημίες εναντίον του προσώπου του ίδιου του Θεού, επιβεβαιώνοντας κατά κράτος τον Ιωάννη που τα είχε γράψει 2.000 χρόνια πρίν.

Οι εξαγγελίες αυτές όμως, παρά την όποια βαρύτητα τους, εξακολουθούν να…παραμένουν “εξαγγελίες”, χωρίς κανένας εκ των …υπάκουων και πειθήνιων “ηγετίσκων” που ελέγχει το Φόρουμ να μπορεί να τις…εκτελέσει, για διάφορους λόγους. Ένας από αυτούς, είναι και ο συνεχιζόμενος πόλεμος της Ουκρανίας, που δε λέει να …τελειώσει – φυσικά – εις βάρος της Ρωσίας. Ένας άλλος – εξ ίσου σημαντικός – λόγος, είναι ο πλήρης έλεγχος του μεγαλύτερου σε ισχύ mass media, του Tweeter, από τον …δισεκατομμυριούχο “αποστάτη” πρώην νεοταξίτη Ελόν Μάσκ, ο οποίος κάθε τρεις και λίγο, βγαίνει με διάφορες αναρτήσεις και…περνά γενεές δεκατέσσερις τόσο τον Σβάμπ, όσο και τον παγκόσμιο ρόλο του Φόρουμ του.

Κι έρχεται και η σημερινή μέρα, όπου ένα ΦΑΡΜΑΚΕΡΟ άρθρο του διακεκριμένου δημοσιογράφου Larry Elliott που δημοσιεύει ο Guardian, βγαίνει στο διαδίκτυο, κάνοντας το κυριολεκτικά άνω-κάτω!

Ο Elliott, επικαλείται μαρτυρίες από μια ομάδα νύν και πρώην εργαζομένων του Φόρουμ, η οποία, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, περνά από…στεγνό καθάρισμα τόσο τον ίδιο τον Σβάμπ, όσο και τον …συρφετό του (υπονοώντας – χωρίς να αναφερθεί το όνομα του – ακόμη και τον ίδιο τον Χαράρι) αλλά και τους … “παγκόσμιους ηγέτες” που προσκυνάνε το Φόρουμ, χαρακτηρίζοντας τους με πολύ βαριά λόγια!

Και όλα αυτά, λίγα 24ωρα μετά τη βαρύγδουπη δήλωση του ίδιου του Σβάμπ, η οποία έλεγε πως “θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να ελεγχθεί πλήρως το διαδίκτυο με σκοπό την εξαφάνιση τρίτων απόψεων που εμπεριέχουν ρητορική μίσους και…παραπληροφόρηση!

Κι έρχεται η βόμβα που εξαπέλυσε ο τρίτος σε σπουδαιότητα ιστότοπος του διαδικτύου της Βρετανίας, ο Guardian παρακαλώ, ο οποίος πετάει κυριολεκτικά το “γάντι” στο πρόσωπο του υπέργηρου Σβάμπ, βγάζοντας προς τα έξω θέματα εσωτερικής υφής του Φόρουμ, που κάθε άλλο παρά δείχνουν εικόνα…ισχύος.

Το πλήρες κείμενο του άρθρου του Guardian

Σας παραθέτω λοιπόν όλο το άρθρο του Larry Elliott, για να βγάλετε κι εσείς τα συμπεράσματα σας.

Το μέλλον του Κλάους Σβαμπ – του κ. Νταβός για περισσότερο από μισό αιώνα – έγινε θέμα συζήτησης στη φετινή συνάντηση, αφού οι εργαζόμενοι του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ άσκησαν έντονη κριτική στον πρόεδρό τους και στην έλλειψη στρατηγικής διαδοχής.

Μια ομάδα νυν και πρώην υπαλλήλων του WEF που επικοινώνησε με τον Guardian δήλωσε ότι ο 82χρονος Schwab ήταν νόμος του εαυτού του και είχε περιβάλει τον εαυτό του με «ευγενείς» που ήταν ανίκανοι να διοικήσουν τον οργανισμό που ίδρυσε στις αρχές της δεκαετίας του 1970.

«Ο Κλάους βρίσκεται στο τιμόνι του WEF εδώ και 52 χρόνια. Όταν γεννήθηκε το 1938, 122 από τα 195 κράτη στον κόσμο αυτή τη στιγμή δεν υπήρχαν καν. Είναι εντελώς ακαταλόγιστος σε οποιονδήποτε εντός και εκτός του οργανισμού», δήλωσε η ομάδα.

«Είμαστε μια ομάδα νυν και πρώην εργαζομένων του WEF. Θέλουμε να διαδραματίσουμε τον ρόλο μας στην προώθηση της συζήτησης σχετικά με τον ρόλο που διαδραματίζει αυτός ο οργανισμός στον κόσμο».

Η ομάδα δήλωσε ότι θέλει να παραμείνει ανώνυμη. «Διστάζουμε να εμφανιστούμε, καθώς ο Κλάους έχει πολύ καλές διασυνδέσεις και μπορεί να κάνει τη ζωή μας πολύ δύσκολη ακόμη και μετά την αποχώρησή μας από το WEF».

Οι εικασίες σχετικά με το μέλλον του Schwab εντάθηκαν αυτή την εβδομάδα μετά από ένα δημοσίευμα της διαδικτυακής έκδοσης Politico, σύμφωνα με το οποίο οι στρατηγικοί εταίροι του WEF – οι εταιρείες που χρηματοδοτούν την επιχείρηση ύψους 390 εκατ. δολαρίων (315 εκατ. στερλινών) ετησίως – ήταν δυσαρεστημένοι με την έλλειψη στρατηγικής διαδοχής.

Η ομάδα των μελών του προσωπικού του WEF δήλωσε ότι είχε δημοσιεύσει τις επικρίσεις της στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης LinkedIn, αλλά αυτές αφαιρέθηκαν κατόπιν αιτήματος του WEF, κάτι που ο οργανισμός αρνείται.

Οι αναρτήσεις, τις οποίες μοιράστηκε με τον Guardian, ανέφεραν: «Δεν υπάρχει μεγάλο μέλλον για το WEF μετά τον Κλάους, όχι μόνο επειδή δεν υπάρχει σαφής διάδοχος, αλλά και επειδή το διοικητικό του συμβούλιο είναι μια τέτοια φωλιά Έχιδνας, που η ανώτερη ηγεσία θα είναι ο ένας στο λαιμό του άλλου τη στιγμή που ο γέρος θα αποχωρήσει«.

Εκπρόσωπος του WEF δήλωσε: «Ο Κλάους δεν είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο: «Το διοικητικό συμβούλιο αποφασίζει για κάθε μελλοντικό διορισμό στην ηγεσία του ιδρύματος. Το φόρουμ διαθέτει μια ισχυρή θεσμική δομή διακυβέρνησης για να διασφαλίσει τη συνεχή ικανότητά του να υποστηρίζει πλήρως την αποστολή του».

Ο πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Τόνι Μπλερ είναι μία από τις κορυφαίες διεθνείς προσωπικότητες που έχουν συνδεθεί με το ρόλο.

Η ομάδα πρώην και νυν εργαζομένων του WEF αμφισβήτησε την ικανότητα του οργανισμού να λειτουργήσει χωρίς τον Schwab στο τιμόνι.

«Ο Κλάους επιλέγει τους ηγέτες του με τα ίδια κριτήρια που χρησιμοποιεί ο Πούτιν για να επιλέξει βουλευτές για την κρατική Δούμα: πίστη, δόλο (έλλειψη ηθικής) και προπαντός σεξουαλισμό. Η ποιότητα των ανθρώπων στην κορυφή αντανακλά τον τύπο των ανθρώπων που εργάζονται για τον υπόλοιπο οργανισμό«.

Ο επικεφαλής μιας βρετανικής εταιρείας συμφώνησε ότι δεν φαίνεται να υπάρχει διάδοχος του Σβάμπ. «Η εντύπωσή μου είναι ότι θα πεθάνει με τις μπότες του», δήλωσε το στέλεχος.

Ένας άλλος μακροχρόνιος συμμετέχων στο Νταβός εξέφρασε την έκπληξή του για το γεγονός ότι ο Σβάμπ επέτρεψε να βγουν στην επιφάνεια εικασίες σχετικά με το μέλλον του. «Αν είμαι ειλικρινής, το βρίσκω λίγο ασεβές [δεδομένων όλων όσων έχει κάνει], αλλά θα έπρεπε να γνωρίζει ότι θα συνέβαινε και να λάβει μέτρα για να το αποτρέψει».

(Υπενθυμίζεται ότι) το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είναι Ελβετικό Ίδρυμα και δεν έχει μετόχους.

Και όποιος από τους νεοταξίτες το διάβασε, έπεσε ξερός.

Η…φωλιά των Εχιδνών, ο …γέρος και η ΠΛΗΓΗ του Θηρίου

Η ομάδα αυτή των – πρώην και νύν – εργαζόμενων και στελεχών που αναφέρει ο Elliott, σίγουρα δεν…είναι και από τα καλύτερα “παιδιά”. Οι τύποι αυτοί, απλά φοβούνται μήπως χάσουν τους μισθούς τους, την – καθόλου ευκαταφρόνητη – θεσούλα τους ή ακόμη και την …ολοκληρωτική αποτυχία του σκοπού και των στόχων του Φόρουμ για Παγκόσμια Κυβέρνηση και για την εφαρμογή της “Μεγάλης Επανεκκίνησης”, μέσω των οποίων στόχων επιδιώκουν να συμπεριληφθούν κι αυτοί στην λεγόμενη Ελίτ. Αισθάνονται αδικημένοι, έχουν παράπονα ότι τους συμπεριφέρονται ως …περίπου δευτεράντζες, κρίνουν με αυστηρότητα εξ όσων δύνανται να αντιληφθούν το τί συμβαίνει πίσω από τις βαριές κουρτίνες και τα σόου με τα πολυτελή σκηνικά και τις τηλεοπτικές κάμερες και τα βαρύγδουπα λόγια των ιθυνόντων. Και σίγουρα, δεν έχουν καμμιά εμπιστοσύνη τόσο στον ίδιο τον Σβάμπ – υπό την έννοια του αν είναι πράγματι ικανός για την επιβολή ενός τέτοιου κολοσσιαίου στόχου, όπως είναι το Global Domination.

Η εικόνα που περνάει προς τα έξω το ίδιο το Φόρουμ, είναι μια εικόνα ενός ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΥ οργανισμού (“Τις όμοιος τω θηρίω; τις δύναται να πολεμήση αυτώ;”), ο οποίος – κατά τους ίδιους τους νεοταξίτες – “έχει αναλάβει να…σώσει τον πλανήτη από την κλιματική καταστροφή, καταργώντας στην ουσία την ίδια την ανθρώπινη υπόσταση και να δημιουργήσει μια νέα γενιά ανθρώπων, τους μετα-ανθρώπους, οι οποίοι θα τρέφονται με συνθετικές ουσίες – άγνωστης προέλευσης ασφαλώς – και υποταγμένους στα πρότυπα της 4ης βιομηχανικής επανάστασης”.

Όσοι εκ των πολιτικών και κυβερνητικών στελεχών της Δύσεως που υποστηρίζουν τόσο το Φόρουμ, όσο και τους στόχους του, δηλώνουν μετά παρρησίας μάλιστα, ότι … ό,τι γίνεται και συμβαίνει, είναι απολύτως δημοκρατικό, ότι πιστεύουν ακράδαντα στη Δημοκρατία και την επικαλούνται κάθε τρεις και λίγο.

Ο απλός όμως κόσμος που τους ακούει ή τους βλέπει, ξύνει με απορία τα κεφάλια του αναρωτώμενος για το “ποιοί είναι όλοι ετούτοι που κορδώνονται από το…πουθενά, ποιός τους ψήφισε, ποιός τους επέλεξε και με ποιό δικαίωμα επιβάλλουν στους πολιτικούς που ο κόσμος ψήφισε ως ικανούς να τον κυβερνήσουν, όλα αυτά τα…άκρως περίεργα και άκρως επικίνδυνα για το μέλλον του”. Είναι επί της ουσίας, ο μέσος καθημερινός πολίτης των δυτικών κρατών, που αναρωτιέται γιατί γίνεται αυτός ο πόλεμος μεταξύ Ουκρανίας – Ρωσίας ο οποίος κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή να γίνει παγκόσμιος πυρηνικός, γιατί θα πρέπει να…πιστέψουν ότι από τις …αγελάδες που πέρδονται κινδυνεύει ο ίδιος ο πλανήτης και το κλίμα του ή ότι η μαζική αγροτική παραγωγή καταστρέφει το περιβάλλον και δεν το…καταστρέφουν ας πούμε οι…περίεργες και εν πολλοίς ΑΝΑΙΤΙΕΣ πυρκαγιές ή η ανεξέλεγκτη πλέον υλοτομία. Αναρωτιέται επίσης γιατί θέλουν ετούτοι εδώ οι περίεργοι να τον “μαντρώσουν” μέσα σε “έξυπνες γειτονιές” παρακολουθώντας τον στεγνά και επιτρέποντας του μόνο να…περπατάει και να μη μετακινείται άνευ ειδικής άδειας, να γίνει ένα με το κινητό του τηλέφωνο ή τον υπολογιστή του ή ακόμη και να του στερήσουν τη δυνατότητα να κρατάει…αληθινό χρήμα στη τσέπη του και όχι κάποιο αόρατο ψηφιακό νόμισμα που δεν έχει καμμιά ουσιαστική αξία. Αναρωτιέται ακόμη, γιατί θα πρέπει το παιδί του να εκτίθεται σε παράλογες και ανήθικες σεξουαλικές επιλογές από τα 5 ή 6 χρόνια του και να διαφθείρεται σχεδόν από τη γέννα του! Επειδή κινδυνεύει ο…πλανήτης και πάλι ή μήπως για να γίνει κόλαση η δική του ψυχή καθώς και του παιδιού του; Γιατί θα πρέπει να εμβολιάζεται κάθε τρεις και λίγο, αφού τα εμβόλια αυτά ούτε τον προστατεύουν, αλλά ούτε και τον…γιατρεύουν αλλά τον σκοτώνουν και τον σακατεύουν; Πάλι για να…σωθεί ο πλανήτης;

Αναρωτιέται ακόμη – μιας και πιστεύει επίσης ακόμη στους “δημοκράτες” πολιτικούς που εξέλεξε – γιατί όλοι αυτοί που βρίσκονται εκεί, στο Νταβός και συναγελάζονται, όταν βλέπουν πραγματικούς δημοσιογράφους να τους κάνουν καυτές ερωτήσεις το…βάζουν στα πόδια και εξαφανίζονται εν ριπή οφθαλμού κι όταν βρεθούν μόνο απέναντι στις κάμερες, το στοματάκι τους δε …σταματάει; Tι έχουν να κρύψουν, αφού όλα όσα γίνονται μέσω του Φόρουμ, είναι για…το καλό της Ανθρωπότητας;

Και…ξαφνικά ξυπνάει!

Η φωλιά των Εχιδνών που επικαλούνται τα “παιδιά” της Ομάδας των πρώην και νυν εργαζόμενων του Φόρουμ, είναι όχι μόνο ΑΛΗΘΗΣ, αλλά και ΥΠΑΡΚΤΟΤΑΤΗ. Είναι πράγματι τα ΦΙΔΙΑ του ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ, τον οποίο προσκυνάνε όλοι όσοι βρίσκονται στο Νταβός, παρέα με τον Σβάμπ τον…υπέργηρο και τον συρφετό του. Η είδηση που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΕ περί των…σεξουαλικών οργίων με χιλιάδες πληρωμένες “escort”, μυρίζει από πίσω “σατανιστικές τελετές” τα βράδια, με σεξουαλικά όργια και – ίσως – και ανθρωποθυσίες. Είναι επίσης γεγονός, ότι σε κάθε “συνεδρίαση” του WEF, όλο και…κάποια “φουκαριάρα” escort …εξαφανίζεται και “χάνονται τα ίχνη της” από προσώπου γης εντελώς ανεξήγητα. Μέχρι που να συλληφθεί ο Εβραίος και Καμπαλιστής Επστάιν, τη “βρώμικη” αυτή δουλειά, δηλαδή την …χορήγηση κοριτσιών προς τα πρόσωπα της Ελίτ την έκανε αυτός. Μέχρι που τον…αυτοκτόνησαν οι συνεργάτες του της Ελίτ μια ωραία πρωΐα μέσα στο κελί φυλακών υψίστης ασφαλείας όπου τον είχαν παραχώσει. Μετά…δεν μάθαμε ποιός τον διαδέχτηκε. Θα το μάθουμε όμως σύντομα, να είστε βέβαιοι.

Το κακό για όλους αυτούς τους…περίεργους και βαθιά άρρωστους τύπους, είναι ότι πιστεύουν στον Σατανά με βαθιά επίσης προσήλωση. Διότι δεν ξέρουν τι κάνουν και με τι είδους δυνάμεις παίζουν . Ενδεχομένως το ίδιο να ισχύει και για τα… “παιδιά” της Ομάδας που επικαλείται ο Elliott στο άρθρο του. Γι αυτό και …ανησυχούν για το μέλλον τους και την τύχη του Φόρουμ, όταν εκλείψει ο “θείος Κλάους” και θεωρούν τους πάντες πέριξ αυτού, ακόμη και τους πολιτικούς – παιδιά του, που η ομάδα αυτή αποκαλεί ως ανίκανους – ουδέν αληθέστερον τούτου – και διεφθαρμένους και επομένως πλήρως ακατάλληλους να φέρουν το …έργο εις πέρας. Ηλίου φαεινότερο άλλως τε, μιας και ο εμπνευστής και συνιδρυτής του Φόρουμ, ο πολύς Χένρυ Κίσσινγκερ τους έχει κράξει υπέρ του δέοντος πολύ, για την πλήρη ανικανότητα την οποία έχουν επιδείξει στο ζήτημα της Ρωσίας και του Ρωσο-ουκρανικού πολέμου, όπου δεν κατόρθωσαν με τις βλακώδεις κινήσεις τους όχι μόνο να σταματήσουν τους Ρώσους, αλλά ούτε καν να δείξουν τον απαιτούμενο ΣΕΒΑΣΜΟ σε μια σύγχρονη ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ. Και τώρα να κινδυνεύει πραγματικά ο πλανήτης να γίνει…ακατοίκητος από τα πυρηνικά που θα πέσουν, αν δεν δείξουν την πρέπουσα σοβαρότητα.

Όσο για τον ίδιο τον Θεό…ασφαλώς και τα δικά Του σχέδια είναι κατά πολύ καλύτερα από αυτά του Σβάμπ και των …ανίκανων που σέρνει πίσω του. Τα περίφημα εμβόλια του Μπουρλά και των άλλων “παιδιών” της Big Pharma, από…πανάκεια δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν, αποδείχτηκαν ώς ένα από τα φοβερότερα βιολογικά όπλα εναντίον της Ανθρωπότητας. Τόσο ο κόσμος που τα έλαβε (οι περισσότεροι τουλάχιστον) όσο και ο κόσμος που ΔΕΝ τα πήρε επειδή αντιστάθηκε, όλοι μαζί ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ την κομπίνα, η οποία είχε σχεδιαστεί από τον μαίτρ του…τρόμου Μπίλ Γκέιτς για να μειωθεί τουλάχιστον κατά 15% ο ανθρώπινος πληθυσμός. Ο μύθος για τον Covid ως…θανατηφόρα ασθένεια, επίσης κατέρρευσε, μιας και οι μόνοι οι οποίοι αρρώσταιναν βαριά, ήταν οι…εμβολιασμένοι!

Τα σχέδια τους για την…επερχόμενη σίτιση που θα πρέπει να καταναλώνουν οι άνθρωποι επίσης κατέρρευσαν, μιας και ούτε οι τεράστιες καμπάνιες που επιχείρησαν οι…ανίκανοι του Φόρουμ έπεισαν την κόσμο ότι οι…τραγανές κατσαρίδες ή οι καπνιστές ακρίδες έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε …πρωτεΐνες και άρα είναι θρεπτικότατη τροφή, αλλά ούτε και τα…συνθετικά φιλέτα σολομού από…φυτικές ίνες έπεισαν ότι θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν τον φρέσκο σολομό για να…μη κινδυνέψει το…είδος! Ούτε καν τους vegan, οι οποίοι είναι δημιούργημα των ιδρυμάτων του Σόρος. Τα βλέπω εγώ συχνά να κάθονται για…μέρες στα ράφια των σούπερ μάρκετ μέχρι που να μετακομίσουν σε άλλα ράφια καταστημάτων που πουλάνε …ληγμένα σε εξευτελιστικές τιμές προκειμένου να μη πεταχτούν στα σκουπίδια.

Αλλά ούτε και τα σχέδια τους για τον…διαμελισμό της “μισητής” Ορθόδοξης Ρωσίας ευοδώνουν. Διότι η …πανάθλια και εσχάτως χαρακτηρισθείσα ως …τρομοκρατική οργάνωση (χαχαχα) Wagner, πρωταγωνίστησε στο να ισοπεδωθεί το Μπαχμούτ και να καταληφθούν ορυχεία και οι γύρω πόλεις στρατηγικής σημασίας, εκεί που οι…σχεδιαστές του Φόρουμ επέμεναν ότι η Ρωσία θα…νικηθεί και οι Ουκρανοί θα θριαμβεύσουν.

Το μεγάλο χτύπημα όμως για τους “ανίκανους και διεφθαρμένους”, ήταν η …αποστασία του Μάσκ, ο οποίος είδε με το τι είδους τύπους πήγε να συνεργαστεί και…πραγματικά τρόμαξε, όχι από την ανικανότητα τους, αλλά από την ίδια την σατανική τους υφή. Ο Μάσκ, ήταν από τους πρώτους που σχεδίαζε το ψηφιακό μέλλον για την Ελίτ, βγάζοντας σε μαζική κυκλοφορία τα ηλεκτρικά του αυτοκίνητα της Tesla. Kαι όταν είδε με το τι έχει να κάνει, την …κοπάνησε με ελαφρά και όχι μόνο. Επειδή είναι και ο ίδιος αλαζόνας, αποφάσισε να τους χτυπήσει εκεί ακριβώς που πονούσαν, δηλαδή στην…ελευθερία της πληροφορίας. Και με μια κίνηση – ματ, αρπάζει τον βασιλιά των mass media, το Twitter κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια τους, το απελευθερώνει από κάθε είδους “δεσμά” και το…αμολάει εναντίον τους με σφοδρότητα. Το τελευταίο μάλιστα tweet του για τα εμβόλια, τα οποία θεωρεί ο ίδιος ότι τον…σακάτεψαν χωρίς να ξέρει το βαθμό του σακατέματος, έχει γίνει viral ιδίως εδώ στην Αυστραλία, όπου έχει εμβολιαστεί ακόμη και το…τζιτζίκι που τραγουδάει στο δέντρο που έχω στην μπροστινή μου αυλή. Και φυσικά ο κόσμος ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΥΠΝΗΣΕΙ.

Πραγματικά πρόκειται λοιπόν όχι απλά για…ανίκανους όπως τους χαρακτηρίζει η Ομάδα των νυν και πρώην, αλλά για επικίνδυνους ΗΛΙΘΙΟΥΣ. Και φυσικά, η ομάδα εκ των έσω αποστασιοποιείται. Και ο Guardian μη σας πω, επειδή τόλμησε να ανεβάσει αυτό το άρθρο-κόλαφο.

Όλοι πλέον όσοι ακολουθούν το ΘΗΡΙΟ, τρέμουν την επόμενη μέρα. Και για να μην έρθει η μέρα αυτή, το ΘΗΡΙΟ θα παλέψει μέχρις εσχάτων. Όπως και ο Ζελένσκι, που ενώ κινδυνεύει μέρα με τη μέρα να καταρρεύσει, μιλάει για μάχη μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό στρατιώτη.

Το Θηρίο, είναι αναμφισβήτητα βέβαιο ότι θα νικηθεί. Και θα νικηθεί από τον έναν και Μοναδικό Τρισυπόστατο Θεό, διότι η μοίρα του Σατανά που κυβερνάει το Θηρίο, είναι η μοίρα του…looser. Πάντα έχανε τις μάχες που έδινε με τον Θεό και πάντα θα τις χάνει. Υπομονή μόνο χρειάζεται από εμάς και προπαντός ΠΙΣΤΗ. ΘΕΡΜΗ ΠΙΣΤΗ!

Η Ορθοδοξία όχι μόνο θα νικήσει, αλλά θα θριαμβεύσει. Το έχω γράψει σε ένα άλλο άρθρο μου, που επίσης σας καλώ να το διαβάσετε αν δε το έχετε κάνει ήδη.

Προς το παρόν, το Θηρίο απλά δέχτηκε τον τελευταίο καιρό μερικά πολύ ισχυρά χτυπήματα, τα οποία τα λες και ΘΑΝΑΣΙΜΑ. Αν λοιπόν διαβάσουμε όλο το κεφάλαιο 13 του Ιωάννη, θα διαπιστώσουμε πως τα χτυπήματα που δέχτηκε το ΘΗΡΙΟ, θεραπεύτηκαν μεν θαυματουργά (πράγμα που σημαίνει πως θα εξακολουθήσει να στέκεται όρθιο) αλλά…η θεραπεία θα αποδειχθεί ΨΕΥΤΙΚΗ. Και για να δείξει ότι στέκεται καλά στα πόδια του, θα πολεμήσει ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΣΑ μέχρι το τέλος. Εμείς θα είμαστε δυστυχώς θεατές, ίσως και θύματα αυτής της μάχης. Όποιοι όμως από εμάς ΕΠΙΖΗΣΟΥΜΕ και θέλει ο Θεός να γίνει αυτό, κυριολεκτικά θα ζήσουμε σε μια απίστευτη εποχή.

Μια εποχή όπου θα βασιλεύει η ειρήνη, η ευημερία και η αληθινή ΠΙΣΤΗ.

Μέχρι να έρθει το άλλο μεγάλο ΘΗΡΙΟ, ο Αντίχριστος, όπου εκεί θα δοθεί η μεγάλη μάχη.

Εμείς οι μεγάλοι δε θα ζούμε. Θα προετοιμάσουμε όμως τα παιδιά μας, για να δώσουν αυτά τη δική τους μάχη και να γίνουν οι αυριανοί ΑΓΙΟΙ που θα κερδίσουν την αιώνια Ζωή…

Πύρινος Λόγιος
sergioschrys@outlook.com

kanenazori.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου