Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

GEWKWN : ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ.

GEWKWN

Στρατιωτικές πληροφορίες λένε ότι σε 7-10 ημέρες, θα συμβεί κάτι στην περιοχή της Μέσης Ανατολής που θα συγκλονίσει τον κόσμο. Ό,τι κι αν σχεδιάζουν, θα είναι ΠΟΛΥ μεγάλο. Και έρχεται ΠΟΛΥ σύντομα.












Ο πόλεμος είναι φρικτό πράγμα για όλους τους εμπλεκόμενους, εκτός από αυτούς που πλουτίζουν από αυτόν. Ίσως κάποτε μάθουμε τα πραγματικά γεγονότα, μέχρι τότε θα υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα…

ΕΡΩΤΗΜΑ 1. Το Ισραήλ έχει έναν από τους πιο προηγμένους στρατούς υψηλής τεχνολογίας, πώς έγινε η παραβίαση των συνόρων και του φράχτη; εάν μια γάτα κινηθεί δίπλα από τον φράχτη αμέσως ενημερώνονται οι δυνάμεις ασφαλείας, πώς είναι δυνατόν οι συνοριακές διελεύσεις να ήταν ορθάνοιχτες;

ΕΡΩΤΗΜΑ 2. Πριν από ένα χρόνο έγινε μια στρατιωτική επιχείρηση στη Γάζα, από τους ισραηλίτες για την προετοιμασία τέτοιων γεγονότων, και συνεχώς γίνονται εκπαιδεύσεις για τέτοιου είδους σενάρια…..πριν από δύο χρόνια, υπήρξε μια ανάπτυξη υπόγειων φραγμών με αισθητήρες για παραβιάσεις.

Αυτή η αιφνιδιαστική επίθεση φαίνεται σαν μια προγραμματισμένη επιχείρηση, μοιάζει με έργο των δυνάμεων του σκότους, ο λαός του Ισραήλ και ο λαός της Παλαιστίνης έχουν πουληθεί, για άλλη μια φορά.

Το Αεροπλανοφόρο USS Gerald R. Ford Aircraft Carrier και η συνοδεία του έφτασαν η φτάνουν, στην ανατολική Μεσόγειο κοντά στο Ισραήλ. Αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι ότι έρχονται άλλα ΤΡΙΑ αεροπλανοφόρα και μια Ναυτική Ομάδα του ΝΑΤΟ….. και η 101η Αερομεταφερόμενη Μεραρχία του Αμερικανικού Στρατού, η οποία εγκαταλείπει την Ρουμανία για να αναπτυχθεί εκ νέου στην ΙΟΡΔΑΝΙΑ. Η Ναυτική Ομάδα του ΝΑΤΟ έλαβε εντολή να αναπτυχθεί στην ανατολική Μεσόγειο, συνολικά τα αεροπλανοφόρα στην Ανατολική Μεσόγειο, θα είναι ΤΕΣΣΕΡΑ, φαίνεται ότι κάτι πολύ μεγαλύτερο θα συμβεί σύντομα.

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΜΑΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ :

Περισσότερες από μία χώρες της Μέσης Ανατολής + μια χώρα έκπληξη πρόκειται να εμπλακούν στην ευρύτερη περιοχή, ποιες είναι αυτές; υποθέσεις θα κάνω……

ΣΥΡΙΑ; ΙΟΡΔΑΝΙΑ; ΛΙΒΑΝΟΣ; ΤΟΥΡΚΙΑ; ΙΡΑΝ; κάποιος άλλος……ΜΕΓΑΛΟΣ;

– 14/3/2022 ο Γέροντας είπε : ‘’Ο πόλεμος φεύγει από την Ουκρανία και μεταφέρεται στην Μέση Ανατολή, 4 χώρες της περιοχής θα εμπλακούν ……….. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΟΤΟ, ΓΕΡΟΝΤΑΣ 18 Απρ 2022: στην Μέση Ανατολή θα γίνει Μέγας καταστροφικός πόλεμος, με την συμμετοχή στην αρχή 4 κρατών και μετά θα αυξηθούν ‘’

Στρατιωτικές πληροφορίες λένε ότι σε 7-10 ημέρες, θα συμβεί κάτι στην περιοχή που θα συγκλονίσει τον κόσμο.

8/5/2021… ο Γέροντας είπε : Το τρίτο μέρος του Μεγάλου Πολέμου θα γίνει στην Ανατολική Μεσόγειο και θα εμπλακούν 7χωρες, κάτι θα συμβεί μεγάλο , με το Ιράν και …….

Την 1 Οκτ 2019, ο Γέροντας είπε: ‘’Η καταστροφή θα έλθει από τον Ευφράτη ποταμόν και επάνω (πόλεμος )….. ‘’

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ειπε στις 18 Φεβ 2022: Το ΝΑΤΟ θα ‘’κινηθεί’’ εναντίον της Ρωσίας (ισως στην ουκρανια) όμως τότε θα ενεργοποιηθεί η ΚΙΝΑ και θα ανοίξει νέο μέτωπο ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ…. Πριν ξεκινήσει η Κίνα θα έχουμε μικρό-αναταράξεις στην περιοχή της Σερβίας, για να απασχολήσουν την Ρωσία. Στην αρχή η κατά την διάρκεια του νέου Μετώπου στην ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ οι τούρκοι θα κτυπήσουν Ελλάδα…….

Η προδοσία της Ουκρανίας και η υποστήριξη της Τουρκίας στους Παλαιστίνιους:

1. Ο Ερντογάν εξέφρασε δημόσια την υποστήριξή του στους Παλαιστίνιους, αυτή η δημόσια δήλωση άφησε τους ηγέτες του ΝΑΤΟ έκπληκτους, καθώς η Τουρκία, μέλος του ΝΑΤΟ, ευθυγραμμίζεται, καθαρά πλέον, με τους αντίπαλους των δυτικών δυνάμεων. Επιπλέον άρχισαν να κυκλοφορούν πληροφορίες ότι η Τουρκία είχε στείλει όπλα στη Χαμάς μέσω λαθραίων καναλιών στις ανατολικές περιοχές. Η απάντηση του ΝΑΤΟ ήταν γρήγορη και ξεκάθαρη, συγκάλεσαν έκτακτες συνεδριάσεις κεκλεισμένων των θυρών, με θέμα την αποχώρηση της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ. Η Τουρκία από την άλλη έκανε τους δικούς της υπολογισμούς. Σε περίπτωση εξόδου από το ΝΑΤΟ, φαινόταν έτοιμη να ευθυγραμμιστεί δημόσια με τη Ρωσία και την Κίνα, δύο από τις υπερδυνάμεις του κόσμου.

2. Ανακοινώθηκε ότι τα αμερικανικά όπλα που προορίζονταν για το ΝΑΤΟ και την Ουκρανία είχαν εντοπιστεί και κατέληξαν στα χέρια του Ιράν. Η ιρανική κυβέρνηση φέρεται να αγόραζε όπλα από τη μαύρη αγορά της Ουκρανίας και τα προμήθευε σε οντότητες εχθρικές προς τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους συμμάχους τους στο ΝΑΤΟ.

3. Αποκαλύφθηκε επίσης ότι η Τουρκία είχε παίξει ρόλο στον οπλισμό της Χαμάς, περιπλέκοντας ακόμη περισσότερο την κατάσταση. Ο Μητροπολίτης Μορφου είχε τονίσει αυτό που του είχε αποκαλύψει ο μακαριστός Γέροντας Θεόδωρος Αγιοφαραγγίτης της Κρήτης (+ 28-4-2016): «Παιδιά μου θα πίνετέ τον καφέ σας και θα ακούσετε ότι οι Εβραίοι εχτύπησαν το πυρηνικό πρόγραμμα της Περσίας! Τότε θα ξεκινήσουν τα μεγάλα γεγονότα! Και την ίδιαν εποχή, ή λίγον πιο πριν, θα πέσει ο Ερντογάν!».

Μια συγκλονιστική άγνωστη προφητεία του Γέροντα Γαβριήλ Αγιοβαρναβίτη.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ :

‘’ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ…..ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ‘’

triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου