Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Ο ηγέτης της συριακής αντιπολίτευσης αποκάλυψε που βρίσκονται οι Μητροπολίτες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της λιβανέζικης εφημερίδας Daily Star, o αναπληρωτής πρόεδρος του Συριακού Εθνικού Συμβουλίου George Sabra δήλωσε σήμερα ότι οι δύο Επίσκοποι κρατούνται στο χωριό Bishqatin βορειοδυτικά του Χαλεπίου από μια ομάδα ανταρτών.

Συγκεκριμένα ο Sabra φέρεται κατά το δημοσίευμα να επικοινώνησε με τον ηγέτη του κόμματος Kataeb κ. Α. Gemayel τη στιγμή που ο δεύτερος δεχόταν στο γραφείο του εκπροσώπους της Συρο-Ιακωβίτικης Εκκλησίας για το θέμα.

Όπως υποστήριξε η ίδια πηγή, οι δύο Μητροπολίτες είναι καλά στην υγεία τους.

Ο Συρο-Ιακωβίτης Μητροπολίτης του Όρους Λιβάνου Γεώργιος, που μίλησε επίσης με τον ηγέτη της συριακής αντιπολίτευσης Sabra ζήτησε από την συγκεκριμένη οργάνωση να φροντίσει για την ασφαλή απελευθέρωση των Μητροπολιτών.

Οι δυο Μητροπολίτες έχουν απαχθεί από τις 22 Απριλίου και κανείς μέχρι στιγμής δεν έχει κατορθώσει να εξασφαλίσει πληροφόρηση σχετικά με το ποιοι και γιατί τους απήγαγαν.

Ακόμη και σήμερα μετά την ενημέρωση που έγινε στους εκπροσώπους της Συρο-Ιακωβίτικης Εκκλησίας, δεν έχει γίνει γνωστό ποια είναι τα αιτήματα των απαγωγέων.ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.         http://www.dogma.gr/default.php?pname=Article&art_id=2379&catid=13

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου