Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Η Αγία Γραφή,η Προφητεία και ο Ομπάμα.

Αγία Γραφή Προφητεία και ο Ομπάμα
Με τον Chris Schang
Μια ενδιαφέρουσα ερώτηση που πολλοί άνθρωποι ζητούν είναι αν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, έχει βρεθεί στην Αγία Γραφή  σε Προφητεία; Πολλοί άνθρωποι ρωτούν αυτό το ερώτημα επειδή βλέπουν πολλά χαρακτηριστικά του Μπαράκ Ομπάμα  ότι ταιριάζουν μ 'εκείνα του μέλλοντος Αντίχριστου. Ενώ ο Ομπάμα έχει εξαιρετικές ικανότητες στην ρητορική, έχει ανεβεί γρήγορα στην παγκόσμια σκηνή ως ηγέτης της μόνης υπερδύναμης του κόσμου, έχει αντι-Ισραηλινές απόψεις, κλπ είναι κατανοητό γιατί οι άνθρωποι μπορεί να ζητήσουν  αυτήν την ερώτηση. Μερικοί έχουν ακόμη πει  ότι όι Κένυατικές ρίζες του πατέρα του, τον κάνει μέρος της ιστορικής βρετανικής αυτοκρατορίας και έτσι είναι σε θέση να είναι ένα μέρος της αναθεωρημένης ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, εκπληρώνοντας έτσι τις προφητείες για τον επερχόμενο «άνθρωπο της αμαρτίας» - ο Αντίχριστος.
Ωστόσο, ενώ ο Μπαράκ Ομπάμα σημαίνει πολλά κακά πράγματα με τις πολιτικές θέσεις του για την άμβλωση, τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, τους γάμους ομοφυλοφίλων, τη στήριξη για σεξουαλικές διαστροφές, και πολλές άλλες παρόμοιες φιλελεύθερες και σοσιαλιστικές τάσεις, αυτό από μόνο του δεν τον κάνει  Αντίχριστο ή ακόμη και να είναι  εξέχουσα μέρος της βιβλικής προφητείας για τους έσχατους καιρούς. Ενώ είναι αλήθεια ότι ο Μπαράκ Ομπάμα λειτουργεί στο πνεύμα του Αντιχρίστου, κατά την ταπεινή γνώμη μου είναι ότι δεν είναι ο Αντίχριστος. Περαιτέρω, ο Μπαράκ Ομπάμα δεν είναι σίγουρα ο ψευδοπροφήτης.
Η Αγία Γραφή αναφέρει ότι στο μέλλον ο Αντίχριστος θα έρθει μεταξύ των ανθρώπων που κατέστρεψαν το ναό και την Πόλη. Ο ναός αναφέρεται στο δεύτερο ναό που χτίστηκε από τον Σολομώντα.
 


Dan 9:26 Και μετά τας εξήκοντα και δύο εβδομάδες ο Μεσσίας θα κοπεί, αλλά όχι για τον εαυτό του: και οι άνθρωποι του πρίγκηπα που θα έρθουν θα καταστρέψουν την πόλη και το ιερό? Και το τέλος τους [πρέπει να είναι] με μια πλημμύρα, και εις το τέλος των θλίψεων του πολέμου είναι αποφασισμένοι.
Όπως μπορούμε να δούμε από την παραπάνω βιβλική αναφορά μπορούμε να δούμε ότι στο μέλλον ο Αντίχριστος θα είναι ο «πρίγκιπας» από τους ανθρώπους που κατέστρεψαν το Ναό και την πόλη. Όπως όλοι γνωρίζουμε από τα αρχεία της ιστορίας το γεγονός  είναι ότι οι Ρωμαίοι είναι αυτοί που κατέστρεψαν το Ναό και την πόλη το 70 μ.Χ.. Η πόλη, φυσικά,  είναι η  Ιερουσαλήμ. Αυτό υποδηλώνει ότι ο Αντίχριστος θα προέρχεται από την περιοχή που ήταν η κύρια πηγή ή την έδρα των Ρωμαίων. Στην πραγματικότητα, ο Δρ Arnold Frutchenbaum στο βιβλίο του «βήματα του Μεσσία»  κάνει μια εξαιρετική περίπτωση ότι αυτός ο στίχος αναφέρεται στην εθνικότητα του Αντίχριστου ως ιταλός. Είτε ο Αντίχριστος έρχεται από την Ιταλία ή σε άλλη χώρα της Δυτικής Ευρώπης μένει να δούμε, αλλά  παραμένει η πιο πιθανή περιοχή προέλευσης για το θηρίο - ο Αντίχριστος.
Ενώ ο Μπαράκ Ομπάμα έχει μια πολύ φιλελεύθερη, σοσιαλιστική, και αντι-Χριστιανική ατζέντα, έχω  την πεποίθηση ότι ο πρωταρχικός ρόλος του Ομπάμα στην προφητεία είναι να μειώσει απλά την Αμερική από την υπερδύναμη που κατέχει σήμερα, σε καθεστώς ουδετερότητας ή  στο ίδιο επίπεδο με το υπόλοιπο των εθνών του κόσμου. Στην ειλικρινή γνώμη μου, δεν νομίζω ότι θα ήταν τραβηγμένο να δούμε τον Μπαράκ Ομπάμα ως πρόδρομο του Αντιχρίστου. Ακριβώς όπως ο Ιωάννης ο Βαπτιστής ήταν πρόδρομος αναγγέλλοντας την άφιξη του Κυρίου, είναι εκπληκτικό να σκεφτεί κανείς ότι ο Μπαράκ Ομπάμα θα μπορούσε να εργάζεται με την ίδια ιδιότητα, αλλά αντ 'αυτού να αναγγείλει την άφιξη του Αντίχριστου. Αν και ο Μπαράκ Ομπάμα δεν έχει ούτε είναι πιθανό ότι θα ανακοινώσει προφορικά τον Αντίχριστο είναι εμφανής, όπως βλέπουμε τις σχέσεις του Ομπάμα με τους άλλους ηγέτες του κόσμου  εύκολες και έχουν ντροπαλά τόξα κάτω από τους ηγέτες ,στον εκμισθωτή στην παγκόσμια σκηνή. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το να δει να τον κάνουν στην άκρη, όταν ο Αντίχριστος θα προκύψει τις τελευταίες ημέρες.
Στην πραγματικότητα, πιστεύω ότι ο Μπαράκ Ομπάμα είναι ακριβώς το είδος του ηγέτη που θα βοηθήσει στην εκπλήρωση στα χωρία του Ιεζεκιήλ 38-39, όπου ο υπόλοιπος κόσμος δεν κάνει σχεδόν τίποτα, όπως η ρωσική συμμαχία επικεφαλής της  μουσουλμανικής  βαδίζει προς τα κάτω προς το Ισραήλ, γιατί νομίζουν ότι θα  είναι  η τελική καταστροφή του. Ενώ η αλήθεια είναι ότι ο Θεός θα παρέμβει υπερφυσικά  για να σώσει το Ισραήλ, το μόνο πράγμα που κατά τη γνώμη μου, κρατά μέχρι αυτόν τον πόλεμο είναι ότι η Αμερική στέκεται στο δρόμο του,για να αφήσει να συμβεί. Αυτό είναι  η αρπαγή της εκκλησίας και η συστηματική και η σοσιαλιστική καταστροφή του Ομπάμα της Αμερικής μέσα από την οποία έρχεται να εκπληρώσει τις προφητείες της Αγίας Γραφής.
Για τους λόγους αυτούς, απλά δεν βλέπω  τον Μπαράκ Ομπάμα ως ένα σημαντικό παίκτη  τόσο πολύ, όπως ότι είναι ο Αντίχριστος ,προειπωμένος. Ωστόσο, πιστεύω ότι ο Μπαράκ Ομπάμα έχει να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη λήψη  στην Αμερική ,μη παράγοντα για το μέλλον, όπως ο ίδιος συνεχίζει  για να καταστρέψει ουσιαστικά την Αμερική από το εσωτερικό με τεράστια σχέδια δαπανών , όπως πρόσφατα πέρασε το καθολικό πρόγραμμα υγειονομικής περίθαλψης  που είναι πιθανό  να προσθέσει τρισεκατομμύρια και τρισεκατομμύρια δολάρια στο χρέος της χώρας. Το οποίο στην ουσία θα καταλήξει το ναυάγιο του οικονομικού σκάφους μας. Χωρίς μια ισχυρή οικονομία, θα είμαστε ώριμοι  για το μάζεμα.Η  Σοσιαλιστική εξαγορά και η μεταρρύθμιση του Ομπάμα από τις πολλές ,των Ηνωμένων Πολιτειών,του  χρηματοπιστωτικού και τραπεζικού τομέα δεν αποτελεί καλό οιωνό για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Το γεγονός είναι ότι πολλά από αυτά τα "σχέδια" Ομπάμα για την Αμερική μας οδηγούν γρηγορότερα προς μια παγκόσμια κυβέρνηση ,στην οποία η  Αμερική ήταν πάντα το κύριο εμπόδιο σε αυτό το όραμα της παγκοσμιοποίησης της εξουσίας και θα  χάσει την κυριαρχία των Ηνωμένων Πολιτειών. Για το μέλλον μία παγκόσμια κυβέρνηση θα συμβεί, εναπομείνασας της υπερδύναμης του κόσμου ,που πρέπει να είναι δύναμη που θα διαβρωθεί σε σημείο που απλά θα "πέσει στη γραμμή" με τον υπόλοιπο κόσμο. Μόνο τότε θα μπορούν οι παγκοσμιοποιητές να επιτύχουν το όνειρό τους για τον έλεγχο  σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτό είναι ακριβώς το είδος  που θα κάνει το προσεχή χάραγμα του θηρίου πιο εύκολα αποδεκτό όταν άλλες προφητείες τέλος, όπως ο Ψαλμός 83, Ησαΐας 17 και Ιεζεκιήλ 38-39 έρθουν σε εκπλήρωση. Το κενό εξουσίας που θα αφήσει πίσω μετά από αυτά τα γεγονότα θα είναι το ιδανικό σενάριο για την άνοδο του θηρίου - ο Αντίχριστος.
Έτσι, στο τέλος, ενώ η Αγία Γραφή δεν έχει κατά τη γνώμη μου αναφορά άμεσα στον Μπαράκ Ομπάμα στις προφητείες της Γραφής, πιστεύω ότι έχει να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο σε αυτούς τους καιρούς, τέλος αν αυτός το συνειδητοποιεί ή όχι. Ας συνεχίσουμε να προσευχόμαστε για την ειρήνη της Ιερουσαλήμ και ότι το απολεσθέν θα έρθει στην αγάπη και την εξοικονόμηση χάρη του Κυρίου Ιησού Χριστού.
Ο Θεός να ευλογεί!              http://www.raptureforums.com/BibleProphecy/index.cfm  ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RAPTURE FORUMS:CORFIATIKO.BLOGSPOT.COM.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου