Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Τι συμβαίνει με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο; RUSVESNA : Στη Σλοβενία επ'αόριστον ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος.Δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη.

Είχαμε γράψει από τη μέρα που έγινε η Σύνοδος στην Κρήτη,ότι ο Βαρθολομαίος θα υποστεί τις συνέπειες των εμμονών του για τον Οικουμενισμό.Σήμερα η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ κυκλοφορεί με την είδηση ότι υπάρχει ανθρωποκυνηγητό από τον Ερντογαν για να τον βρει, μετά την αποκάλυψη των σχέσεων Γκιουλέν-Βαρθολομαίου.Ηξερε για το πραξικόπημα και την κοπάνησε....Δεν θα γυρίσει πίσω....Δολοφονική η αποκάλυψη των Ρώσων για τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο.Περιμένουμε νεότερη ενημέρωση επί του θέματος.
exofilo22-7
http://www.makeleio.gr/?p=685045
O Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο οποίος κατοικεί στην Κωνσταντινούπολη, λίγες ώρες πριν από το στρατιωτικό πραξικόπημα άφησε την Τουρκία. Πέταξε με μια από τις τελευταίες πτήσεις από το αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης.Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος αρνείται να επιστρέψει στην Τουρκία, που είναι ύποπτα ότι έχουν δεσμούς με τους πραξικοπηματίες | Ρωσική άνοιξη
Ωστόσο, ο Αυστριακός Μητροπολίτης Aρσένιος είπε ότι η πτήση από την Κωνσταντινούπολη με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο δεν ήταν ξαφνική, και πήγε για προσκύνημα στη Σλοβενία. Ο  Μητροπολίτης Aρσένιος είπε ότι όλα όσα συνέβησαν ήταν καθαρά θέμα τύχης.
Ωστόσο, οι Γερμανοί δημοσιογράφοι  εξηγούν αυτά τα γεγονότα με διαφορετικό τρόπο. Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος στο παρελθόν έχει στενό δεσμό με τον ιεροκήρυκα Φεντουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο οι τουρκικές αρχές κατηγορούν για την οργάνωση ενός αποτυχημένου πραξικοπήματος και άφησε να εννοηθεί ότι ο Βαρθολομαίος είχε προειδοποιηθεί για το επικείμενο στρατιωτικό πραξικόπημα.
Στο εγγύς μέλλον ο Πατριάρχης Βαρθολομαίςο δεν πρόκειται να πάει πίσω στην Κωνσταντινούπολη, και θα συνεχίσει τις διακοπές του στη Σλοβενία.
http://rusvesna.su/news/1469088486 
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ RUSVESNA:Ορθόδοξα Θέματα.blogspot.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου