Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ ΤΗΣ ΑΡΙΖΟΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ»


Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ ΤΗΣ ΑΡΙΖΟΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ»

Αγαπητοί μου αδελφοί ...Έλληνες!Εδώ και ένα χρόνο ζούμε με μια τραγική εξέλιξη του Μακεδονικού ζητήματος που τόσο άδοξα, υποτελειακά, ανθελληνικά και αντιλαϊκά θέλει η κυβέρνηση και το κοινοβούλιο να τελειώσουν αύριο 24 Ιανουαρίου.
Πολλοί από εμάς που αγωνιστήκαμε όλο το χρόνο για να μην φτάσουμε εδώ ως συνειδητοί χριστιανοί οφείλουμε να αγωνιζόμαστε διαρκώς για το Θεόσδοτο δώρο της ελευθερίας, για το σεβασμό προς τον πλησίον σύμφωνα με το λόγο του Χριστού μας. Ζούμε σε μια εποχή που τα κράτη, οι έννοιες όπως του Έθνους, της Ιστορίας, του Πολιτισμού να παζαρεύονται με νόρμες αγοραπωλησίας. ΛΑΘΟΣ μιας ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ που έρχεται να ισοπεδώσει τα πάντα και επιστρατεύονται κάθε είδους μέσα και μηχανισμοί προς την επίτευξη του σκοπού της.
Η ιστορία δεν καταγράφεται με μελάνια αλλά από το θεματοφύλακά της που είμαστε ΕΜΕΙΣ, εμείς είμαστε η ΙΣΤΟΡΙΑ, εμείς το ΠΑΡΟΝ και το ΜΕΛΛΟΝ!
Όσο η ψυχή μας αγαπά την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ τόσο θα ομιλούμε γι αυτή και θα την διδάσκουμε στα παιδιά μας.
Είναι γλυκύτατη η πατρίδα μας γι αυτό πέσαν όλοι οι ξετσιπασμένοι λαίμαργοι της Δύσης να την φάνε.
ΟΧΙ δεν σου την δίνω την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΟΥ!
Αντίσταση, προσευχή, ελπίδα και παράκληση στο Θεό και στους αγίους μας. Ίσως πρέπει να καούμε και από τη στάχτη ν' ανναγενηθούμε.
Μη φοβάστε, μη δειλιάζεται, ο Άγιος Παΐσιος είχε πει πως «το κράτος των Σκοπίων θα πέσει σαν χαλβάς Φαρσάλων». Έως τότε δύναμη, αγώνας, περηφάνια, ο Θεός να φωτίσει.
Ο Μακεδονικός Αγώνας...ΞΑΝΑΡΧΙΣΕ!
Καλή δύναμη
π. Εφραίμ Αριζονίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου