Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

«Η Τουρκία θα κάνει πόλεμο με ένα γειτονικό της κράτος και θα εμπλακούν κι άλλες χώρες.» - «Θα πάει γύρω στα τέσσερα χρόνια.»

Άγκυρα: «Tο τουρκικό έθνος θα πρέπει να προετοιμαστεί για εισβολή στη Συρία» 

Να διαβαστεί με επιφύλαξη 

Στην μαρτυρία που κατέθεσε ο κ. Ξενοφώντος τηλεοπτικά αναφέρει ότι του είπε ο Όσιος Παΐσιος:

θα ανοιχθεί ένας πόλεμος στην περιοχή - θα πάει γύρω στα τέσσερα χρόνια.

Στην γραπτή όμως μαρτυρία είναι πιο συγκεκριμένος:

Η Τουρκία θα κάνει πόλεμο με ένα γειτονικό της κράτος και θα εμπλακούν κι άλλες χώρες. Η Τουρκία θα ανοίξει πολλά μέτωπα και θα αναγκαστεί να πάρει στρατεύματα και πολεμικό υλικό από την Κύπρο, για να τα μεταφέρει αλλού και να ξεκουράσει τους άλλους που θα πολεμούν. Και τότε εσείς θα πάτε πίσω όπως φύγατε: με τα τρακτέρ, τα λεωφορεία, περπατητοί, τρέχοντας. 

(Όλη η μαρτυρία από το βιβλίο του Νίκου Ζουρνατζόγλου, ΕΔΩ)


Όλα αυτά νομίζω έχουν σχέση με την εισβολή που σχεδιάζει η Τουρκία στην Συρία.

Αν θυμόσαστε από άλλη μαρτυρία σπουδαίου γέροντα που αναδείξαμε από το παρόν, είχε γίνει λόγος ότι πρώτα θα γίνει χαμός στην Μέση Ανατολή και μετά θα μας πιάσει κι εμάς η μπόρα ενώ ο Μόρφου - εάν θυμάμαι καλά - έχει αναφέρει σε κάποιο βίντεο ότι περιμένουμε το λάθος του Ερντογάν...

Ακόμη και η πασίγνωστη πλέον μαρτυρία που αναδείξαμε κι αυτή από το παρόν του μακαριστού Σισανίου και Σιατίστης Αντώνιου κι ανέφερε ότι όταν αρχίσει το κακό από την Συρία αρχίστε να προσεύχεστε, νομίζω πως έχει σχέση με αυτό που πάει να συμβεί τώρα! Την εισβολή της Τουρκίας στην Συρία!

Τέλος, αυτά τα τέσσερα χρόνια που αναφέρει ο κ. Ξενοφώντος στην τηλεοπτική εκδοχή της μαρτυρίας, ταιριάζουν με άλλη μαρτυρία από τον παπά-Γιάννη τον Καλαΐδη, την οποία όμως δεσμεύομαι να μην δημοσιεύσω. Τουλάχιστον για την ώρα... Μόνο στον πνευματικό μου και σε αληθινούς ηγέτες του στρατού θα μπορούσα να την καταθέσω.

Τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Θεός. Προσωπικά μοιράζομαι απλά κάποιες σκέψεις μαζί σας για διάλογο. 

Ετοιμάζει μαζική αντεπίθεση ο Ερντογάν! Τεθωρακισμένα από όλη την Τουρκία κινούνται προς τη Συρία.

Εκτός ελέγχου κινδυνεύει να βρεθεί η σύγκρουση μεταξύ του συριακού και του τουρκικού στρατού στη βορειοδυτική Συρία με τον Ερντογάν να στέλνει τη μεγαλύτερο, μέχρι στιγμής, δύναμη τεθωρακισμένων ώστε να εξασφαλίσει την συριακή επαρχία Ιντλίμπ.Συρία
Η Τουρκία απείλησε σήμερα να πλήξει τους τζιχαντιστές στην Ιντλίμπ της Συρίας, αν δεν σεβαστούν μια κατάπαυση του πυρός που υποτίθεται ότι θα βάλει τέλος στις μάχες σ’ αυτή τη συριακή επαρχία, την επομένη των αυστηρών επικρίσεων της Μόσχας σε βάρος της Άγκυρας.
«Θα χρησιμοποιηθεί βία στην Ιντλίμπ εναντίον αυτών που δεν σέβονται την κατάπαυση του πυρός, περιλαμβανομένων των ριζοσπαστών», δήλωσε ο τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, τον οποίο επικαλείται το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu. Χθες, Τετάρτη, το Κρεμλίνο είχε κατηγορήσει την Τουρκία ότι δεν κάνει τίποτε για να «εξουδετερώσει τους τρομοκράτες στην Ιντλίμπ».
Σύμφωνα με πληροφορίες στην Τουρκία, μεγάλος αριθμός στρατιωτικών δυνάμεων έχει συγκεντρωθεί σε περιοχές της Τουρκίας στα σύνορα με την Συρία, με αρκετούς να κάνουν λόγο για μια αριθμητική δύναμη που ξεπερνά αυτή του «Αττίλα».
Σε νέα πλάνα που έχουν δημοσιευτεί στο διαδίκτυο, φαίνονται ξεκάθαρα οχήματα αλλά και τεθωρακισμένα άρματα μάχη των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, τα οποία πορεύονται προς τα σύνορα με την Συρία, προκαλώντας προβληματισμό αλλά και σενάρια για ενδεχόμενη επιχείρηση που θα βύθιζε την περιοχή στο χάος.
Ο στρατός του Ασαντ, με αεροπορική υποστήριξη από τη Ρωσία, έχει καταλάβει σειρά χωριών και πόλεις που ελέγχονταν από αντικαθεστωτικούς αντάρτες, τους οποίους υποστηρίζει η Τουρκία. Την περασμένη εβδομάδα, επτά Τούρκοι στρατιώτες και ένας προμηθευτής του τουρκικού στρατού σκοτώθηκαν στη διάρκεια συγκρούσεων. Ο συριακός στρατός έχασε 13 στρατιώτες την ίδια ημέρα.
Τα αιματηρά επεισόδια των τελευταίων ημερών έχουν θέσει σε δεινή δοκιμασία τη ρωσοτουρκική προσέγγιση στο Συριακό. Σε μια προσπάθεια διαχείρισης της κρίσης και αποτροπής των χειρότερων, ρωσική αντιπροσωπεία επέστρεψε χθες στην Αγκυρα για διαβουλεύσεις με την τουρκική ηγεσία. Η ρωσική αντιπροσωπεία είχε έναν πρώτο γύρο ατελέσφορων διαβουλεύσεων με την τουρκική πλευρά το Σάββατο, ενώ την Κυριακή επισκέφθηκε την Ιορδανία, όπου συζήτησε τις εξελίξεις στο Συριακό με εκπροσώπους του βασιλείου.

Η Αγκυρα απάντησε στην προέλαση των συριακών δυνάμεων στέλνοντας ενισχύσεις, συμπεριλαμβανομένων αρκετών τεθωρακισμένων και μονάδων πυροβολικού, στην περιοχή του Ιντλίμπ.
onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου