Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΓΕΩΚΩΝ.

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ,  ΛOΙΜΟΣ KAI ΛΙΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!
Κοινοποιεί ο Γεωκών
Ο Γεωκών, φίλος του διαχειριστή μας από το παλιό φόρουμ «Ορθόδοξες Χριστιανικές Συζητήσεις», του απέστειλε το εξής προρρητικό μήνυμα του γέροντός του, που καθίσταται συγκλονιστικό λόγω της προρρήσεώς του για τον σεισμό στην Τουρκία, η οποία επαληθεύθηκε με ακρίβεια).
Το μήνυμα αυτό το συνοδεύει με παρόμοια πρόρρηση του Αγίου του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκη και με μία ύποπτα επαληθευόμενη υπόθεση μυθιστορήματος του 2013 για πανδημία στην Κίνα…
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΓΕΩΚΩΝ

Αγαπητέ Φίλε Ρωμανέ καλησπέρα, πριν από λίγο (σημ. Οίμου: το μήνυμα του Γεωκών μας εστάλη στις 6.37 μ.μ, χθες) είχα ένα μικρό μήνυμα από τον Γέροντα…


«Σε λίγο, η Τουρκία θα υποφέρει από ένα ιόν, από τον κοροναϊό ή από χολέρα, η κατάσταση θα είναι πάρα πολύ σοβαρή, το αποτέλεσμα θα είναι ότι η Τουρκία θα αναγκαστεί να αποσύρει στρατεύματα από την Κύπρο και από αλλού , θα πέσει μεγάλη πείνα στην Τουρκία…

 Αυτά θα συμβούν διότι οι τούρκοι σχεδιάζουν κτύπημα στην Κύπρο και στην Ελλάδα,  Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΜΗΝΥΜΑ» 

 Σε συνέχεια του μηνύματος  του Γέροντα μου, έχω βρει μια προφητεία του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκη…

Από το βιβλίο «Γέρων Παΐσιος» του δημοσιογράφου Παναγιώτη Σωτήρχου, είπε ο Παΐσιος και τα εξής:

«Οι Τούρκοι έχουν κάνει πολλά και έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους. 

Ο Άγιος Αρσένιος ο Καππαδόκης είχε πει ότι, εκτός του ότι θα κάνουν κράτος οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι, θα πέσει και χολέρα στην Τουρκία και θα αποδεκατισθούν από την αρρώστια οι Τούρκοι».

Πραγματικά, πρόκειται για φοβερή προφητεία, που πιθανώς ταιριάζει με μια κατάσταση που θα οδηγήσει σε «γενοκτονία» τον  τουρκικό πληθυσμό (μέσω βιολογικής μόλυνσης, μέσω «χτυπήματος» από τρομερό ιό;)!
Αυτά από τον Γέροντα, έχω βρει όμως και κάτι άλλο που αφορά τον κοροναϊό…

The China Pandemic: A Post-Apocalyptic Medical Techno Thriller SeriesPublication Date: November 8, 2013

Η πανδημία της Κίνας: ο συγγραφέας AR Shaw παραδίδει ένα πολύ πιθανό σενάριο που προκαλεί την ανθρώπινη επιβίωση.

«Στο εγγύς μέλλον, το 98 τοις εκατό του πληθυσμού της Γης έχει καταστραφεί από έναν ιό που αναπτύχθηκε από τους Κινέζους και ο οποίος κατά λάθος εξαπολύθηκε σε όλο τον κόσμο.


Αυτό που ο κόσμος φοβόταν περισσότερο, έχει συμβεί εξαιτίας  μιας πανδημίας γενετικά μεταλλαγμένου ιού της γρίπης που έχει καταστρέψει την υδρόγειο. Μόνο το 2% του πληθυσμού έχει επιβιώσει.»Το βιβλίο είναι στην κυκλοφορία από τις 8 Νοεμβρίου 2013!
oimos-athina.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου