Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020

Εμβολιάστηκε ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος. «Αμέσως το έβαλα χωρίς να φοβηθώ»

Χορηγήθηκε το εμβόλιο στον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο – Οι πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά το εμβόλιο – Τα μηνύματα που στέλνει προς τον κόσμο – Συνιστά αυστηρότητα από όλους ούτως ώστε να αντιμετωπίσουμε τον κορωνοϊό.

Γύρω στις 10:30 σήμερα χορηγήθηκε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου, Χρυσόστομο, στο Κέντρο Υγείας Λατσιών.

Αμέσως μετά τον εμβολιασμό του, ο Αρχιεπίσκοπος προέβη σε δηλώσεις προς του δημοσιογράφους αναφέροντας ότι έχει κάνει το εμβόλιο και ότι μάλιστα το έκανε χωρίς καν να φοβηθεί.

«Αμέσως το έβαλα χωρίς καν να φοβηθώ και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους επιστήμονες που εφηύραν αυτό το εμβόλιο για να βοηθήσουν τον κόσμο να αποκτήσει αντισώματα και να αντιμετωπίσουμε την πανδημία», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ανέφερε ότι όλοι μας πρέπει να αντιληφθούμε ότι μαζί με τις άλλες ασθένειες που ζούμε, θα ζήσουμε και με αυτή και ότι πρέπει να αντιληφθούμε ότι πρέπει να είμαστε αυστηροί με τα μέτρα που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση γιατί αν δεν τα ακούμε δε θα πάμε καθόλου καλά».

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Αρχιεπίσκοπος, ο ίδιος ανέφερε προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας από την πρώτη στιγμή ότι «εμείς θα είμαστε αυστηροί».

«Πιστεύω ότι κανένας δεν κόλλησε μέσα στην εκκλησία γιατί από την πρώτη στιγμή εφαρμόσαμε τα μέτρα, ο ένας να κάθεται με απόσταση από τον άλλο καθώς έφεραν και τις μάσκες τους», είπε χαρακτηριστικά για ότι αφορά τα μέτρα που ακολουθούνται στις εκκλησίες.

«Για ένα χρονικό διάστημα πρέπει να προσέχουμε ούτε να δεχόμαστε να μπαίνει ο άλλος μέσα στα μούτρα μας, όλοι να γίνουμε αυστηροί για να φύγει ο ιός ούτως ώστε να απαλλαγούμε όσο πιο γρήγορα από αυτόν», είπε καταληκτικά.

cyprustimes.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.