Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΑΣΦΑΛΕΙΑ;

 


Το παρόν άρθρο γράφεται με αφορμή α) τον νόμο περί υποχρεωτικού εμβολιασμού των υγειονομικών υπαλλήλων και τη διαθεσιμότητα αυτών σε περίπτωση άρνησης εμβολιασμού τους, και επίσης β) την από 7 Σεπτεμβρίου 2021 απόρριψη εκ του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των δύο αιτημάτων των 30 Ελλήνων υγειονομικών για προσωρινή δικαστική προστασία κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και αναστολή της εφαρμογής της νομοθεσίας για την αναστολή εργασίας τους.

Όπως ακόμη και με αφορμή την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ), που απέρριψε την προσφυγή κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού που κατέθεσαν στη Γαλλία 672 Γάλλοι πυροσβέστες και ζητούσαν και εκείνοι να αναστείλει το Δικαστήριο την ισχύ των διατάξεων που προβλέπουν την απαγόρευση άσκησης των δραστηριοτήτων τους για όσους δεν εμβολιασθούν, όπως και τη διακοπή της καταβολής του μισθού τους.

Το σημαντικό λοιπόν θέμα-δίλημμα που πλέον τίθεται παγκοσμίως, είναι: «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» ή «ΑΣΦΑΛΕΙΑ»· και τα δύο αυτά αγαθά είναι υπέρτατα, όπου το πρώτο δεν αποτελεί ανθρώπινη επιλογή, αλλά δωρεά στην ανθρώπινη φύση και υπόσταση από τον ίδιο τον Πλάστη και Δημιουργό, ο Οποίος έπλασε κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν τον άνθρωπο και ενέθεσε στη φύση του την αυτεξούσια βούληση, δηλαδή να επιλέγει εν ελευθερία αυτό που θέλει. Φυσικά, ενημέρωσε τον άνθρωπο για τις συνέπειες που θα κληθεί να υποστεί από τη μη καλή χρήση της αυτεξουσιότητας και από τις όποιες λανθασμένες του επιλογές.

Από το 1997 είχαμε ενημερώσει ότι οι Έλληνες οικειοθελώς επιλέξαμε τη συμμετοχή μας «Στη Δύση της Ελευθερίας».

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι west-1.jpg

Οι εταίροι μας έχουν «θεό» μόνο το χρήμα και πάνω απ’ όλα έχουν την οικονομία· χάριν δε αυτής προ πολλού έχουν αποφασίσει να καταργήσουν την ελευθερία χάριν της «ασφάλειας», όχι βέβαια των ανθρώπων, αλλά του «κυβερνοχώρου», της «κυβερνοασφάλειας», πάνω από όλα της οικονομίας και των οικονομικών συναλλαγών. Το να θυσιάζεις την ανθρώπινη ελευθερία χάριν της «ασφάλειας» των συναλλαγών, ήταν κάπως δύσκολο να γίνει εύκολα αποδεκτό από τους ανθρώπους, για πολλούς λόγους. Έτσι αυτή η πανδημία χρησιμοποιήθηκε, ώστε το εγχείρημα και η νομοθεσία της υποχώρησης της θεοσδότου ελευθερίας έναντι της «ασφάλειας», να γίνει για τη θεόσδοτη υγεία και ζωή. Είναι γεγονός ότι για την πλειοψηφία των ανθρώπων έγινε εύκολα αποδεκτή αυτή, δηλαδή η θυσία της ελευθερίας έναντι της «ασφάλειας»…

Οφείλω να υπενθυμίσω ότι πριν ακόμη η κυβέρνηση και η Εκκλησία να λάβουν αποφάσεις  για την τήρηση μέτρων κατά του covid-19, πρώτος εγώ άσκησα έλεγχο ότι είναι εγκληματικό να μη λαμβάνουμε μέτρα. Επίσης εγκαίρως ενημέρωσα ότι το εμβόλιο δεν καλύπτει κάποιον από το να μην κολλήσει ή να μη μεταδώσει τον ιό στον συνάνθρωπο, αλλά ότι η χρήση του συμβάλλει στο να μειώσει σημαντικά τις πιθανότητες της βαριάς νόσησης,  της νοσηλείας του στο νοσοκομείο και μάλιστα εισόδου στη ΜΕΘ,  διασωλήνωσης και ακόμη και θανάτου του. Φυσικά, χωρίς και αυτά να τα καλύπτει 100%, γι’ αυτό και υπάρχουν αρκετά προβλήματα. Στο Ισραήλ, που είναι η πρώτη χώρα της οποίας η κάτοικοι εμβολιάστηκαν  στο μεγαλύτερο ποσοστό τους, σήμερα θερίζει ο κορωνοϊός και κολλάνε 50% οι πλήρως εμβολιασμένοι και 50% οι ανεμβολίαστοι.

Σε διάφορα νοσοκομεία, γηροκομεία κ.λπ. συνεχώς κολλάνε ακόμη και οι πλήρως εμβολιασμένοι υγειονομικοί.

Είναι δε πλέον παγκοσμίως γνωστό και αποδεκτό ότι αυτό το εμβόλιο δεν προστατεύει από το να μη νοσήσεις ή να μη μεταδώσεις τον ιό, αλλά προστατεύει ΜΟΝΟ τον εαυτό σου από τη βαριά νόσηση και όχι τους άλλους. Επίσης προστατεύει τα υγειονομικά συστήματα των χωρών –και το υγειονομικό προσωπικό- να μην καταρρεύσουν από το πλήθος εισροών ασθενών, και να αποφευχθεί να έχουν κόστος οι κυβερνήσεις των χωρών από την απώλεια ανθρώπων.

Με πολλά δεδομένα και περί των συνεπειών που καταγράφονται από τα εμβόλια, προσωπικά θεωρώ ότι η υποχρεωτικότητα αυτού του εμβολίου και η αναστολή εργασίας όλων εκείνων που μέχρι σήμερα αφιέρωναν και θυσίαζαν την προσωπική τους υγεία και ζωή μέσα στα νοσοκομεία, στις ΜΕΘ, αγωνιζόμενοι κατά του κορωνοϊού (και η σύζυγος του κ. πρωθυπουργού, η κα Μαρέβα μας καλούσε να τους χειροκροτήσουμε) και πάσχιζαν να σώσουν τους δικούς μας ανθρώπους από τον θάνατο, είναι πέρα ως πέρα άδικη και αχάριστη (για να μην πω ότι είναι απόφαση καθαρά ανήθικη). Οφείλω να διευκρινίσω ότι δεν είμαι «χριστιανοψεκασμένος αντιεμβολιαστής» ούτε είμαι κατά του εμβολίου· όποιος θέλει να περιφρουρήσει την υγεία και τη ζωή του, ρωτά τον έμπιστο και έμπειρο ιατρό του για το αν η δική του κατάσταση υγείας το επιτρέπει και μετά, με την ευλογία της Εκκλησίας μας και του διακριτικού Πνευματικού του εμβολιάζεται.

Εάν αυτό το εμβόλιο δημιουργούσε αποδεδειγμένα «τείχος ανοσίας» στην κοινωνία και ο εμβολιασμένος δεν κολλούσε και δεν μετέδιδε τον ιό, τότε ναι, θα το έβλεπα από πολλές πλευρές ότι όλοι οι πολίτες, μόνοι μας θα οφείλαμε χωρίς νόμο «υποχρεωτικότητας», να θυσιάσουμε την όποια προσωπική μας  ελεύθερη επιλογή αυτοδιάθεσης του σώματός μας για την αγάπη του πλησίον, καθότι έχουμε εντολή να αγαπάμε αλλήλους και όχι τον εαυτό μας· και μάλιστα, να αγαπάμε τον συνάνθρωπο θυσιαστικά: «Μείζονα ταύτης αγάπην ουδείς έχει, ίνα τις την ψυχήν αυτού θη υπέρ των φίλων αυτού» (Ιω. ΙΕ΄,13).

Τώρα λοιπόν, εφόσον ο εμβολιασμός αφορά την προσωπική υγεία του καθενός, προς  τι η άρση της ελευθερίας;

Αγαπητοί μου εν Χριστώ αδελφοί και φίλοι, είναι γεγονός ότι ως Λαός μπήκαμε αδιαμαρτύρητα  στο «κλαμπ» αυτών που έβαζαν στα κρεματόρια τους Εβραίους (και όχι μόνο) για να συλλέξουν το λίπος του σώματός τους και να το κάνουν σαπούνι, για να βγάλουν τα έξοδα σίτισής τους όσο καιρό τους συντηρούσαν μέχρι να τους θανατώσουν· και φυσικά, προηγουμένως τους ξεθέωναν στα καταναγκαστικά έργα και τους αφαιρούσαν χρυσά δόντια, ρούχα κ.λπ. (τα οποία μάλιστα τους υποχρέωναν να τα διπλώσουν και να τα τακτοποιήσουν μόνοι τους, για να μην ασχοληθούν οι δήμιοί τους)!! Σήμερα είναι κυβερνήτες τα παιδιά τους με το ίδιος ακριβώς DNA.

Η ακατανόμαστη «ατμομηχανή» της Ευρώπης, ο νοών νοείτω…

με τους στενούς «δορυφόρους» της, εδώ και αρκετά χρόνια προωθούν την κατάργηση της ελευθερίας χάριν της «κυβερνοασφάλειας» και του ελέγχου των οικονομικών συναλλαγών. Βλ. Κανονισμό (ΕΕ) 881/2019 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 17ης Απριλίου 2019, σχετικά με την κυβερνοασφάλεια (βλ. επίσημη εφημερίδα της ευρωπαϊκής ένωσης). Επίσης βλ. Κανονισμό (ΕΕ) 694/2021 του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 29ης Απριλίου 2021 για τη θέσπιση του προγράμματος «ψηφιακή Ευρώπη», για την επίσπευση του μετασχηματισμού της ευρωπαϊκής οικονομίας, κοινωνίας κ.λπ. (βλ. επίσημη εφημερίδα της ευρωπαϊκής ένωσης).

Εμάς, τον ελληνικό Λαό, δυστυχώς το μόνο που μας έκαναν να μας ενδιαφέρει είναι α) πότε θα πάρουμε τη «δόση» μας, και β) ποιες επιδοτήσεις μπορούμε να λάβουμε· ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! Δεν μας ενημερώνουν για τίποτα άλλο, ούτε όμως κι εμείς ενδιαφερόμαστε να μάθουμε ποιες αποφάσεις λαμβάνονται που καθορίζουν απόλυτα τη νομοθεσία της πατρίδος μας, τις αρχές και τις αξίες της (που θεσπίστηκαν με αίμα), την πίστη μας, την ελευθερία μας, το μέλλον των παιδιών μας, την οικονομία μας, το έθνος μας.

Η εν λόγω  «ατμομηχανή» της Ευρώπης με τους δορυφόρους της, έχουν λάβει απόφαση –και έχουν νομοθετήσει στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο- ώστε άμεσα α) να ψηφιοποιήσουν το ευρωπαϊκό νόμισμα «ευρώ», ώστε να καταργηθεί το μετρητό χρήμα και να μπούμε στην ψηφιοποιημένη πλέον κοινωνία.

 β) Με την κατάργηση των μετρητών, ουσιαστικά νομοθετούν τον έλεγχο των συναλλαγών «ίνα μη τις δύναται πωλήσαι… ή μη ο έχων…» τον ενιαίο κωδικό αριθμό μητρώου (αρχικά στην ηλεκτρονική ταυτότητα, την οποία σε λίγο θα υποχρεωθεί να παραλάβει ο λαός, για να μπορεί να συμμετέχει στην ψηφιοποιημένη ηλεκτρονική διακυβέρνηση). Και στη συνέχεια να λάβει και τον αριθμό αυτό κάτω από το δέρμα του δεξιού χεριού ή του μετώπου του· με τον τρόπο φυσικά που το «κλαμπ» συνηθίζει να κάνει, δηλαδή όχι χοντροκομμένα όπως τότε, αλλά «εξελιγμένα» ηλεκτρονικά.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι a-hand-web.jpg

 Ήδη η καγκελάριος μερίμνησε για τη σύσταση εταιρειών κατασκευής μικροτσίπ (εξ’ ου και η καθυστέρηση με τις ηλεκτρονικές ταυτότητες).

Δυστυχώς, όλα αυτά θα τα δείτε προσεχώς και θα κληθούμε πολύ, μα πάρα πολύ σύντομα να τα αντιμετωπίσουμε. Οι εταίροι μας κάνουν ένα γερό «crash test» με την πανδημία, «ίνα μη τις δύναται λαμβάνειν μισθόν εκ της εργασίας του, ει μη ο έχων το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμού εκ του covid-19» και δεν τα πάνε καθόλου άσχημα! Στις 9-6-2021 το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ενέκρινε την έκδοση του ευρωπαϊκού πιστοποιητικού covid-19 για τους εμβολιασθέντες (βλ. άρθρο με τίτλο: «Τελική έγκριση από το κοινοβούλιο για το ευρωπαϊκό ψηφιακό πιστοποιητικό covid» από https://www.europarl.europa.eu/greece/el ).  Η Εκκλησία βιώνει με τον covid-19 ένα άτυπο σχίσμα· διαιρέθηκε… πολύ άσχημα…

Φρόντισαν να καλέσουν απανωτά τον ποντίφηκα της Ρώμης προσεχώς, με αποτέλεσμα οικουμενιστές, αντι-οικουμενιστές, «αποτειχισμένοι», ζηλωτές και άλλα μέλη της Εκκλησίας μας να βαθύνουμε το ρήγμα εντός της Εκκλησίας μας,

και αμέσως μετά θα τεθεί ο υποχρεωτικός νόμος για την παραλαβή της ηλεκτρονικής ταυτότητας, όπου εκεί πλέον θα γίνει το «έλα να δεις»! Βλ. στο επίσημο site της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την “Ευρωπαϊκή Επιτροπή” της 3 Ioυνίου 2021 με τίτλο: «Η Επιτροπή προτείνει τη δημιουργία αξιόπιστης και ασφαλούς ψηφιακής ταυτότητας για όλους τους ευρωπαίους». Όπως επίσης βλ. και τον Κανονισμό (ΕΕ) 1157/2019 του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 20ης Ιουνίου 2019 για την ενίσχυση της ασφάλειας των δελτίων ταυτότητας των πολιτών της ένωσης (βλ. επίσημη εφημερίδα της ευρωπαϊκής ένωσης). Κάποιοι μεθοδικά φροντίζουν για την «ένωσή» μας μαζί τους, διαιρώντας εμάς ως λαό μεταξύ μας, αλλά και με την πατρίδα μας, με την Εκκλησία μας, με την οικογένειά μας, με τον Θεό μας· αυτοί γνωρίζουν από αιώνες τώρα πάρα πολύ καλά τη μέθοδο του: «διαίρει και βασίλευε».

Η ειρωνεία είναι ότι μας επιβάλλουν το δίλημμα: «ελευθερία ή ασφάλεια», τη στιγμή που ως έθνος γιορτάζουμε την επέτειο των 200 χρόνων από το «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου