Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

Στενός συνεργάτης του Ελπιδοφόρου αποκαλεί την Κωνσταντινούπολη Istanbul!!

 

Ο στενός συνεργάτης του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου, αρχιδιάκονος Ιωάννης Χρυσαυγής ,με βαρύγδουπους τίτλους θεολογικός σύμβουλος της Ελληνικής Ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής Αμερικής και επίτιμος καθηγητής στο Sydney College of Divinity σε απάντηση μέσω του θρησκευτικού ειδησεογραφικού πρακτορείου «Religious News Service» αναφέρει την Κωνσταντινούπολη ως »Istanbul»! Αναφερόμενος μάλιστα στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο..

«Τι θα έκανε ο Ιησούς;» αναρωτιέται ο αρθρογράφος παριστάνοντας το βικάριο του Χριστού τον μόνιμο αντιπρόσωπο του Χριστού στα Ηνωμένα Έθνη της Γης την Αυτοαλήθεια.. Η αυθεντία…Η αλαζονεία κι η έπαρση χτύπησαν κόκκινο.

CIA Ελπιδοφόρε αυτά στις ΗΠΑ όχι στην τυραγνισμένη αποικία που την βρήκες πρόχειρη και πούλησες γκλαμουριά, άκου Ισταν-μπούλ ο Μπούλης.. Το ”Πούτιν Πούτιν” που φώναζε όλη η Πόλη θα το βλέπει εφιάλτη ο Εφιάλτης στον ύπνο του και θα πετάγεται…Mε την ίδια λογική σε λίγο όλη η Πόλη θα φωνάζει Κωνσταντινούπολη και μόνο το Βαρθολομαίικο θα την κράζει Istanbul……

dimpenews.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου