Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

μπλέξαμε ; Ο Erdogan καλεί σε... "ξεσηκωμό" τους ισλαμιστές για την Ελλάδα: Μην είστε θεατές στις διώξεις των αδελφών μας.

 

Έντονη ανησυχία προκαλούν οι δηλώσεις του Τούρκου προέδρου, Recep Tayyip Erdogan, σχετικά με την Ελλάδα, ανεβάζοντας επικίνδυνα το θερμόμετρο καθώς κάλεσε σε ξεσηκωμό τον ισλαμικό κόσμο για… διώξεις που γίνονται στην Ελλάδα.
«Ο ισλαμικός κόσμος δεν θα πρέπει πλέον να είναι θεατής στη δυσχερή θέση των αδελφών μας, οι οποίοι διώκονται στην Ελλάδα» υποστήριξε ο Erdogan σε ομιλία του σε Συνέδριο του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας.
Το νέο παραλήρημα του Erdogan, ήρθε μόλις λίγες ώρες μετά τη νέα επίθεση που εξαπέλυσε κατά της Ελλάδας από κομματική φιέστα που διοργάνωσε στην Κωνσταντινούπολη. «Στη Μεσόγειο δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να εμπλέκεται και να εισχωρεί. Με την Αίγυπτο έχουμε άλλες σχέσεις», ανέφερε κατά τη διάρκεια ομιλίας του το βράδυ της Κυριακής ο Τούρκος πρόεδρος. «Και, φυσικά, η Ελλάδα δεν κάθεται ήσυχη. Στρέφεται συνεχώς εναντίον μας, μιλάει εναντίον μας με πολλές κατηγορίες και διάφορα τέτοια. Επίσης, κάνουν πολλές και διαφορετικές εκστρατείες στην ΕΕ εναντίον της Τουρκίας. Θα ανοίξει μία νέα περίοδος μετά τις επερχόμενες εκλογές», σχολίασε.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2015 ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΛΕΠΆΛΗΛΑ ΑΡΘΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ. 
ΕΙΣ ΩΤΑ ΚΩΦΩΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΑΝ; 
ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΠΟΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ - Η ΚΥΡΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ 
ΟΜΩΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.
ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ - ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ. 
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου