Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Ο «Πρωταθλητής του Διαβόλου» Έλον Μασκ και ο αγαπητικός του 666..!

 

Ο «Πρωταθλητής του Διαβόλου» Έλον Μασκ και ο αγαπητικός του 666..

Ο Έλον Μασκ ντύθηκε «Πρωταθλητής του Διαβόλου»  ‘Devil’s Champion’ για το Halloween πάρτι της Νέας Υόρκης το 2022 ο Μασκ εμφανίστηκε σε ένα κόκκινο χαλί στη Νέα Υόρκη με μια στολή του «Πρωταθλητή του Διαβόλου» μαζί με τη μητέρα του, Μάι Μασκ γράφει η independent. E τώρα παιχνίδια είναι αυτά …

Ο Μασκ το βράδυ της Δευτέρας παρακολούθησε το Halloween bash του μοντέλου Heidi Klum στο Lower East Side του Μανχάταν. Το AbracadabraNYC, ένα κατάστημα της Νέας Υόρκης που διαθέτει τη στολή στο Διαδίκτυο, δείχνει μια τιμή καταλόγου 7.500 $ για το “θωρακισμένο” κόκκινο και μαύρο ρούχο.

Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο και Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, της SpaceX και τώρα του Twitter X κύριος χρηματοδότης του Τραμπ με 45 εκατομμύρια δολάρια μηνιαίως που βλέπει το Νετανιάχου απευθείας 2 φορές το μήνα που έχει τη NASA δωρεάν που ζητάει από HΠΑ σύμβαση για να στείλει άλλους 30.000 δορυφόρους άνοιξε την πόρτα του .. στο παπαδοπαίδι και το στηρίζει ως και σήμερα με παρεμβάσεις του…

Ο Μr Beast που μύησε στα σατανιστικά τρικ τον Φιδία είναι θυγατρική του Μασκ.. Προχθές μοίραζε καμιά δεκαριά Tesla από το κανάλι του..

Το κοστούμι του Μασκ φέρει ανάποδο σταυρό κλασικό σατανιστικό σύμβολο..

Αλλά ο Φειδίας παιδί είναι λάθη κάνει.. θάβεται ζωντανός σε τάφους με φτυάρια και μπουλντόζες αγκαλιά με φίδια και τον κλαίει η μάνα του στο μνήμα που έλεγε ένα παλιό τραγούδι και δηλώνει πως αγαπάει το 666..

Ο Μασκ ο πάτρωνάς του είναι ο ”Πρωταθλητής του Διαβόλου” ο δάσκαλος του είναι ο Mr Beast το Θηρίο και ο πρώτος μέντοράς του από την Κύπρο ο Τορναρίτης ”γκουρού” του bien etre..που παραθέτει απόσπασμα από το βιβλίο του γιατί είναι και .. συγγραφέας..: ”Για δεκαετίες ο Δαίμονας φώναζε μέσα στο κεφάλι μου: “ δεν είσαι αρκετά δυνατός για να σταματήσεις την καταιγίδα ”. Σήμερα του απαντώ: “Είμαι η καταιγίδα” ! Χ.Τ.”…

Μήπως είναι ο ίδιος Δαίμονας που του φωνάζει αυτές τις προστυχιές και τις συκοφαντίες για τον Αρχιεπίσκοπο Ηγέτη Μακάριο;

Σήμερα στην Κύπρο πέραση έχουν οι Τορναρίτηδες ( ο μέντορας του Φιδία) που καθυβρίζουν ως παιδεραστή το Μέγα Μακάριο επικαλούμενοι τις βρετανικές κατοχικές μυστικές υπηρεσίες.. Aυτά λένε κάποιοι κύκλοι και να το σκάνδαλο Αββακούμ και δεν έχουν που να κρυφτούνε.. Ποιος Μακάριος η Κύπρος έχει Φιδία….στον κόρφο της! Kαι πάλι δεν είναι αυτός ο άνθρωπος 0 που του άνοιξε την πόρτα του Έλον Μασκ..

Το πρόβλημα ήταν μόνο η αγκαλιά που έκανε στο σατανιστή Μασκ ο Φιδίας; ή ότι ο ίδιος ο Φιδίας έκανε παγκόσμια όχι απλά δημόσια ομολογία πίστης στο Θηρίο Αντίχριστο το 666 ότι έκανε ο ίδιος σατανιστικά τρικ σαν τα προαναφερόμενα.

ή δεν σας ανησυχεί γιατί και πως άνοιξε την πόρτα του στον μικρό ο Μασκ…

ή πως εξηγείται, σε όλους φαίνεται νορμάλ. Πας και βλέπεις τον Μασκ πρίμα βίστα .. πόσο ηλίθιος πρέπει να είναι κανείς για να το καταπιεί..

Προχθές πήρε ”συγχαρητήρια” από τον σατανιστή Μασκ που σημαίνει η διαπλοκή του συνεχίζεται στο φουλ…

ή άφετε τα παιδία να έλθουν προς το διάβολο;

Τι θέλουν να κάνουν την Κύπρο ”ιερή νήσο” του Σατανά; όπως ήταν η Δήλος στην αρχαιότητα στο πάνθεον της εποχής και η Πάτμος στη σημερινή περίοδο..

Γυρίσαμε στην εποχή του Μίδα που υπέρτατη αξία ο Μαμωνάς ο χρυσός που ότι πιάνεις γίνεται χρυσός αν πιάσεις τη λαμποργκίνι για 70 και πλέον ώρες με το ένα χέρι γίνεται δικιά σου…..κάτι σαν όρκος στο Μαμωνά….

dimpenews.com

1 σχόλιο:

  1. Ο "Μέγας" Μακάριος ήταν αυτός που το 1974 κάλεσε δημόσια την Τουρκία να εισβάλει στην Κύπρο ως εγγυήτρια δύναμη.

    Προηγουμένως είχε διαλύσει την Εθνική φρουρά στην Κύπρο φοβούμενος πραξικόπημα..

    Όσο για την προδοσία του 1959, βρείτε εσείς άλλη εξήγηση για την αποδοχή ενός ανεξάρτητου κράτους (ευάλωτο σε κάθε εισβολέα) αντί της Ένωσης με την μητέρα Ελλάδα, για την οποία θυσιάστηκαν τόσα παλικάρια στον αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-59.

    Δυστυχώς μέσω σκανδάλων ομοφυλοφιλίας ελέγχουν αρκετούς ιεράρχες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή