Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Η προφητεία του Ιώβ για το 2025 και τον Λευκό Τσάρο.

 

Σήμερα θα σας πω ένα από τα βασικά αινίγματα του Ιώβ - που ούτε θεολόγοι ούτε κληρικοί υποψιάζονται. Θα είναι ευκολότερο για τους αναγνώστες του λειτουργικού συστήματος, ιδιαίτερα για τους τακτικούς, να κατανοήσουν, να εκτιμήσουν τη μαρτυρία του Job και να τη χαίρονται. Επειδή η μαρτυρία του είναι αληθινή, και η μαρτυρία από το βιβλίο του Ιώβ παρέχει ένα τέταρτο νήμα που μας οδηγεί αναμφισβήτητα στις ετήσιες πραγματικότητες των τελευταίων τριάντα τεσσάρων ετών, ξεκινώντας από το 1988 - έως το 2025 ως έτος αποκατάστασης της μοναρχίας στο Ρωσία, το έτος της επίσκεψης του Κυρίου στο λαό Του. Αλλά θα σας προειδοποιήσω αμέσως - το άρθρο δεν είναι πολύ σύντομο και δεν υπήρχε τρόπος να γίνει πιο σύντομο.

Πρέπει να μοιραστώ πολλά, πολλά πράγματα μαζί σας, φίλοι, για να μπορέσουμε να ζήσουμε αυτά τα τρεισήμισι χρόνια με τις λιγότερες απώλειες, και μάλιστα γόνιμα, και να εισέλθουμε στην πραγματικότητα του βασιλείου ως προετοιμασμένες, δραστήριες και εξέχουσες μορφές του Νέου Εποχή. Ο Λόγος του Θεού είναι απλώς εκπληκτικός στην πρακτικότητά του, στην προφανή προφητική του εικόνα - για όσους, φυσικά, διαβάζουν, προσεύχονται, σκέφτονται και αναζητούν. Σήμερα, λοιπόν, θα σας αποκαλύψω άλλη μια πανοραμική εικόνα που αξίζει να μελετήσετε για χρόνια, χωρίς να παύετε να εκπλήσσεστε. αλλά δεν θα σας τα πω όλα, αλλά θα σας δώσω μόνο τα βασικά -αλλά εκπληκτικά- στοιχεία. Αν και, στην πραγματικότητα, θα μπορείτε να βρείτε ακόμα πιο εκπληκτικά προφητικά στοιχεία για τον εαυτό σας όταν δείτε και κατανοήσετε αυτή τη μεγάλη εικόνα που θέλω να σας παρουσιάσω σήμερα, αγαπητοί φίλοι.

Σήμερα θα σας πω έναν από τους κύριους γρίφους του Ιώβ - που ούτε οι θεολόγοι ούτε οι κληρικοί υποψιάζονται.-2

Συγγνώμη για τον τόσο μεγάλο πρόλογο, αλλά οι αποκαλύψεις που λαμβάνετε είναι τόσο μεγάλες που εγώ ο ίδιος πρέπει να τις σεβαστώ και να σας μιλήσω ως προετοιμασμένοι άνθρωποι. Και όσοι από τους αναγνώστες μου γνωρίζουν καλά τον μακροχρόνιο κύκλο Ρωσικής Εξόδου, ο οποίος είναι άγνωστος στους περισσότερους νέους αναγνώστες λειτουργικού συστήματος, είναι έτοιμοι να δεχτούν, να κατανοήσουν και να εκτιμήσουν τη μεγάλη αποκάλυψη του προφήτη Ιώβ (ναι, ο Ιώβ δεν ήταν μόνο μάρτυρας, αλλά και προφήτης!) .

Και έτσι δεν θέλω να αποξενώσω ακούσια τους νέους αναγνώστες με τις καταπληκτικές αποκαλύψεις του βιβλικού προφήτη Ιώβ - μόνο και μόνο επειδή βρίσκονται, ας πούμε, στο πρώτο έτος του Ανοιχτού Σεμιναρίου, ενώ άλλοι αναγνώστες είναι ήδη στο τρίτο και τέταρτο έτος ή πρόγραμμα σπουδών στο Λ.Σ. Αυτή είναι πάντα η δυσκολία κάθε δασκάλου - μικτού κοινού. Αλλά αυτό είναι επίσης μια υγιής πρόκληση για εμάς, τους δασκάλους. Ναι, και έξυπνοι μαθητές.

Έτσι, το σχέδιό μου, ενώ μοιράζομαι μαζί σας το μεγαλύτερο μυστικό του Job, δεν είναι να αποκαλύψω όλα τα άλλα μυστικά του (αν και θα συνεχίσουμε να μελετάμε αυτό το βιβλίο), αλλά να επιτρέψω στον εαυτό μου την πολυτέλεια να τα απολαύσω ο ίδιος. Μερικές φορές επιτρέπω στον εαυτό μου την πολυτέλεια να μην φωτογραφίζω ένα όμορφο ηλιοβασίλεμα σε μια όμορφη γέφυρα, να μην μιλάω για αυτό το όμορφο πράγμα για το οποίο είναι αδύνατο να μιλήσω, που είναι τόσο δύσκολο να το μεταφέρω όσο είναι να μεταφέρω σε μια φωτογραφία την απόλαυση πριν το ηλιοβασίλεμα, η μυρωδιά του καπνού, οι σκέψεις της απογευματινής θυσίας...

Σήμερα θα σας πω έναν από τους κύριους γρίφους του Ιώβ - που ούτε οι θεολόγοι ούτε οι κληρικοί υποψιάζονται.-3

Γενικά, αποφάσισα να επαναλάβω εδώ τον παλιό μου κύκλο για τη Ρωσική Έξοδο - σαν να επαναλαμβάνω ένα όμορφο τραγούδι. Εξάλλου, κανένα όμορφο τραγούδι δεν τραγουδιέται μόνο μία φορά, αλλά θα είναι πάντα στα χείλη κάποιου. Ο Λόγος του Θεού λοιπόν, διαθλασμένος για τις μέρες μας, δεν θα μείνει χωρίς αναγνώστη. Θα επαναλάβω, μεταξύ άλλων εκδόσεων, το Τραγούδι μου - για τη Μεγάλη Ρωσική Έξοδο, στη ροή της οποίας βρεθήκαμε όλοι φίλοι. Αλλά θα ξεκινήσω αυτό, ίσως, αύριο, και σήμερα, όπως υποσχέθηκα (και πάλι, συγγνώμη για τον πολύ μεγάλο πρόλογο) - το μεγάλο μυστικό του Job.

Όσοι έχουν διαβάσει τις προηγούμενες δημοσιεύσεις μου για τον Ιώβ έχουν ήδη καταλάβει ότι ο Ιώβ δεν είναι απλώς ένας άτυχος μάρτυρας από το μακρινό παρελθόν, αλλά είναι ένα πρωτότυπο του τελευταίου μάρτυρα, του τελευταίου μάρτυρα - του Λευκού Τσάρου. Είδαμε ότι ο Ιώβ αντιπροσωπεύει -αν και φτωχό και ατιμασμένο- κυρίαρχο. Όπως είδαμε, το στέμμα του αφαιρείται, οι υπηρέτες του απομακρύνονται από αυτόν, οι εχθροί του παίρνουν τα όπλα εναντίον του... Αλλά ο Θεός δοξάζει τον Ιώβ και του κανονίζει ένα πραγματικό Βασίλειο - που είναι ένα πρωτότυπο, ένας προφητικός οιωνός του η βασιλεία του Λευκού Τσάρου.

Και παρεμπιπτόντως, μην αμφιβάλλετε για τη βασιλεία του Ιώβ - θυμηθείτε ότι εκείνες τις μέρες υπήρχαν πόλεις-κράτη και ότι ο πατριάρχης Αβραάμ, υπερασπιζόμενος τον ανιψιό του Λωτ, πολέμησε με τους υπηρέτες του εναντίον πέντε βασιλιάδων - και τους νίκησε. Ο Ιώβ είναι ένας εξόριστος βασιλιάς, ένας κανένας, ένας ταπεινωμένος και συντετριμμένος αιρετικός που ανατρέφεται απροσδόκητα από τον Θεό και παραδίδεται στο Νέο Βασίλειο. Όλοι αυτοί οι παραλληλισμοί δεν είναι τυχαίοι - ο Ιώβ, ως ο πρώτος χρισμένος, με όλη του τη ζωή παραπέμπει λεπτομερώς στη ζωή του Λευκού Τσάρου, και επιπλέον, ό,τι είναι πιο σημαντικό για εμάς - στη ζωή όλης της Ρωσίας.

Σήμερα θα σας πω ένα από τα βασικά αινίγματα του Ιώβ - που ούτε θεολόγοι ούτε κληρικοί υποψιάζονται.-4

Ναι, ναι, το βιβλίο του Ιώβ είναι μια προφητεία για τη Ρωσία. Έχουμε ήδη μιλήσει για το πώς η πλοκή του Ιώβ στην πραγματικότητα προβλέπει τη ρωσική συνωμοσία - είδαμε τον αυτοκράτορα Νικόλαο και την απώλεια της Ρωσίας ως νέο Ιώβ. Αλλά το βιβλίο του Ιώβ δεν αφορά μόνο τις απώλειες, αλλά και για τα μεγάλα κέρδη. Όσοι είναι ειλικρινείς αναγνωρίζουν στη Ρωσία την εικόνα του πάσχοντος Ιώβ. Όσοι περηφανεύονται δεν αναγνωρίζουν. Αλλά όσοι είναι ειλικρινείς και πράοι όχι μόνο αναγνωρίζουν τον πάσχοντα Ιώβ στη Ρωσία, αλλά αναγνωρίζουν και τον κατακτητή του Ιώβ - τον Ιώβ τον Τσάρο, τον Λευκό Τσάρο.

Αλλά αυτή είναι η πιο γενική εικόνα, η οποία είναι γεμάτη λεπτομέρειες, τις οποίες δεν θα περιγράψω. γιατί θα χρειαζόταν ένα ολόκληρο βιβλίο. Αλλά τώρα θα σας εξηγήσω αυτή τη γενική εικόνα με τέτοιο τρόπο που δεν θα ξεχάσετε ποτέ και θα βρείτε για τον εαυτό σας μια ανεξάντλητη προφητική πηγή.

Έτσι, η ιστορία του Ιώβ ξεκινά από εκεί που ξεκινά η ιστορία της Εξόδου - με το Πάσχα. Το βιβλίο ξεκινά με τις θυσίες του Ιώβ και στη συνέχεια μαθαίνουμε ότι ο ίδιος ο Ιώβ, από τη μοίρα του Θεού, αποδεικνύεται ότι είναι ένα αρνί που δόθηκε στη σφαγή - ή σχεδόν στη σφαγή. Ο πρώτος σταθμός της Εξόδου ξεκινά με την αποκάλυψη του Ang, με το Πάσχα, με μεγάλη σωτηρία (στο μέλλον), που αγοράστηκε από μεγάλα βάσανα και μεγάλη Θυσία τώρα, αυτή την ημέρα, σε αυτό το σημείο, σε αυτόν τον σταθμό της πίστης. .

Σήμερα θα σας πω ένα από τα βασικά αινίγματα του Ιώβ - που ούτε οι θεολόγοι ούτε οι κληρικοί υποψιάζονται.-5

Όσοι έχουν διαβάσει για τη Ρωσική Έξοδο και όσοι είναι εξοικειωμένοι με τη Βιβλική ιστορία, θα πρέπει να θυμούνται ότι η Έξοδος έχει 42 σταθμούς και διήρκεσε 42 χρόνια - από την ημέρα του Πάσχα μέχρι την ημέρα που οι άνθρωποι έλαβαν τη Γη της Επαγγελίας. Έτσι, το βιβλίο του Ιώβ περιέχει 42 κεφάλαια - γιατί αντικατοπτρίζει την εποχή που ο Ιώβ ήταν κυριολεκτικά στην έρημο, ντυμένος με σάκο, σε ανάγκη, σε ασθένεια, σε απόρριψη. Ο Ιησούς Χριστός, ο Σωτήρας μας και Μεσσίας του Ισραήλ, ήδη με τη γενεαλογία Του αντανακλούσε τη σημασία αυτού του αριθμού, αυτών των «σταθμών πίστης»: «Λοιπόν, όλες οι γενιές από τον Αβραάμ έως τον Δαβίδ είναι δεκατέσσερις γενιές. και από τον Δαβίδ μέχρι την εκτόπιση στη Βαβυλώνα, δεκατέσσερις γενιές. και από τη μετανάστευση στη Βαβυλώνα στον Χριστό υπάρχουν δεκατέσσερις γενεές». (Ματθαίος 1:17).

Η διαίρεση του βιβλίου του Ιώβ σε κεφάλαια δεν είναι τεχνητή - αντιπροσωπεύει τη μόνη δυνατή επιλογή. Γιατί σχεδόν κάθε κεφάλαιο είναι η νέα ομιλία κάποιου ή ένα νέο θέμα.

Μάλλον ξαφνιαστήκατε (όπως κι εγώ) που στο βιβλίο του Ιώβ υπάρχουν τόσα πολλά κεφάλαια που μοιάζουν να περιέχουν επανάληψη, σαν το ίδιο πράγμα - ατελείωτες ομιλίες από φίλους (ή εχθρούς;) του Ιώβ για τις οποίες ο Κύριος είπε τελικά, ότι δεν ήταν τόσο σοφοί όσο τα λόγια του Ιώβ. Γιατί λοιπόν όλες αυτές οι όχι πολύ σοφές, αλλά τόσο μεγάλες και λεπτομερείς ομιλίες - ακριβώς στην καρδιά, στη μέση της Βίβλου; Υπάρχουν λόγοι για όλα. Θυμηθείτε - όλα αυτά συμβαίνουν στην έρημο, αντιπροσωπεύουν μακρινά ταξίδια και μουρμούρες, τα μουρμουρητά των ανθρώπων. Και η απάντηση του Θεού.

Σήμερα θα σας πω έναν από τους κύριους γρίφους του Ιώβ - που ούτε οι θεολόγοι ούτε οι κληρικοί υποψιάζονται.-6

Κάθε κεφάλαιο του βιβλίου του Ιώβ είναι ένας από τους σταθμούς της Μεγάλης Εξόδου. Και πάλι, δεν θα τα μασάω όλα για σένα εδώ - από σεβασμό για σένα, και λόγω της απουσίας μιας τέτοιας χιονοστιβάδας χρόνου - ό,τι με ζαλίζει, που κάνει την καρδιά μου να χτυπά πιο γρήγορα, που με κάνει να θέλω να ουρλιάξω - εύρηκα και εύρηκα! Θα αποκαλύψω όμως τουλάχιστον έναν ακόμη, εξαιρετικά σημαντικό γρίφο του Ιώβ. Κοιτώντας πολύ μπροστά στη μελέτη μας για το βιβλίο του Ιώβ, θέλω να περάσω μαζί σας, αγαπητοί αναγνώστες, από εκείνα τα μακρά και θλιβερά κεφάλαια που αντιπροσωπεύουν τα χρόνια της θλιβερής, σχεδόν απελπιστικής περιπλάνησης του Ιώβ στην έρημο. Ας δούμε το σημείο καμπής που σημάδεψε την ανάρρωσή του.

Και τα σημεία καμπής στην ιστορία του Ιώβ είναι τα κεφάλαια 38 και 39 - όπου, τελικά, ο ίδιος ο Κύριος παρεμβαίνει θαυματουργικά και αλλάζει τη μοίρα του Ιώβ και του λαού του. Και εδώ πρέπει να είστε ένας πραγματικός αφοσιωμένος αναγνώστης του λειτουργικού συστήματος για να κατανοήσετε την ομορφιά και το βάθος των προφητικών αποκαλύψεων που μας δόθηκαν. Για παράδειγμα, πρέπει να θυμόμαστε ότι σε όλες τις μεγάλες βιβλικές προφητείες, η ένδειξη του Κυρίου για τον κυρίαρχο συμπίπτει με την αποκάλυψη για τον Ακρογωνιαίο λίθο - το Μεγάλο Υποβρύχιο Τείχος. Απλώς θυμηθείτε υλικά όπως το Angel with a Surveying Rope: The Appearance of the Wall to the People . Θα παραθέσω λίγα λόγια από εκεί, αλλά συνιστώ ανεπιφύλακτα να διαβάσετε ή να ξαναδιαβάσετε αυτό το άρθρο:

«Και πάλι σήκωσα τα μάτια μου και ιδού , έναν άνδρα με μια γραμμή τοπογραφίας στο χέρι του » Ζαχαρίας 2:1

Σήμερα θα σας πω έναν από τους κύριους γρίφους του Ιώβ - που ούτε οι θεολόγοι ούτε οι κληρικοί υποψιάζονται.-7

Πού αλλού στη Βίβλο διαβάζουμε για το σκοινί ενός τοπογράφου; Πού αναφέρεται για πρώτη φορά, την πρώτη φορά; Στο βιβλίο του Ιώβ - το παλαιότερο βιβλίο της Βίβλου. Μετά από μακρά προβλήματα και συμφορές στις οποίες βρέθηκε ο μεγαλομάρτυρας Ιώβ (όπως η Ρωσία στις μέρες μας, όπως η Ιερουσαλήμ την εποχή του Ζαχαρία), ο Θεός εμφανίζεται στον Ιώβ και ο Θεός ξεκινά με τα ακόλουθα λόγια, στα οποία μιλάει για τη μέτρηση της γης σχοινί που έβαλε, και το οποίο τώρα αποκαλύπτει στον Ιώβ:

1 Ο Κύριος απάντησε στον Ιώβ από την καταιγίδα και είπε: 2 Ποιος είναι αυτός που σκοτεινιάζει την Πρόνοια με λόγια χωρίς νόημα; 3 Τώρα ζώσε την οσφύ σου σαν άντρας: Θα σε ρωτήσω, και θα μου εξηγήσεις: 4 Πού ήσουν όταν έβαλα τα θεμέλια της γης; Πες μου αν ξέρεις. 5 Ποιος το μέτρησε, αν ξέρεις; ή ποιος τέντωσε το σχοινί κατά μήκος του; 6 Πάνω σε τι χτίστηκαν τα θεμέλιά του, ή ποιος έβαλε τον ακρογωνιαίο λίθο του, 7 ενώ τα αστέρια του πρωινού τραγουδούσαν μαζί, και όλοι οι γιοι του Θεού φώναζαν από χαρά; Ιώβ 38:1-7

Σήμερα θα σας πω έναν από τους κύριους γρίφους του Ιώβ - που ούτε οι θεολόγοι ούτε οι κληρικοί υποψιάζονται.-8

Έτσι ο «σύζυγος» (θα δούμε ότι αυτός είναι ο Άγγελος του Θεού) εμφανίζεται στην προφητεία του Ζαχαρία μετά το κλάμα του Ζαχαρία για τη θλιβερή κατάσταση του λαού του, για το κατεστραμμένο βασίλειο (όπως φώναξε κάποτε ο Ιώβ ενώπιον του Θεού). Και πάλι ο Κύριος στέλνει ένα όραμα ενός «σχοινιού προσγείωσης» - και αυτό το όραμα θα έπρεπε να παρηγορήσει (και να παρηγορήσει) τον Ζαχαρία. Αυτό σήμαινε ότι η πόλη του, το βασίλειό του, θα αποκατασταθεί ξανά. Επιπλέον, θα καλύπτουν ολόκληρη τη Γη.

«Ρώτησα: πού πας και μου είπε: μέτρησε την Ιερουσαλήμ για να δεις πόσο πλατιά είναι και πόσο καιρό είναι, και ιδού, ο Άγγελος που μου μίλησε, έρχεται να τον συναντήσει είπε σε αυτόν: Πήγαινε μάλλον, πες σε αυτόν τον νεαρό : η Ιερουσαλήμ θα γεμίσει τη γύρω περιοχή λόγω του πλήθους των ανθρώπων και των βοοειδών σε αυτήν, και θα είμαι υπέρ αυτής, λέει ο Κύριος, ένα πύρινο τείχος γύρω της Θα δοξαστώ εν μέσω αυτού». Ζαχαρίας 2:2-5

Έτσι, όταν παίρνουμε αυτήν την προφητεία, αυτό το μοντέλο της αποκατάστασης της Βασιλείας, το οποίο υποδεικνύει ο Θεός μέσω του Ζαχαρία - πρέπει, είμαστε υποχρεωμένοι να εφαρμόσουμε αυτήν την προφητεία σε εμάς, στις μέρες μας - γιατί στις μέρες μας θα συμβεί, και πλήρης και μεγάλη εκπλήρωση λαμβάνει χώρα ήδη αυτό το προφητικό μοντέλο, στο οποίο το «σκοινί μέτρησης της γης», στα χέρια ενός αγγέλου, που αποκαλύφθηκε σε έναν συγκεκριμένο «νέο», έχει την αρχική και τελική του σημασία: αυτή είναι η γη- σχοινί μέτρησης, αυτό το σχοινί μέτρησης, χάρακας, που «μετράει» (περνάει) σε ολόκληρη τη Γη, από πόλο σε πόλο .

Ναι, ναι, αυτή είναι μια εκδήλωση στους ανθρώπους αυτού του σχοινιού, που ο Θεός αποκαλεί επίσης θεμέλιο και θεμέλιο της Γης, τον ακρογωνιαίο λίθο της.

Το άρθρο αποδεικνύεται μεγάλο, αλλά δεν έχω πει ακόμα το πιο σημαντικό. Και το πιο σημαντικό, η εμφάνιση του Θεού στον Ιώβ, που ξεκινά με την αποκάλυψη του Μεγάλου Υποβρύχιου Τείχους και τελειώνει με την αποκατάσταση του Ιώβ και το χρίσμα του ως Λευκού Βασιλιά, και την αποκατάσταση της χώρας του. Και οι σταθμοί 38 και 39 της Εξόδου, όπως οι σταθμοί 38 και 39, ή κεφάλαια του βιβλίου του Ιώβ, παραπέμπουν στο 2024-25! Κάποιος το έχει ήδη καταλάβει αυτό, θα το πω σε κάποιον τώρα.

Ανέπτυξα αυτόν τον κύκλο για τη Ρωσική Έξοδο, ως συσχετιζόμενο με την προφητική βιβλική Έξοδο, συνολικά στη δεκαετία του 1990, και τότε με γέλασαν πολύ - τελικά, όλα μόλις ξεκινούσαν. Οι αναγνώστες μπορεί να θυμούνται ότι είχα πολλά κενά στην κατανόηση - τα οποία ήμουν αρκετά ανοιχτή στο να παραδεχτώ. Όλοι οι έντιμοι άνθρωποι - ακόμη και ο προφήτης Ιώβ - παραδέχονται τους περιορισμούς τους. Και τότε ο Κύριος αποκαλύπτει περισσότερα. Να σας θυμίσω ότι έγραψα στη σειρά Russian Exodus για το 2024-25, στο άρθρο The Fall of the Image: 2021 - 2026, Russia in Prophecy :

Σταθμός 38 (2024) Avarim Hills.

Και αναχώρησαν από την Οβώθ και στρατοπέδευσαν στην Ιμ-Αβαρίμ, στα όρια του Μωάβ.

Iym-Avarim - "Haps of Avarim" ή "Hills of Avarim". Σε αυτό το κείμενο είναι δύσκολο να προσδιοριστεί ακόμη και η σημασία της λέξης Avarim. Πιθανότατα προέρχεται από την αραμαϊκή λέξη "avar" - "περνάω, περνάω". Δεν θα μαντέψω για αυτόν τον σταθμό. Ίσως εδώ ο βοσκός Ντέιβιντ αναγκάζεται, όπως έγραψα ήδη, να τραπεί σε φυγή . Ή απλά να σβήσει στο παρασκήνιο μέχρι να περάσει φέτος.

Σήμερα θα σας πω έναν από τους κύριους γρίφους του Ιώβ - που ούτε οι θεολόγοι ούτε οι κληρικοί υποψιάζονται.-9

Σταθμός 39 (2025) Μεγάλη Κατανόηση.

Και αναχώρησαν από το Iym και στρατοπέδευσαν στο Divon-Gad.
Το όνομα του σταθμού σημαίνει «μεγάλη κατανόηση» ή «μεγάλοι απόγονοι γιων». Ίσως αυτή είναι η αρχή της εκπλήρωσης της προφητείας που δόθηκε για τον Λευκό Βασιλιά (όπως ο Ηλίας) στα τελευταία λόγια της Παλαιάς Διαθήκης:

« Ιδού, θα σας στείλω τον προφήτη Ηλία πριν από τον ερχομό της μεγάλης και φοβερής ημέρας του Κυρίου και θα στρέψει τις καρδιές των πατέρων στα παιδιά και τις καρδιές των παιδιών στους πατέρες τους, ώστε όταν έρθω. Δεν θα χτυπήσω τη γη με κατάρα ."

Περίπου την ίδια εποχή, και για τις ίδιες πράξεις του Λευκού Τσάρου και εκείνων των οποίων η καρδιά θα στραφεί στον Θεό και στους πατέρες (που συμβαίνει στους τελευταίους καιρούς), γράφεται στο τελευταίο κεφάλαιο του βιβλίου του προφήτη Δανιήλ. :

« Και οι σοφοί θα λάμπουν σαν τα φώτα στο στερέωμα, και όσοι στρέφουν πολλούς στην αλήθεια θα λάμπουν σαν τα αστέρια, για πάντα και για πάντα ».

Νομίζω ότι η Μεγάλη Κατανόηση είναι η Μεγάλη Αναγέννηση , που ξεκίνησε στη Ρωσία. Μεγάλη Πνευματική Αναγέννηση!

Ναι, λίγο πολύ έτσι το φαντάζομαι. Κάποτε ακολουθούσαν τον Λένιν έτσι. Και μπορείτε να ακολουθήσετε μόνο τον Θεό. Και δοξάστε μόνο Αυτόν!

Σταθμός 40 (2026) The Hidden Fig.

Και αναχώρησαν από το Divon-gad και στρατοπέδευσαν στο Almon-Divlathaim .

"Το κρυμμένο σύκο" Αυτός ο σταθμός, ομολογώ, είναι ένα πλήρες μυστήριο για μένα. Έτσι, σε γενικές γραμμές, τόσο προτείνει όσο και ορίζει το όνομά του - hidden fig . Επιτρέψτε μου να πω μόνο ότι το σύκο είναι σύμβολο της Ιερουσαλήμ ».

Σε περαιτέρω δημοσιεύσεις σας είπαμε ότι «κρυμμένο σύκο» σημαίνει Μόσχα (σύκο) - αυτή είναι η εποχή της αποκατάστασης και της νέας ευημερίας της Μόσχας - με τον Λευκό Τσάρο. Ας δούμε όμως τους σταθμούς 38 και 39, που κάνουν τη στροφή και που (ειδικά τον 38ο δεν καταλάβαινα πραγματικά πριν.

Αλλά ο Ιώβ - αυτός ο πιστός μάρτυρας - μας δίνει μια υπόδειξη και κατανόηση, φαίνεται να αντιγράφει την εικόνα της Εξόδου και όπου διαβάζουμε μόνο το όνομα του τόπου - στον Ιώβ διαβάζουμε την αποκάλυψη της σημασίας αυτού του σταθμού, αυτού του γεγονότος , Αυτή την χρονιά. Ας επιστρέψουμε λοιπόν για άλλη μια φορά στον 38ο σταθμό της Εξόδου:

Και αναχώρησαν από την Οβώθ και στρατοπέδευσαν στην Ιμ-Αβαρίμ, στα όρια του Μωάβ. Iym-Avarim - "Haps of Avarim" ή "Hills of Avarim".

Και τώρα κοιτάμε την πρώτη και βασική αποκάλυψη που δίνει ο Θεός στον Ιώβ, αποκαθιστώντας τον από κουρέλια σε πλούτη - την αποκάλυψη του Μεγάλου Υποβρύχιου Τείχους, ή του βουνού, που ονομάζεται επίσης Αλατίρ! Τα βουνά Avarim, στα οποία ο Θεός οδήγησε τον λαό Του για να τους ευλογήσει στον επόμενο σταθμό με μια μεγάλη ευλογία, μεγάλη κατανόηση - αυτά είναι, νομίζω, τα βουνά Alatyr, η αποκάλυψη για το Alatyr, που σηματοδοτεί την εμφάνιση ενός χρισμένου κυρίαρχου σε όλες τις προφητείες.

Κάτι που συμβαίνει ταυτόχρονα. Το 39ο κεφάλαιο του βιβλίου του Ιώβ, που αντιστοιχεί στον 39ο σταθμό της Εξόδου, που μεταφράζεται ως «Μεγάλη Κατανόηση». Πράγματι, στο τέλος του 39ου κεφαλαίου, αφού άκουσε τον Θεό, ο Ιώβ αναφωνεί: «Μίλησα μια φορά, τώρα δεν θα απαντήσω, ούτε δύο, αλλά δεν θα απαντήσω πια» (Ιώβ 39:35). Η «Μεγάλη Κατανόηση» επιτυγχάνεται, η προφητεία εκπληρώνεται, ο Θεός υποδεικνύει - συμπεριλαμβανομένων των φίλων και των εχθρών του Ιώβ - ως τον χρισμένο Του, τον Λευκό Βασιλιά. Αυτά, φίλοι, είναι τα γεγονότα του 2025, τα γεγονότα του 39ου σταθμού!

συμπεράσματα.

Γνωρίζω ότι οι νέοι αναγνώστες είναι πιθανότατα λίγο μπερδεμένοι και θα έχουν την τάση να επικρίνουν βιαστικά. Από την άλλη πλευρά, οι έμπειροι αναγνώστες όχι μόνο κατάλαβαν τα πάντα, αλλά και, είμαι βέβαιος, πήραν πολλά ακόμα καταπληκτικά προφητικά νήματα για τα οποία δεν είχα χρόνο να μιλήσω εδώ. Έχοντας αυτό κατά νου, επιστρέφω σε αυτό για το οποίο μίλησα στην αρχή αυτού του άρθρου - την ανάγκη αναδημοσίευσης ορισμένων από τις παλιές εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος για νέους αναγνώστες.

Ας φροντίσουμε να μην βαρεθούν και οι παλιοί αναγνώστες - αυτή τη φορά δεν θα επανεκτυπώσω απλώς παλιά υλικά, αλλά θα προσθέσω μερικά από όσα έχουν αποκαλυφθεί με τα χρόνια. Δεν θα αλλάξω τίποτα κατ' αρχήν - και αυτό είναι εύκολο να το ελέγξω - αλλά θα προσπαθήσω μόνο να καλύψω τα κενά που παραδέχτηκα στον παλιό κύκλο, που είχε συγκεντρωθεί τον περασμένο αιώνα. Κάθε σπουδαίο τραγούδι πρέπει να ακούγεται ξανά και ξανά και να ακούγεται καλύτερα - για μια νέα γενιά. Και οι προφητείες είναι κάτι περισσότερο από τραγούδια. Και όχι λιγότερο όμορφο.

Αλλά οι νέες δημοσιεύσεις δεν θα σταματήσουν, φίλοι, και ο κύκλος για τον Ιώβ συνεχίζεται.

dzen.ru

ΑΠΟΔΟΣΗ : ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου