Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

ΕΓΓΡΑΦΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΕΙΣΒΟΛΗ στο Αγιο Ορος ετοιμάζει η αστυνομία...

 
Με αφορμή έγγραφο της αστυνομίας που ζητά από μονές του Αγίου Όρους να φιλοξενηθούν εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα αστυνομικές δυνάμεις με βαριά οχήματα για να γίνουν εξώσεις, οι φίλοι της μονής Εσφιγμένου εξέδωσαν την εξής ανακοίνωση:


Επιτακτική ανάγκη να παραστούμε όλοι μαζί αυτήν την Κυριακή 21 Ιουλίου, 08.30 το πρωί στο λιμάνι της Ουρανούπολης Χαλκιδικής, για να πραγματοποιηθεί η ειρηνική διαμαρτυρία και προβολή αιτημάτων για την άδικη εκτέλεση έξωσης των Μοναχών τής Γνήσιας Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Α.Ο εκ μέρους του Υπουργείου προστασίας του πολίτη και το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας …!!!
Όλοι στο πλευρό της Εσφιγμενου. Η κυβέρνηση σχεδιάζει επιχείρηση εναντίον των 118 μοναχών μας. Όχι στο αιματοκύλισμα εντός Αγίου Όρους. Επίσημα ζητά την συνδρομή της Ιεράς Κοινότητας.
Όχι στην κατάργηση του Αυτοδιοίκητου. Κάτω τα χέρια από τους μοναχούς της Εσφιγμένου.
Αίμα μοναχών δεν θα ποτίσει το περιβόλι της Παναγίας. Ζητούμε στήριξη στον αγώνα μας. Αστυνομική επέμβαση θέλει την εξόντωση μας.


press-gr.com

1 σχόλιο:

  1. Μα είναι σοβαρό άρθρο αυτό; Είστε άσχετοι με τα εκκλησιαστικά; Δεν υπάρχει καμία γνήσια εσφιγμένου, η Ιερά Μονή Εσφιγμένου τελεί υπό κατάληψη από αιρετικούς παλαιοημερολογίτες και πρέπει να εκδιωχθούν για να αποκατασταθεί η τάξη και η νομιμότητα. Ήμαρτον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή