Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Τι γνώριζαν οι πρεσβύτεροι: προφητείες που άρχισαν να γίνονται πραγματικότητα - θα υπάρξει μια Μεγάλη Μεταμόρφωση δύο εθνών.

 

Μεταξύ των πιστών υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι ασκητές που έλεγαν πράγματα που κανείς δεν μπορεί καν να φανταστεί. Θυμάστε ότι ο Σαίξπηρ είπε: «Υπάρχουν πολλά πράγματα στον κόσμο, φίλε Οράτιο, που οι σοφοί μας δεν καταλαβαίνουν»;

Μεταξύ των πιστών υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι ασκητές που έλεγαν πράγματα που κανείς δεν μπορεί καν να φανταστεί. Θυμάστε ότι ο Σαίξπηρ είπε: «Υπάρχουν πολλά

πράγματα στον κόσμο, φίλε Οράτιο, που οι σοφοί μας δεν καταλαβαίνουν»; Εδώ είμαστε, ένα είδος σοφών, γιατί σκεφτόμαστε με το μυαλό μας, και δεν μπορούμε να καταλάβουμε τους μάντες που βλέπουν με την καρδιά και το πνευματικό τους όραμα.

Εν τω μεταξύ, υπάρχουν πολλές προφητείες που τεκμηριώθηκαν επίσημα πολύ πριν από την εποχή μας και μας προειδοποιούν για το μέλλον.

Απίστευτο, αλλά αληθινό

Ουκρανοί ορθόδοξοι πρεσβύτεροι προέβλεψαν μια σύγκρουση μεταξύ αδελφών λαών πολύ πριν από τα τρέχοντα γεγονότα. Και, παραδόξως, η Ορθόδοξη Εκκλησία ήταν υποσυνείδητα προετοιμασμένη για αυτά τα γεγονότα, αφού ήταν εξοικειωμένη με όλες τις προφητείες και τις προβλέψεις των αγίων.

Για παράδειγμα, ο Lavrenty Chernigovsky. Πέθανε το 1950, επί Στάλιν. Έτσι, όχι μόνο είπε, αλλά έγραψε επίσης ότι θα υπάρξει κάποια τρομερή σύγκρουση που θα συνέβαινε στο έδαφος της Μικρής Ρωσίας, και τα αδέρφια - ο ρωσικός και ο ουκρανικός λαός - θα παρασυρθούν σε αυτή τη σύγκρουση.
Μεταξύ των πιστών υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι ασκητές που έλεγαν πράγματα που κανείς δεν μπορεί καν να φανταστεί. Θυμάστε ότι ο Σαίξπηρ είπε: «Υπάρχουν πολλά πράγματα στον κόσμο, φίλε Οράτιο, που οι σοφοί μας δεν καταλαβαίνουν» -2

Ο πατέρας Λαυρέντυ ήταν μικρός Ρώσος. Αυτός είναι ένας καταπληκτικός ασκητής, μάντης, θαυματουργός. Και είπε ότι η Εκκλησία θα διχαστεί, θα υπάρξουν επιθέσεις στην Εκκλησία. Δεν ζήτησε σε καμία περίπτωση να εγκαταλείψει την αληθινή Ορθοδοξία, γιατί μόνο αυτή ενώνει όλα τα ρωσικά εδάφη.

Όλα αυτά τα είχε προβλέψει ένας άνθρωπος που πέθανε το πεντηκοστό έτος του περασμένου αιώνα. Ποιος θα το φανταζόταν τότε ότι ένας λαός θα διχαζόταν τεχνητά και θα συγκρουόταν σε μια τρομερή μάχη! Ούτε τότε, ούτε πριν από 20 χρόνια, ήταν αδύνατο να το πιστέψουμε.
Ακόμη και οι ίδιοι οι κληρικοί κούνησαν το κεφάλι τους με αμφιβολία. Δεν μπορούσαν να πάρουν τα λόγια του πατέρα Λόρενς για την πίστη.

Όπως ειπώθηκε, έτσι έγινε.

Το 2002, ένας άλλος Ουκρανός μάντης πέθανε - ο πρεσβύτερος του Ντόνετσκ Ζωσίμα, ο ιδρυτής της Μονής του Αγίου Νικολάου. Έχει ήδη μιλήσει ευθέως για τον πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας. Το 2002, αυτά τα γεγονότα δεν μπορούν να φανταστούν ούτε σε εφιάλτη.

Μεταξύ των πιστών υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι ασκητές που έλεγαν πράγματα που κανείς δεν μπορεί καν να φανταστεί. Θυμάστε ότι ο Σαίξπηρ είπε: «Υπάρχουν πολλά πράγματα στον κόσμο, φίλε Οράτιο, που οι σοφοί μας δεν καταλαβαίνουν» -3
Ο Zosima είπε ότι στην Ουκρανία θα υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός τρομακτικών ανθρώπων με γυάλινα μάτια που μπορούν να πυροβολούν ανά πάσα στιγμή για οποιοδήποτε μικρό πράγμα. Μετά τον π. Ζωσιμά, υπήρξαν πολλές βιντεοσκοπήσεις και συνομιλίες που περιείχαν απλά εκπληκτικές προβλέψεις. Οι προφητείες του τώρα μας συγκλονίζουν με την κυριολεκτική εκπλήρωσή τους. Όπως ειπώθηκε, έτσι εκπληρώθηκε.

Η Ζωσιμά είπε ότι θα υπήρχε σχισματική εκκλησία. Ζήτησε να μην εγκαταλείψουμε τη μία Εκκλησία μας, με επικεφαλής τον Πατριάρχη. Και ο οξυδερκής γέρος προέβλεψε ότι όλα θα κατέληγαν στην ενότητα των δύο λαών, παρ' όλες τις φοβερές τραγωδίες που βιώνουμε τώρα.

Προφητεία τριών Πάσχα.

Στις 18 Δεκεμβρίου 2012 πέθανε ο οραματιστής πρεσβύτερος της Οδησσού Ιωνάς. Λίγο πριν από το θάνατό του, υπήρξε μια συνομιλία μαζί του, η οποία επίσης ηχογραφήθηκε και στη συνέχεια δημοσιεύτηκε. Τότε είπε ότι θα γίνει μεγάλος πόλεμος. Τον ρώτησαν: «Η Αμερική θα επιτεθεί στη Ρωσία ή η Ρωσία στην Αμερική;» Ο γέροντας απάντησε:

«Μια μικρή χώρα, που είναι δίπλα στη Ρωσία, αλλά πολύ μικρότερη, θα πολεμήσει με τη Ρωσία. Θα είναι τρομερό. Και όταν αρχίσει αυτός ο πόλεμος, το πρώτο Πάσχα θα είναι αιματηρό, το δεύτερο θα είναι πεινασμένο και το τρίτο θα είναι νικηφόρο».
Μεταξύ των πιστών υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι ασκητές που έλεγαν πράγματα που κανείς δεν μπορεί καν να φανταστεί. Θυμάστε ότι ο Σαίξπηρ είπε: «Υπάρχουν πολλά πράγματα στον κόσμο, φίλε Οράτιο, που οι σοφοί μας δεν καταλαβαίνουν» -4

Ο Ιωνάς της Οδησσού παρείχε επίσης οδηγίες σχετικά με το χρονοδιάγραμμα. Είπε ότι όλα τα δεινά θα ξεκινούσαν ένα χρόνο μετά τον θάνατό του. Ο πρεσβύτερος πέθανε τον Δεκέμβριο του 2012 και σχεδόν ένα χρόνο αργότερα ξεκίνησε το Μαϊντάν, τη δέκατη επέτειο του οποίου γιόρτασε πρόσφατα η Ουκρανία.

Οι τρεις γέροντες προέβλεψαν την επικαιρότητα με εκπληκτική ακρίβεια. Όλα έγιναν όπως είπαν. Και αυτό είναι μια ακόμη απόδειξη ότι η τρέχουσα σύγκρουση θα τελειώσει με τη νίκη του ρωσικού λαού, μετά την οποία θα υπάρξει κάποιου είδους μετασχηματισμός και των δύο χωρών. Θα γίνει μια Μεγάλη Μεταμόρφωση, θα δείτε!

dzen.ru 

AΠΟΔΟΣΗ : ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου