Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

BAS_4 : ΠατριαρχόΠαπα : η διαφορετικότητα επιτρέπεται στο σοδομικό σατανισμό αλλά όχι στη Πίστη, ε;;;

 


Παρακολουθώντας τον αλλουτεριασμένο πατριάρχη Κων/πολης καταλαβαίνει τη δύναμη του σατανά, άμα σου πάρει τα μυαλά.  Δεν πάει να τα είπε ο Χριστός, δεν πάει να τάπαν οι Απόστολοι ή οι Πατέρες αυτός τον χαβά του (αέρας στα τούρκικα~χαβάς). Αν έχεις υπηρετήσει τον τούρκικο στρατό, τσέτης καταντάς. 

Μας παραχωρεί ο Χριστός την ευκαιρία να δούμε, που καταντάμε όταν Τον αρνηθούμε.  Πάμε στο ΠΣΕ (Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών) και κάνουμε σουαρέ με την “εκκλησία του σατανά” και τον κάθε αλλοπαρμένο κατακάθι του πονηρού. 

«τετύφλωκεν αὐτῶν τοὺς ὀφθαλμοὺς καὶ πεπώρωκεν αὐτῶν τὴν καρδίαν, ἵνα μὴ ἴδωσι τοῖς ὀφθαλμοῖς καὶ νοήσωσι τῇ καρδίᾳ καὶ ἐπιστραφῶσι, καὶ ἰάσομαι αὐτούς» (Ιω.ιβ;40). 

Να θυμηθούμε ότι ο πατριάρχης αμόλυσε τον εκλιπόντα επίσκοπο Περγάμου Ιωάννη Ζηζιούλα, στο Σαμπεζύ της Ελβετίας το 2015, στην προπαρασκευή του Κολυμπαρίου, όπου προώθησε την ΑΛΛΑΓΗ της Αγίας Γραφής, με απάλειψη του κεφαλαίου των Σοδόμων από την ΠΔ και της φράσης του Αποστόλου Παύλου περί αρσενοκοιτών. 

ΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΡΑΧΤΕΙ ΟΥΤΕ ΚΕΡΑΙΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ. 

Όμως ο Ζηζιούλας, συμπαραμαρτούντων όλων σχεδόν των Ελλαδιτών επισκόπων (όχι μόνον της Εκκλησίας της Ελλάδας αλλά και των υπολοίπων Ελληνικών Πατριαρχείων) απαίτησαν την αλλαγή της Αγίας Γραφής, που αποφεύχθηκε χάρις στις αντιδράσεις των σλάβων, βουλγάρων και λοιπών επισκόπων.  Εφτά ώρες “γάβγιζαν” για να πετύχουν την αλλαγή της Αγίας Γραφής και έχουν το θράσος να βγαίνουν αργότερα οι μητροπολίτες Δημητριάδος και Μεσσηνίας να τα ρίχνουν στους πολιτικούς που νομοθέτησαν τον επαίσχυντο νόμο. 

ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ “ΣΟΔΟΜΙΣΟΥΝ” ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΟΜΕΝ;;; 

Έχει τώρα το θράσος ο αγαπουλινιασμένος πατριαρχόΠαπας να βάζει την αστυνομία κατά της μονής Εσφιγμένου και των γεροντίων της, να βιαιοπραγήσουν.  ΠΟΥ’ΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ Ρεεεεε; 

Έκκληση στους λοιπούς μοναχούς του Αγίου Όρους να αποτρέψουν το έγκλημα. 

Στον επόμενο τόνο, θάρθει η σειρά σας … και θα το “χαρώ”, αν έχετε κάτσει σαν κότες, όπως σαν κότες κάθεστε τόσα χρόνια στους επαίσχυντους σατανισμούς του πατριαρχόΠαπα. 

Μόνο ένα γεροντάκι, ο γ.Γαβριήλ φωνάζει στα αιρετικά που προωθούν και έχουν διώξει ύπουλα από το Όρος όλους τους αγωνιστές μοναχούς. 

Για να δούμε την τύχη των πάσης φύσης Κολυμπαράδων. 

Ειδικά αν χυθεί αίμα, ούτε στο κέρατο του βοδιού δεν θα μπορεί να κρυφτεί. 

Οι αστυνομικοί, που θα συμμετέχουν να προσέχουν πολύ!  Η Θεία δίκη παραμονεύει. 

Η “οργή” του Κυρίου έρχεται για όσους δεν τον ομολογήσουν!  

BAS_4

triklopodia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου