Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

"την νύφη θα την πληρώσει η Ελλάδα"... αλλά θα πάρει "προίκα" στο τέλος.


"την νύφη θα την πληρώσει η Ελλάδα"... τώρα τους ερεθίζουν δηλ.αυτο που ειπώθηκε από τον Γέροντα Ιωσήφ τον Βατοπαιδινο.
Χαμός στην Τουρκία εν μέσω προεκλογικής και μάλιστα κρίσιμης περίοδου.
Στην Ευρώπη καίνε σε συμβολικές συγκεντρώσεις το Κοράνι, στην Τουρκία κλείνουν πρεσβείες και προξενεία και ακολουθούν συστάσεις των δυτικών για μπαράζ τρομοκρατίας στην γείτονα χώρα.
Δεν θέλουν τον Ερντογάν οι Δυτικοί και το δείχνουν και ο σουλτάνος δείχνει τα δόντια του σε εμάς..τα υπόλοιπα τα γνωρίζουμε... αυτή την φορά  φαίνεται ότι θα γίνει το ΜΠΑΜ όχι μόνο στο Αιγαίο αλλά και στην ευρύτερη περιοχή μας γιατί στην μεν Ουκρανία ετοιμάζονται για εαρινή επίθεση, στην δε Μέση Ανατολή για μακελειό.
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

"Νέα καύση του Κορανίου ετοιμαζόταν να πραγματοποιηθεί αύριο στη Νορβηγία, ανέφεραν το πρωί της Πέμπτης διπλωματικές πηγές της Τουρκίας και μόλις αυτό έγινε γνωστό η Τουρκία αντέδρασε.
Αντιδρώντας σε αυτές τις κινήσεις ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϊλού, ο οποίος σχολίασε: "Είναι στα πρόθυρα να ξεκινήσουν έναν νέο ψυχολογικό πόλεμο στην Τουρκία" και προσέθεσε ότι αυτό γίνεται για να πλήξουν τον τουρισμό της χώρας: "Την ημέρα που θέσαμε τον στόχο των 60 εκατομμυρίων τουριστών, ήταν στα πρόθυρα να ξεκινήσουν έναν νέο ψυχολογικό πόλεμο στην Τουρκία".

( Ανανέωση) - Τελικά η Νορβηγία υποσχέθηκε ότι δεν θα γίνει αυτή η συγκέντρωση αλλά το μένος των  Ευρωπαίων για την τουρκία καλά κρατεί.

1 σχόλιο: