Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Δήλωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος ΝΙΚΗ .

 


Αφού ακούσαμε προσεκτικά σήμερα (21/03/2024) την διαδικτυακή εκπομπή «Για ποιον χτυπά η καμπάνα» του δημοσιογράφου Διονύση Μακρή, αποφασίσαμε ομόφωνα να καταδικάσουμε την συκοφαντική επίθεση που ο δημοσιογράφος αυτός εξαπέλυσε κατά του Προέδρου, προσωπικά, της «ΝΙΚΗΣ»  και άλλων στελεχών του Κινήματος.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα θέλει με την παρούσα δήλωσή της να καταστήσει γνωστό στα μέλη και στους φίλους της «ΝΙΚΗΣ» ότι η συκοφαντική αυτή εκπομπή ήταν το αποτέλεσμα προηγούμενης εκβιαστικής απαίτησης του δημοσιογράφου, την οποία απηύθυνε στον Πρόεδρο του Κινήματος, να περιληφθεί στον κατάλογο των υποψηφίων για τις ευρωεκλογές που όμως απορρίφθηκε αρμοδίως. Ρητά δήλωσε προς τον Πρόεδρο ότι εάν δεν συμπεριληφθεί, «ξεκινά ο πόλεμος». Ο πόλεμος αυτός που ο ίδιος ξεκίνησε ήταν η καταγγελλόμενη σήμερα εκπομπή του, ενώ προανήγγειλε ότι θα συνεχίσει την ίδια πολεμική τακτική.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους της «ΝΙΚΗΣ» να μη δώσουν βάση στις συκοφαντίες αυτές και να συσπειρωθούν γύρω από τον Πρόεδρο, τους Βουλευτές και τα υπόλοιπα όργανα του Κινήματος, απορρίπτοντας τις συκοφαντίες.

Ρητά δε δηλώνει (η Κ.Ο.) ότι θα ακολουθήσουν άμεσα οι δέουσες νομικές ενέργειες κατά του συκοφάντη.

Επίσης, όλα τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας δηλώνουμε ότι στηρίζουμε τις αποφάσεις του Προέδρου και της αρμόδιας Επιτροπής Επιλογής Υποψηφίων για τις ευρωεκλογές, ως προς όλες τις υποψηφιότητες συνολικά.

Αθήνα, 21/03/2024

Οι υπογράφοντες Βουλευτές

 

Νατσιός Δημήτριος

Ρούντας Γεώργιος

Αποστολάκης Γεώργιος

Βρεττός Νικόλαος

Βορύλλας Ανδρέας

Κουρουπάκη Ασπασία

Δελβερούδης Κομνηνός

Τσιρώνης Σπυρίδων

Οικονομόπουλος Τάσος

Παπαδόπουλος Νικόλαος

nikh.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου