Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

Οι εξοδούχοι του Πάσχα θα ταξιδέψουν σε νέο Αυτοκινητόδρομο στην Κεντρική Ελλάδα.

 ΣΧΟΛΙΟ : Προς παράδοση η εθνική οδός που υπέδειξε ο π.Τσιώλης σαν σημάδι για την έναρξη του 3ου Παγκοσμίου.Μετά το δημοσίευμα του Lamia Report δημοσιεύουμε την σχετική προφητεία. Οι εξοδούχοι του Πάσχα θα ταξιδέψουν σε νέο Αυτοκινητόδρομο στην Κεντρική Ελλάδα

Ο νέος Αυτοκινητόδρομος Ε65 θα δοθεί στην κυκλοφορία πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα και σύμφωνα με πληροφορίες θα έρθει στη Φθιώτιδα ο Πρωθυπουργός για να τον εγκαινιάσει.

Οι εξοδούχοι του φετινού Πάσχα που θα ταξιδέψουν προς Θεσσαλία δεν θα χρειαστεί να περάσουν από τις επικίνδυνες στροφές του δρόμου Λαμίας - Δομοκού, αφού πριν την Μεγάλη Εβδομάδα θα δοθεί στην κυκλοφορία το νότιο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Ε65, που συνδέει τη Μακεδονία με τη Νότια Ελλάδα, διασχίζοντας τη Δυτική Θεσσαλία και τη φυσικά τη Φθιώτιδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport ο νέος Αυτοκινητόδρομος Ε65 θα δοθεί στην κυκλοφορία στις 23 ή 24 Απριλίου 2024, ενώ εκτός απροόπτου στις 25/4 ημέρα Πέμπτη θα έρθει στη Φθιώτιδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να κάνει τα εγκαίνια.

Τον Ιανουάριο είχε δει από κοντά την πορεία των έργων κατασκευής του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδος (Ε65) ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος ενημερώθηκε από τους εκπροσώπους της ΤΕΡΝΑ που εκτελεί το έργο για την πρόοδο των εργασιών.

Τότε ο Χρήστος Σταϊκούρας είχε δηλώσει ότι το νότιο τμήμα θα δοθεί στην κυκλοφορία πριν το Πάσχα και όπως όλα δείχνουν αυτό θα γίνει πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα που ξεκινάει στις 29/4/2024.

Πρόκειται για έναν νέο οδικό άξονα που βάζει τέλος στην ταλαιπωρία των οδηγών, μιας και παρακάμπτει τις εφιαλτικές στροφές τόσο στην πλευρά της Λαμίας όσο και στην πλευρά του Δομοκού, ενώ από τη Λαμία μέχρι τα Τρίκαλα θα είναι αρκετά λιγότερο από μια ώρα.

Να θυμίσουμε ότι το νότιο τμήμα του Ε65, περιλαμβάνει πέντε ανισόπεδους κόμβους και ημικόμβους στη Λαμία, το Καρπενήσι και τη Ξυνιάδα, επτά γέφυρες και τη δίδυμη σήραγγα μήκους 3χλμ, που "τρυπάει" το όρος Όθρυς.

Δείτε εντυπωσιακό βίντεο από την πρόοδο των εργασιών του έργου στο Τμήμα από Λαμία μέχρι Καλαμπάκα, το οποίο είχαμε αναρτήσει πριν δύο μήνες:

lamiareport.gr

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗ TOY ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ! Θα αρχίσει όταν... 

Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Μιλώντας πρόσφατα στην Δράμα, ο εκδότης του "Στύλου Ορθοδοξίας"  Διονύσης Μακρήςεπιβεβαίωσε όσα είχε γράψει τον Οκτώβριο 2023 στην εφημερίδα του, σχετικά με μία εκπληκτική και ανέλπιστη προφητεία του μακαριστού πατρός Παναγιώτη Τσιώλη, του λεγόμενου και "Γέροντα των Αγράφων".

Συγκεκριμένα, ο πατήρ Παναγιώτης ταξίδευε το 2011 με ένα πνευματικό του τέκνο, ονόματι Γιώργο Μπουζίκας, στον δρόμο Λαμίας προς Δομοκό, έναν από τους πιο επικίνδυνους δρόμους όλης της Ελλάδας, με απανωτά και συνεχή τροχαία δυστυχήματα.

Τότε ξαφνικά ρωτάει ο Γέροντας τον Γιώργο:

"Γιώργο, αν γίνει πόλεμος πού θα παρουσιαστείς";

"Το Φύλλο Πορείας αναφέρει τον Έβρο"...

"Αμ, δεν θα παρουσιαστείς στον Έβρο. Στο Ρίο θα πας. Θα φοράς σταυρό. Και εκεί θα σου ανατεθεί ως έργο να ενημερώνεις τους κατοίκους να ανεβούν στα βουνά που είναι δεξιά της Ναυπάκτου, γιατί θα περνούν στρατεύματα από το ΝΑΤΟ και θα ρημάζουν ό,τι βρίσκουν στον δρόμο τους"!

Τότε ο Γιώργος ρώτησε τον Γέροντα πότε θα γίνει ο πόλεμος:

"Ο πόλεμος Γιώργο θα ξεσπάσει όταν ολοκληρωθεί ο νέος δρόμος που συνδέει τον Δομοκό με την Λαμία! Τότε θα γίνει και θα έρθει μεγάλη πείνα στην Ελλάδα! Δεν θα κρατήσει πολύ. Και μετά θα πάμε στην Πόλη, την Βασιλεύουσα"!


ΝΕΟ ΦΥΛΛΟ ΠΟΡΕΙΑΣ

Το φοβερό είναι ότι μετά από 10 μέρες από εκείνη την κουβέντα, ήρθε από την Στρατολογία νέο Φύλλο Πορείας στον Γιώργο, που έγραφε πως σε περίπτωση Επιστράτευσης θα παρουσιασθεί, όχι πια στον Έβρο, αλλά στο Ρίο! Όπως ακριβώς του είχε προφητέυσει ο Γέροντας των Αγράφων!


Ο ΝΕΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΛΑΜΙΑΣ - ΔΟΜΟΚΟΥ

Και το φοβερότερο, ότι τώρα πια, μετά 12 χρόνια από τότε, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ο νέος δρόμος Λαμίας - Δομοκού, ως τμήμα της μεγάλης "Κεντρικής Οδού" (Ε65), που θα συνδέει την Λαμία με την Εγνατία Οδό

Το όλο κομμάτι Λαμίας - Δομοκού, που είναι στο Νότιο Τμήμα της Κεντρικής Οδούαναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές του 2024καθώς το τμήμα που εκκρεμεί, από την Λαμία ως την Ξυνιάδα, θα παραδοθεί το πρώτο τρίμηνο του 2024!

Όλη δε η Κεντρική Οδός Λαμίας - Εγνατίας Ε65, μαζί με το Βόρειο Τμήμα, αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2025 και η διαδρομή θα διαρκεί 1 ώρα και 45 λεπτά.

Επομένως, είτε το 2024, είτε το 2025 θα ξεσπάσει ο Πόλεμος και η πείνα!

Βέβαια ήδη ζούμε το προοίμιο σε Ουκρανία και Παλαιστίνη. Θα αρχίσει όμως η κύρια φάση όταν η Τουρκία επιτεθεί στην Ελλάδα και βρίσκοντας έτσι αφορμή, η Ρωσία επιτεθεί τότε και σαρώσει την τωρινή "φίλη" της Τουρκία, φτάνοντας ως κάτω στο Ισραήλ (δείτε προφητεία Αγίου Φιλουμένου εδώ)!

Τότε θα αναγκαστεί όλο το ΝΑΤΟ να κηρύξει Γενικό Πόλεμο στην Ρωσία και τους Ισλαμιστές συμμάχους της! Το ΝΑΤΟ θα μεταφέρει εκατοντάδες χιλιάδες στρατιώτες προς την κατεχόμενη από τους Ρώσους Τουρκία και κυρίως προς την Πόλη και τα Στενάπερνώντας (μη γένοιτο) σαν οδοστρωτήρας μέσα από την Ελλάδα! Από την Εγνατία και τους συνδεόμενους νέους κόμβους, όπως η Ιόνια Οδός (Α5) και ίσως και η νέα Κεντρική Οδός (Α3 ή Ε65), φτάνοντας ακόμη και στην Ναύπακτο, ενώ παράλληλα θα κινούνται εκατοντάδες πλοία του ΝΑΤΟ!

Και όπως είχε ρητά προειδοποιήσει ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός πριν 250 περίπου χρόνιατα γυναικόπαιδα πρέπει να βγουν στα βουνά, γιατί θα κινδυνεύουν από τον Νατοϊκό Στρατό, ενώ θα πρέπει όλοι να φορούμε εμφανώς σταυρό (στο μέτωπο, στα ρούχα εμπρός και πίσω), αλλιώς οι Νατοϊκοί θα μας σκοτώνουν από μακριά, νομίζοντας ότι είμαστε "μουσουλμάνοι" σύμμαχοι της Ρωσίας... Επειδή θα διακοπούν τότε οι δορυφόροι, τα Gps, το διαδίκτυο, τα κινητά και δεν θα ξέρουν καν πού βρίσκονται και προς τα πού πρέπει να πάνε... 

Εμείς όμως ξέρουμε. Στα βουνά, στα χωριά των βουνών και τα Μοναστήρια των βουνών! Τότε θα καταλάβουμε τι θα πει ΟρθοδοξίαΤι θα πει Άγιοι ΓέροντεςΤι θα πει "Φράγκοι", τι θα πει να βάζεις, επιτέλους, μυαλό... Να μένεις πιστός στους προγόνους, τους ήρωες και τους Αγίους σου, χωρίς "νερώματα" και αστερίσκους... Στα γάργαρα και αγιασμένα ύδατα του ευλογημένου Ελληνισμού!

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

noiazomai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου